söz konusu olan yüksek gerilim hatları, şehir içlerinde ve şehirler arasında elektrik dağıtımını sağlayan kuleler arasındaki elektrik hatlarıdır. Baştan belirtmek gerekir ki bazı bölgelerde yerin altından geçirilen bu sistemler bu yazımızdan muaftır.
Yüksek gerilim hatları çok zararlı elektromanyetik alan oluşturduğu gibi faydalar da sunar. Gözlemlenmiştir ki yüksek gerilim hatlarının yarattığı manyetik etki alanına giren bitkiler daha hızlı ve sağlıklı büyüme eğilimi göstermiştir. Bu elektromanyetik alanı elektrokinetik yeteneğiniz için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda telekinezi için yapılacak alıştırmalara da katkı sağlayacaktır. Dikkat edilmesi gereken husus, bu alanları kullanmadan önce iyice hissedip, size olan etkilerini iyice ölçmelisiniz. Zira kanser eğilimi olan hücreleri azdırabilir veya azaltabilirsiniz de, bu bir kumardır. Bu sebeple önce kendinizdeki etkilerini anlayıp daha sonra çalışmalara geçiniz.
Bu neden önemli? Çünkü siz insanın yarattığı yapay ve standart manyetik alan ile çalışmayı öğrendiğinizde yavaş yavaş dünyanın kendisine ait manyetik alanları da hissedecekseniz, kullancaksınız. Buna güneşin ve kişilerin kişisel manyetik alanlarını da dahil edebilirsiniz. Bu çok önemli bir konu ve bir püf noktadır
not:alıntıdır...
yüksek gerilim hatlarını algılama
Moderatör: Sai
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
- SeLiKo
Re: yüksek gerilim hatlarını algılama
Oturduğum evin üstünden yüksek gerilim hatti geçiyor. Yani ben elektrokinezide daha başarılı olma olasılığım mı var??
Telekinezi!!!
- Diablo11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
oLabiLrOturduğum evin üstünden yüksek gerilim hatti geçiyor. Yani ben elektrokinezide daha başarılı olma olasılığım mı var??
Minilogue
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
bizim evin yakınlarında da var bi tane ama ben bunların her yere zarar verdiğini sanıp kızardım. oysa ki telekinezi için faydalıymış. bu değerli bilgi için teşekkürler
- DoGuKAN
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
eet bu elektririk hatlarından yararlanıp daha salıklı olabilirsiniz ve elektrokinezi niz de gelişir
-