6 hiss gelistirme

Telepati hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Telepati nedir? Telepati Nasıl Yapılır? Telepati Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

6 hiss gelistirme

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Arkadaslar size 6 hiss gelisdirme tekniyimi anlatmak istiyorum .simdi alin elinize iskambil kartlarini ve 5 tanesini ayirin (ilk baslarda 5 tane olmasi iyi olur).iclerinden biri resimli olsun.simdi beyninizi 15 dakika biri seye odaklanarak bosaltin ve sonra resimli karta 1 dakika bakin.sonra kartlari iyice karisdirin.sonra kartlari duzun ve gozlerinizi kapatin.bundan sonrasi size kalmis tam 30 saniye bekleyin o kartin yeri birakin kendi gelsin akliniza .siz karti dusunmeyin eger karti dusunurseniz mantik ise girer ve sizi yaniltir buda basarisizlikla sonuclanmanizi saglar.yalnizca ne dusunduyunuzu bilin yeter.1 dakikadan sonra akliniza gelen krti secin .boyle her gun 40 dak calisirsaniz 20-25 gune 6 hissinizde iyice bir gelisme olucak.tesekkurler
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.

Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Re: 6 hiss gelistirme

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

Teknik için teşekkürler.
Geri döndüm
Kullanıcı avatarı
seli

Okunmamış mesaj gönderen seli »

teşekkürler
mentalist

Okunmamış mesaj gönderen mentalist »

emeğine sağlık
cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

teknik geliştirir ancak daha ileri seviye gelişim için bu teknikle kalmamak ve daha ileri gitmek gerekir.ben çoğu kez benden uzaktaki nesneleri ve geleceği hissetme egzersizi yapıyorum ve genelde doğru çıkıyor.ayrıca telepatide ilerleme kaydetmek istiyorsanız tetada uzmanlaşmalısınız...
Sınanıyorsunuz...

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

simdi telepatide ilerlemek icin daha dogrusu her seyde ilerlemek icin 1 den baslamak lazim.sirayla her seyi aciklayicam.ikincisi eger bunlari yapmak istemiyorsaniz soyle br sey yapin ama bu uzun surucekdir bunu belirtiyim.Tavsiyem aile icinde olan kisi secmenizdir.bir kisi secin her gun goreceyiniz birisi olsun.her gun onu aklinizda cagirin.ona bir seyler diyin ona size bakmasini diyin .ne isterseniz iyice hayal ederek onu soyleyin.bir zaman bakicaksiniz ki onu cagirinca (hayalinizde)gelib beni mi cagirdin diye soyluyecek.sakin sasmayin ha bu normal.zaman ilerledikce ne isterseniz yapdira bilirsiniz.ama bu uzun sure bilir.tesekkurler
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

dostum teta hakkında bilgin var mı bilmiyorum ama arkadaşlara tetayı anlatırsan ilk denemelerinde bile zihin kontrolü deneyimini yaşayabilirler.dolayısiyle tekniklere çalışmak yerine tetaya çalışmak daha mantıklı gelebilir.ayrıca dediğin gibi bu biraz daha zor tabi algılayıcı arkadaşlar için.algılayıcılar için bende bir teknik söyleyeyim.
bir arkadaşınız aklından bir sayı tutsun (bu geliştikçe çok uzaktaki bir nesneyi çok rahat bir şekilde hissetmeye kadar gidecek hatta geleceği de hissedebileceksiniz).sonra siz zihninizi boşaltın ve bekleyin.konsantre olun ve bekleyin.tek yapmanız gereken arkadaşınızı düşünmek.bir müddet sadece arkadaşınızı düşünün sonra aklınıza gelen ilk sayıyı söyleyin.muhtemeln doğru çıkacaktır.
Sınanıyorsunuz...
marzolli

Okunmamış mesaj gönderen marzolli »

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar
Marzolli
Kullanıcı avatarı
Zas_Hazuna

Okunmamış mesaj gönderen Zas_Hazuna »

5 ile başlayıp 6'ya geçilcek bilgi için sağol Ferdi Abi
teLekineZi
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

cehalet ,
tetayı sen açıklarsan seviniriz.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.