Psi Pet Büyük bir yalan mı

Moderatör: Sai

acar12

Psi Pet Büyük bir yalan mı

Okunmamış mesaj gönderen acar12 »

Psi Pet konusunda forum ikiye bölünmüş durumda herkes kendince birşeyler söylüyor.Fakat kimse bu konu hakkında net bişi söylemio lütfen forum yetkileri bu konuya el atsın
Ve haykırıyor Kabe;

Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?

Takip eden Allah...

Kullanıcı avatarı
elif

Re: Psi Pet Büyük bir yalan mı

Okunmamış mesaj gönderen elif »

Başlık bana biraz garip geldi. Yalan mı doğru mu olduğunu herkes deneyerek öğrenebilir neden bu mesele bu kadar büyütüldü anlamadım.

Hassas bir elektrik ölçer alın ve parmaklarınızı ıslatarak uçlarına dokunun. İnsan bedeni kendine has elektrikle yüklüdür. Bu elektrik oranı kişiden kişiye değişir bunu deneyerek ölçebilirsiniz. bu elektriği belli bir noktada toplamayı öğrendiğinizde psi pet gibi saçma şeylerle uğraşma gereği duymazsınız
peh0enix13

Okunmamış mesaj gönderen peh0enix13 »

Cevap veriyorum Evet xD
dngsz

Okunmamış mesaj gönderen dngsz »

neden olmasınki
biz enerjimizi psi-ball haline getirebiliyorsak pet de yapabiliriz
hee! canlı bi hayvanmı olur orası tartışılır ama bence enerjiden pet yapılabilir
benimde bi kartalım vardı..xD gerçek olmadığını varsayalım yinede yapan kişiye bi zevk veriyo belki gerçek belki gerçek değil ama moralin bozuksa veya canın sıkılıyorsa pet'inle uğraşıp bu sıkıntılarını geçirebilirsin. Bence psi-pet Telekinezideki tekniklerde başarılı olmanızı sağlar...!
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Psi pet yalan deli saçması bir şey.Psi pet insanın kafasında kurduğu hayali bir arkadaş ve bunu asla tavsiye etmiyorum yapmanızı.Kendinizi 2 ye bölersiniz yaptıklarınızı yapmıyor gibi olursunuz sözde psi petiniz yapıyor havasına girersiniz bu sizin için iyi olmaz.Yakında bakırköylüksünüz demektir.
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

tes1907
Yaşadığınız İl: 32 Isparta

Okunmamış mesaj gönderen tes1907 »

benim öznel bakışıma göre Psi Peti ayrı bi konuya ayırmak saçmalıktır... Psi Pet enerjinin şekilllendirilmiş halidir. Bir enerjiyi elementle besleyerek büyütürsün doğrudur ve enerjiyi beynindeki şeye göre şekledebilirsin... Parapsikolojide iyi olan biri dünyayı onun gözünden görebilir... Psi Pet zaten enerji olduğundan; enerjiyle psi wheel çevrilebilir, kaşık bükülebilir... umarım beynimdekileri aktarabilmişimdir!
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en
criminal_1994

tes1907 yazdı:benim öznel bakışıma göre Psi Peti ayrı bi konuya ayırmak saçmalıktır... Psi Pet enerjinin şekilllendirilmiş halidir. Bir enerjiyi elementle besleyerek büyütürsün doğrudur ve enerjiyi beynindeki şeye göre şekledebilirsin... Parapsikolojide iyi olan biri dünyayı onun gözünden görebilir... Psi Pet zaten enerji olduğundan; enerjiyle psi wheel çevrilebilir, kaşık bükülebilir... umarım beynimdekileri aktarabilmişimdir!
Arkadaşım enerjiyi bu işe de karıştırdınız ya helal olsun hic bir alakası yok diyorum ya kaşık bile bükülse siz yapmışsınızdır psi pet değil yaptığınız şeyleri 2. bir kişiliğe yormak bence psikolojik bir rahatsızlıktır düşünsenize bazı şizofreniyi konu edinmiş filmlerde bile şizofren kendi yaptığı işleri arkadaşım yaptı ve ya başka birisi yaptı gibi bir hikaye uyduruyor siz psi petle ugrastıkca kendi yaptıınız şeyleri o yaptı demeye getiriceksiniz.Son kez diyorum psi pet yalan su 2 kelimeyi yan yana getirmeyin uyuz oldum.
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
tes1907

kusura bakma ama psi ball bildiğim kadarıyla enerji sayesinde oluyo ve buda psi ball un şekillendirilmiş halidir. Bunu ayırmak gereksiz dedim çünkü o şekillenmiş enerji senindir dedim... senden farklı bişey söylemedim...
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!

By T€$
Timuçin mre $en
criminal_1994

Ben de sana sadece şunu söylüyorum gerçek olduğunu kabul etseydim enerjiden oluştuğunuda red etmezdim dimi.
tes1907

psi pet dedikleri zaten enerjinin bi ürünü o zaman sen enerji diye birşey yok ve enerjiyle psi wheel dönmez v.s. diyosun doğrumu___???

By T€$
Timuçin mre $en

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön