Psi Wheelde çok iLginç oLaya RastLadım?? :S
-
Psi Wheelde çok iLginç oLaya RastLadım?? :S
ARkadaşlar psi whell yapıodum.İlk yapmamda felan yaklasık 1 km/sn ile donmeye basladı.Yanı cok yavas.Ama baktım kı bu dondurmeyı ben yapmıyorum :S. Psi ballda yapdıgım seyı hıssedıyordum.Ama bunda kagıdı dondururken herhangı his yok. Ve kagıdı ıgnenın ustune koydum.Dedım bı wc gıdıp gelıyım.Bi geldım kagıt kendı kendıne donuyor :O.(Heryer kapalıydı.Üstunde geniş cam vardı).Cok sasırdım.Dedım nasıl olur? ;Acaba yardımcı olur msunuz?
Bir sorum daha olucak.Bu psi whell nasıl çok hızlı dondurebılırız...
Bir sorum daha olucak.Bu psi whell nasıl çok hızlı dondurebılırız...
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: Psi Wheelde çok iLginç oLaya RastLadım?? :S
:S psi wheeli çalışarak daha hızlı dönderebilirsin bi de enerjiye ihtiyacın var. zaten sitede yazıyo. (yaw sen de hep ilginç olaylarla karşılaşıyosun xD) 1. sorun hakkında bi bilgim yok başkası cevaplar. ama psi wheelde daha yeni olduğun için cam kapatmadan çalışırsan daha iyi döner. cam kapatmak üst seviye ;)
-
anladım.Cam kapatarak kıpırdamıyo ztn.Ama bence enerjımızı cam engellıyor.Camda dondurenler ıse enerjısı maxımum olanlar olabılır.Camsız dondurdugumu kanıtlamam ıcın tek sey pervane gıbı helıkopter pervanesı gıbı dondurmem olacak :D xD
dostum senin fizik bilgin çok kötü,1 km/sn ne demektir bilir misin...?:D:D
saniyede 1 km hızla dönüyor demektir,bu hızla nina kulagina bile döndüremes:D:D:D
üstünde cam varken kendi kendine nasıl dönecek ki,sen yanlış görmüşsün:D
ayrıca camsız çalış..
saniyede 1 km hızla dönüyor demektir,bu hızla nina kulagina bile döndüremes:D:D:D
üstünde cam varken kendi kendine nasıl dönecek ki,sen yanlış görmüşsün:D
ayrıca camsız çalış..
-
1km/s bir otomobil motorundan daha fazla devir yapması lazım yada şöyle söyleyeyim o hızda o kadar yoğun bir merkezkaç olur ki bu kâğıttan ibaret olan psi wheel parçalanır yada iğne matkap gibi deler geçer. En azından bir insanın bunu yapması için fizik kurallarını birazcık zorlaması lazım. Ama çalışırsan olur XD
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
ZAFER ABİ RESMİN DİĞERİNDEN DAHA GÜZEL OLMUŞ BU ARADA ;)
pixies forever <3<3
-
abiler ben lafın gelişi soledim yaw :D :W .. Yanı cok yavas douyo anlamında soledım ben.Bu arada nasıl hızlı dondurmem gerektıgını solemedınız?
-