Hiç bir araya gelmeyi düşündünüzmü?
Moderatör: Sai
- caner
Hiç bir araya gelmeyi düşündünüzmü?
Merhaba arkadaşlar benim bi önerim var!
Acaba site üyeleri arasında bu güne kadar hiç toplantı veya buluşma gibi bir durum söz konusu oldumu?
Olmadıysada acaba böyle birşey yapsak yeri ve zamanı site yöneticileri ayarlasa ve bize bildirse katılmak isteyen arkadaşlar olurmu hem birbirimizi yakından tanımış oluruz hemde telekinezi konusunda usta olan arkadaşlarımızdan birebir telekinezi teknikleri öğrenme şansımız olur ne dersiniz?
Acaba site üyeleri arasında bu güne kadar hiç toplantı veya buluşma gibi bir durum söz konusu oldumu?
Olmadıysada acaba böyle birşey yapsak yeri ve zamanı site yöneticileri ayarlasa ve bize bildirse katılmak isteyen arkadaşlar olurmu hem birbirimizi yakından tanımış oluruz hemde telekinezi konusunda usta olan arkadaşlarımızdan birebir telekinezi teknikleri öğrenme şansımız olur ne dersiniz?
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: Hiç bir araya gelmeyi düşündünüzmü?
ilginç fikir ama güzell.
tam kapasiteyle çalışmıyoruz ki dostum ancak 1-2 yıl sonra belki:))
- caner
illa herkes olucak diye bişi yok 5 10 kişide olsa bence güzel ola bilir!
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
yaa benim annem asla izin vermez yok tanımadıın kişi ler yok .. tam korumacı yani oyüzden ben cisimleri hareket ettirmee geçiim annem inansın sora o işler
pixies forever <3<3
- fenomen
- Yönetici
sizler tanisa bilirsiniz neden olmasin ama benim sorunum mesafe.Ama insallah oraya Turkiyeye gelirsem bir cok kisiyle gorusucem insallah :D
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- caner
ozina yazdı:yaa benim annem asla izin vermez yok tanımadıın kişi ler yok .. tam korumacı yani oyüzden ben cisimleri hareket ettirmee geçiim annem inansın sora o işler
annende gelsin senle:D sonuç olarak herkeze acık bi alanda toplanırız cafe,alışveriş merkezleri ama tabii bu bi öneri:)
- Rmco35
Bence mantıklı (:
Aşk,duygularla oynanan basit bir oyundur. Duygularıyla hareket eden insanlar ise,düşüncesizlik çemberine hapis olan zavallı varlıklardır. ~Rmco35
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
benim annem dioki ya oğlum bırak böyle işleri yok mistik güç yok kinetelesik :DD BU YÜZDEN ANNEME İCE KANITLAMADAN OLMAZ
pixies forever <3<3
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
mesafe farkı olabilir