Belki sizede oluyordur?
Moderatör: Sai
-
Belki sizede oluyordur?
Arkadaşlar ne zaman telekinezi yapsam yada denemeye kalksam biri beni takip ediyormuş gibi oluo ürküyorum sizede oluyormu?allahtan evde tek değilim:D
Re: Belki sizede oluyordur?
birinin seni takip ettiğini düşünüyosan arada bir çevreni yokla kimsenin olmadığını görmen lazım:D
belkide izleniyorsundur ama göremiyorsun,görmesen daha iyi:D
belkide izleniyorsundur ama göremiyorsun,görmesen daha iyi:D
-
Çünkü buradaki gerçek olmayan olaylar senin ruh halini bir hayli etkilemiş. Çok geç olmadan kendini sorgulamaya başla.Bence önce nasıl görürüz.Göz nasıl oluşmuştur.Diğer canlılar nasıl görür. Dolayısıyla dış dünya ile olan bağımız duyu organları vasıtasıyla kurulmazmı sorularını kendine sor
- KhornE
bendede oluyor ama tk dan sonra değil gün içerisinde oluyor,bu normaldir,insan psikolojisiyle alakalı,çünkü insanlar doğuşundan itibaren bir varlık(yaratıcı)tarafından gözetlendiğine dair önyargı içerisinde büyür,bunun sonucunda ise daima etrafında bir kişi tarafından gözetlendiğini veya herhangibir gölge gördüğnde onun bir varlık olduğunu anımsayabilir,bu gözün mekan-bilmemne ilişkisiydi ama hatırlamıyorum tam olarak ne olduğunu:) aklıma geldiğinde yazarım tekrar
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
bence kısaca psikolojik bir durum sadece kendine birinin baktığına kendini bilmeden inandırmaktır arkadaş nasıl inandırdığını anlamaz ama bunu istemsiz olarak yaparo yüzden korkulcak bir şey yok çoğu kişiye olur
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.