Levitasyon alıştırmaları

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Levitasyon alıştırmaları

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

bir mendil yada cok hafif bi selpak parçasını alıp hassas teraziye koyun konsantre olup hafiflemesine odaklanın sadece biraz daha yükselmesine konsantre olun sadece ona .. teraziyide kameraya alın sora izleyin devamlı yapın ilerlemeleri not edin...

sora bi tahta parçasında bunu yapın vs.. gittikçe ağır cisimlere geçin..
ardından kendiniz tartıya geçin tartıyı videoya alın... ellerinizi aşağıya indirigözlerinzi kapayın şunları içinizden geçirin:
- gözlerim ağırlaşıyor
-evet evet hafifliyorum
-uyuyorum
-ben hafifim
-hafifim
-hafif, hafif..
ellerinizi kaldırın ama yanlardan hani criss angel vs yapıolar ya öle (gözler hala kapalı) sora ellerinizde ayaklarınızı hafaya cektiğinizi düşünün yüzünüzü yukarı doğru ceviri konsantre olun mendilde vs nasıl yaptıysanız bundada aynı hisse odaklanın.. sora gözlerinizi acıp bakın.. olmamışsa ümidinizi kaybetmeyin sürekli deneyin günde 10 dk vs.. bir gün zaten başaracaksınız..
başka forumlara yazacaklar kaynak belirtsinler kendi anlatımımdır..
kaynak: telekinezi.com.tr

Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Re: Levitasyon alıştırmaları

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

saol da neden uyuyorum diyoruz?
SIRUZ

aslında telekineziden öncede bi uyuma gibi gözleri kapamak iyi geliyor çünkü uykuya geçerken zihin temizleniyor.. hemde uykuda bilinç acık oluyor ve böylece oto- hipnoz yapabiliyoruz yani kendimizi hipnoz edebiliyoruz buda hafif olduğumuza daha kolay inandırabilmek için kendimizi :D
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

SIRUZ yazdı:aslında telekineziden öncede bi uyuma gibi gözleri kapamak iyi geliyor çünkü uykuya geçerken zihin temizleniyor.. hemde uykuda bilinç acık oluyor ve böylece oto- hipnoz yapabiliyoruz yani kendimizi hipnoz edebiliyoruz buda hafif olduğumuza daha kolay inandırabilmek için kendimizi :D
sen denedin mi ?
SIRUZ

denedim ama kendimi yapamadım da mendili yaptım.. alıntı filan değil bu, enteresan geldi yazayım dedim

optimist_21

SIRUZ yazdı:denedim ama kendimi yapamadım da mendili yaptım.. alıntı filan değil bu, enteresan geldi yazayım dedim
KANKA ÇALIŞMALARINI VİDEOYA ÇEKİP PAYLAŞIRSAN ÇOK İİ OLUR,SENDEN İLHAM ALARAK PET BARDAĞI OYNATMAYA BAŞLADIM:)ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR...
SIRUZ

aa süperbugünde basket topunu azıcık oynattım bayada uzaktaydı ama öle basket topu deil hani duvara asılan potalar olur ya ondan şişik ve ince plastikten yapılmış....
tamam cekerim..;) bide pilot kalem videosu cekicem bardağın üstünden düşürüyorum, plastik kaşığı kürdan bide deodorant üstünde oynatıyorum... bunları cekicem umarım bu bikaç hafta içerisinde.. ama tatilden geldik kamera dolu ondan cekemiyorum 1:49 mu ne boş alanvar video için oda yetmio hele levitasyon cok zor ..
optimist_21

hehe:)acelesi yok,sen yeter ki mahrum bırakma bizi çalışmalarından:)
SIRUZ

varya bu lafların beni gaza getirdi en kısa zamanda cok değişik teknikler hazırlıcam aslında yapıorum ama tekniğini yazıcam buraya.. fotokinezi ve kronokinezi bile olacak.. ister inanın ister inanmayın ..
optimist_21

asıl sen beni gaza getirdin wala,pipette takılı kalmıştım ki,birden kendime geldim sayende:)
sen her türlü tekniği paylaş bizle,inanırız biz:)