ufak bi sorum olucak ?

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
tuncay

ufak bi sorum olucak ?

Okunmamış mesaj gönderen tuncay »

Selamün aleyküm,herkese iyi günler arkadaşlar 2 aydır sitenize bakıyorum en sonunda üye olup bi kaç soru sormam gerektiğini anladım ben biraz olaylara şüpheli baktığım için bikaç farklı şey sölemek istiyorum fakat bu söylemek istediğim düşünceler LÜTFEN BU İŞLE UĞRAŞMAYA BAŞLAYAN ARKADAŞLARIMIZIN AKLINI KARIŞTIRMASIN ( yani kötü bir düşünceyle yazmadığımı anlarsınız inşallah)şimdi ilk sorudan başlamak istiyorum

1) kaşık bükmeyi denedim pek bi iyi sonuç bulamadım fakat normal bi kaşığı alıp elimle aşşağı yukarı durmadan büktüğümde çok ısındı ve kırıldı yani sitede okuduklarımda böle kendini avutan bazı arkadaşlarımız var sanırım ?
yani kaşık büküyorum diyen arkadaşlarımız buna kaşık bükmemi diyor yoksa farklı yöntemler varmıdır(elle belirli bü süre tutup ısıtıp bükenler felan büküyorum diye kendinimi avutuyor yoksa ? ) ?

2)pipet çeviriyorum (ilk kez denediğimde sabah 6 ya kadar yordum beynimi çevirip durdum )ama birkaç kişiye gösterdiğimde bu yok statik elektrik yok şu yok bu felan dedi ? bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış, birde cam içine koyupda çevirenler için yok cam - yükü çeker ondan içindeki madde oynayabilir felan dediler onlara bişey demiyorum zaten :)

3)konuşmayı biraz uzun tuttum kusura bakmayın ama sonuç olarak bi psi whelli cam içinde uzaktan bakark çevirenleri gördüğüm için inanıyorum fakat internette bunun sahte olduğu ile ilgili bikaç video izledim inanasım kaçtı sitede bu işi iyi yapanlar varsa bi zahmet kendilerini çekip yayınlayabilirmi (örn:kaşık bükme ama öyle iki elle hart diye bükmeden çekerlerse hiç yoktansa diğer işi başaramayan arkadaşlarda başarır belki)

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
saygılarımla :)

netenes

Re: ufak bi sorum olucak ?

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

internette uzaktan çevirmenin yalan olduğuyla ilgili izlediğin videoların adresini yazabilirmisin?
tuncay

s.a. siteyi istemişsin kardeşim site ''youtube'' (videonun başlığını hatırlamıyoum kardesim telekinezi yazdım sonra ne varsa izlemeye başladım o arada çıkıyor böyle videolar işte ) farkettiysen kardeşim ben inanmıyorum demiyorum ama inanasım kaçtı böle videolar yüzünden adam çünkü yapıyo önce vay nasıl yaptı derken alıyo hop videonun sonunda hilesini gösteriyo(mesela camın kenarında bi boşluk oluyor ordan hafif bi hava akımı sayesinde dönüyo)böyle şeyler sadece inancımızı kaybettiriyor ? Haksızmıyım.... ben sizden yaptığınız ne biliyim kaşık bükme olsun ne biliyim işte camın içinde psi whell çevirme olsun öyle videolar istiyorum hiç yoktansa işini bilen bu işi yapan kişilerin videolarını izlersek hiç yoktansa inanç meselesinde bi kuşkumuz olmaz ?

bu arada yorumun için teşekkürler
saygılarımla
netenes

yok canım o yüzden demedim sadece videoyu merak ettim :D

şüphe duyman normal zaten şüphe duymadan direk atlarsan bir mantıksızlık olurdu

illüzyonluk numaralarıyla ilgili birşey diyemem zira onlar profesyönel ama kaşık bükmeyide psi whell çevirmeyide açıklayabilirim istersen sana yardımda ederim net-enes@hotmail.com eğer heyecanlanmazsam inanman için webcam ı açarım gözünün önünde çeviririm o zaman şüphen kalmaz
tuncay

eyvallah saol kardesim ben ekliyorum seni :)

____TELEKİNETİK____

Okunmamış mesaj gönderen ____TELEKİNETİK____ »

sende kontrolsüz kinetik enerji var
KULA BELA GELMEZ HAK YAZMADIKÇA HAK BELA VERMEZ KUL AZMADIKÇA
tuncay

''sende kontrolsüz kinetik enerji var'' demişsin valla kardesim cevap için saol da daha neyim var neyim yok okadar bilmiyorum sadece asıl nokta internette asılsız videolar inanma isteğimi kaçırmakta anlatabildim mi ? ondan soğudum
bu tür olaylara karşı birde sitede bu işi iyi yapanların videoları lazım yani sadece sözde kalmasın :)

saygılarımla
____TELEKİNETİK____

Okunmamış mesaj gönderen ____TELEKİNETİK____ »

kontrolsüz enerji var dediysemde mesela bazen bi yere oturduğumuzda birden mesela havlu yere düştü aslında bu bizinden kaynaklanır onun için
KULA BELA GELMEZ HAK YAZMADIKÇA HAK BELA VERMEZ KUL AZMADIKÇA
netenes

havlu biraz zor ama daha ufak çaplı şeyler olabilir yani kontrolsüz enerjiyle kendi haberin olmadan enerjinin çevreye verdiği etkiyi kastetmiş arkadaş
tuncay

ufak bi sorum da var oda şu: bir aradığım kitap varsa 20 kitabın içinden çok rahat bir şekilde bulabiliyorum ama her seferinde ? yani kitabın dışındaki yok cildi yok şu yok bu değil hepsi aynı şekilde kitapların ya da 4 tane kağıda farklı sayılar veya harfleri yazıp katlıyorum ve elimle hepsini iyice çalkalayıp dağıtıyorum % 85 civarında hangisinde ne var bulabiliyorum acaba biraz daha geliştirmek için ne yapmalayım

saygılarımla