Yardım..!
Moderatör: Sai
- Rosabells
Yardım..!
Bilmiyorum belkide doğru yere açmadım konuyu üzgünüm.Ama acil yardımınıza ihtiyacım var.
Yaklaşık 1 senedir telekineziyle ilgileniyorum.Ve ilk başlarda birşey yapamıyordum ama ilk defa dershane sınavımda (13 yaşındayım) çok az zamanım kalmıştı ve silgim yere düştü.Kenarda oturuyordum ve silgiyi almam imkansızdı sorularımı yetiştirsem diye düşünürken birden keşke yedek silgi alsaydım nası alıcam on ordan diyodum ve çok stres yapmıştım.Aniden yanımdakinin silgisi bana doğru gelmeye başladı kızda şaşırdı noluyo diye ben elimi koydum silgiye alıyorum dedimama fena korkmuştum.
Daha sonra internetten araştırma yaptım kapak olayını denedim çok rahat döndürüyorum.Silgileri döndürdüm. Ve korkmaya başladım elimde olmadan sınıfa girince kitaplar bana doğru dönmeye başladı ne yapmalıyım?
Yaklaşık 1 senedir telekineziyle ilgileniyorum.Ve ilk başlarda birşey yapamıyordum ama ilk defa dershane sınavımda (13 yaşındayım) çok az zamanım kalmıştı ve silgim yere düştü.Kenarda oturuyordum ve silgiyi almam imkansızdı sorularımı yetiştirsem diye düşünürken birden keşke yedek silgi alsaydım nası alıcam on ordan diyodum ve çok stres yapmıştım.Aniden yanımdakinin silgisi bana doğru gelmeye başladı kızda şaşırdı noluyo diye ben elimi koydum silgiye alıyorum dedimama fena korkmuştum.
Daha sonra internetten araştırma yaptım kapak olayını denedim çok rahat döndürüyorum.Silgileri döndürdüm. Ve korkmaya başladım elimde olmadan sınıfa girince kitaplar bana doğru dönmeye başladı ne yapmalıyım?
Re: Yardım..!
kitaplar sana doğru dönmeyeme başladı :o şaşırtıcı ama ben yineden önerimi yapayim
enerjini kontrol altına almalısın bunun için psi whelli istediğin yöne döndürmeye çalış yada enerjinle tek birşeye odaklanmaya çalış oda olmadıysa telkin kullan ve enerjinin sahibinin sen olduğunu beynine hatırlat
enerjini kontrol altına almalısın bunun için psi whelli istediğin yöne döndürmeye çalış yada enerjinle tek birşeye odaklanmaya çalış oda olmadıysa telkin kullan ve enerjinin sahibinin sen olduğunu beynine hatırlat
- Rosabells
yapamıyorum tam konsantre olucam bi anda herşey dağılyo sanki. :(
peki resmi site doktorunuz enes iş başında :))
sen konsantre olamıyorsun ama bilinçaltın senin yerine o işi yapıyor sen uzaklara doğru dalıp gittiğin zamanlarda o hep çalışıyordu.. ama artık onu bilincinle yapmayı öğreneceksin bunun için şöyle yapabiliriz... bilinçaltını kontrol et yani kendine telkin ver yada bilincinle bilinçaltını etkilemeye çalış ama bilincinle yapmaya çalışırsan taa en baştan başlaman gerekebilir bu yüzden bilinçaltına devam bilinçaltı çok ağır değişir o yüzden çokca telkin kullanmalısın peki en kritik nokta yani kendime ne demeliyim? sorusuna ben yanıt veremem seni en iyi sen tanıyorsun...
konsantre olma işi ise eğer hiperaktivite gibi dikkat dağınıklığı sorunun yoksa kapak çalışmasıyla aşılacak bir durum ama kendini çok şartlandırma olsada olur olmasada olur düşüncesine sahip ol kendini çok zorlama
sen konsantre olamıyorsun ama bilinçaltın senin yerine o işi yapıyor sen uzaklara doğru dalıp gittiğin zamanlarda o hep çalışıyordu.. ama artık onu bilincinle yapmayı öğreneceksin bunun için şöyle yapabiliriz... bilinçaltını kontrol et yani kendine telkin ver yada bilincinle bilinçaltını etkilemeye çalış ama bilincinle yapmaya çalışırsan taa en baştan başlaman gerekebilir bu yüzden bilinçaltına devam bilinçaltı çok ağır değişir o yüzden çokca telkin kullanmalısın peki en kritik nokta yani kendime ne demeliyim? sorusuna ben yanıt veremem seni en iyi sen tanıyorsun...
konsantre olma işi ise eğer hiperaktivite gibi dikkat dağınıklığı sorunun yoksa kapak çalışmasıyla aşılacak bir durum ama kendini çok şartlandırma olsada olur olmasada olur düşüncesine sahip ol kendini çok zorlama
- Askem0
SanıyorSam Normal Enerji Oranı Kalp Atışına Göre 82 / 1. 22 saniye = Üretilen Enerji 6. 72 w. ürettiğine Göre 6. 72 w 67. 2 Nabız Aıtışı ve kol bacak Enerji Aktarımları Beyne Yönlendiğin düşünürsek Eyer Hiparaktif biri isen ve Hareket etmeyi SEven Biri isen Bu kalbi 128 / 2. 8 saniye = üretilen enerji 12. 83 w Yani 12 w. Bir Pilin Yapabileceği Enerjiyi Uyguluyorsun. Tabi Buna Beyin Gücünüde Katarsak... Dostum Sana bisey Söleyeyim Enerjini Kontrol ALtına Alman Lazım Yoksa 12 w enerji akışı beyin fonksiyonlarına uyum sağlayamassa Kalbin veya SAğlığın Cok Ciddi Zarar görür Ve Tabiki Çevrendekilere Bİle Zarar verebilirSin. Enerji Topu Oluşturmaya Çalış ve Evin Camlarına Doğru At. Eyer Cam Kırılırsa Sanıyorsam 12 w lık Enerji 6 ya katlanıp 12 w . 6 = 72 w enerji Yani Yanı Basında Oturan Dersane Arkadaşını Öldürebilme Gibi bir yetenek ortaya Çıkartmış OLursun....
Zarar Vermek gÜzel Bisey Değildir. Ama Sana Zarar Verene Sen 10 Kere Zarar Ver ;)
Zarar Vermek gÜzel Bisey Değildir. Ama Sana Zarar Verene Sen 10 Kere Zarar Ver ;)
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..
fazla enerji dikkat dağınıklığına yol açıyor malesef :( ve buda kendi enerjisini kontrol altına alması için çalışmasını zorlaştırıyor
- Askem0
keske Dikkat dağınıklığına yol Açsa. Kendisine bile Zarar Verir. Düşünsene beyninin % 100 nü kullnanan bi insanın bedeni bu yükü taşıyabilirmi ? Buda Aynı Kapıya ÇıkıyoR.
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..
- fenomen
- Yönetici
Kapak calis her gun 2 saat durmadan bak.2 aydan sonra arkadasinin mide tarafina kapaga bakdigin gibi bak.odaklanma.sonucunu bana yaz.tabi ceza evinden yaza bilirsen
:):):)

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
-
Kendini kontrol etmeye çalış bilinçaltın hep çalışacak onun efendisi sen ol o senin efendin olmamalı kısaca netenes kardeşimizin dediğini yap
I'm have returned
-