telekinezi deneyi
-
telekinezi deneyi
selam arkadaşlar bir kaç gün önce telekinezi ile ilgili video ve yazıları okudum ve bu olayın gerçekliliği kanısına vardım bazı yabancı kuruluşlar ve filmlerde zaten bu doğa üstü güçlere odaklanmışlar.. herneyse.. bir kaç gün önce denemek için psi-weel düzeneğini oluşturdum ve denemeye çalıştım ilk başta odaklanmak kolay oldu fakat daha sonraları odaklılığı uzatmaya kalktığımda dikkat dağınıklığı ve odaklanamama problenmleri yaşadım öncelikle parmaklarım açık bir şekilde iki elimi de iğne üzerindeki kağıdın yanına doğru uzattım elimin arasında sanki birbirini iten ve araya sıkışmış bir enerjinin hissiyatına kapıldım. denildiği gibi parmakların kapanmasıyla enerji dahada yoğunlaşıyor. sonunda ilk denemem ile kağıdı döndürdüm. fakat oradaki enerjiyi tutmak ve gücünü yükseltmek şu anda zor. psi-weel tekniğini denemeden önce ortamı çok iyi ayarladım kapalı bir ortam ve içerisinde herhangi bir elektronik eşya yada hava akışı bulunmayan bir ortamı tercih ettim (bizim evin kileri vardı orada denedim) solumayla oluşabilecek hava akışına karşıda maske ile azaltmaya çalıştım ve olayın gerçekliliği konusunda bir kez daha kendimce kanıya varmış oldum.
Telekinezi için gücü artırma ve dikkati odaklanmayı düzenleme konularında neler yapılmalı?
saygılarımla ; yasin..
Telekinezi için gücü artırma ve dikkati odaklanmayı düzenleme konularında neler yapılmalı?
saygılarımla ; yasin..
- byfreestylerap
- İletişim:
Re: telekinezi deneyi
bende dün gece basladım hiç kapak çalışması yapmadan 3 saat önce birkaç denemeyle basardım simdi kagıt vırıl vırıl dönüyor bazen istemeden dönüyor odada rüzgar yok nasıl kontrol edebilirim psi weel i yardım
En son byfreestylerap tarafından 01 Mar, 19:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
Bence biraz zaman sabır ve çalışma gerekli. Sitede zaten gerekli dökümanlar mevcut oralara bakabilirsin. Bence kağıdı döndürürken ne yaptıysan kontrol ederkenkende onu yapmalısın. Biraz zamana ihtiyac olabilir.
- KaraVeziR
- Yeni Kullanıcı
kardeş kagıt işini bırakın bence pipet çevirmeye çalışmalısını bi kaç yıl önce bende çok meraklıydım telekineziye ama vizeler finaller derken üniversite bitene kadar pek ilgilenemedim sorada askerlik felan işte uzun hikaye tekrar aklıma geldi bi bakim dedim videolarım fgelan var benimde ama karanlık bi ortam oldugu i.in çok iyi deil linkleri eger isterseniz koyarım akıllı tv sitesinde telekinezi yazında cıkıyor gönderenin kazanova36 oldugu videolar benim herkese başarılar arkadaşlar sakın umutsuzluga kapılmayın telekinezi gerçekten var herkes yapabilir sadece biraz konsantrasyon ve imajinasyonla başamamak elde deil :) kolay gelsin
- byfreestylerap
- İletişim:
bu en eski mesajımdı sanırım nerden buldun anlamadım:D artık çoğu şeyi biliorum kardeş:)KaraVeziR yazdı:kardeş kagıt işini bırakın bence pipet çevirmeye çalışmalısını bi kaç yıl önce bende çok meraklıydım telekineziye ama vizeler finaller derken üniversite bitene kadar pek ilgilenemedim sorada askerlik felan işte uzun hikaye tekrar aklıma geldi bi bakim dedim videolarım fgelan var benimde ama karanlık bi ortam oldugu i.in çok iyi deil linkleri eger isterseniz koyarım akıllı tv sitesinde telekinezi yazında cıkıyor gönderenin kazanova36 oldugu videolar benim herkese başarılar arkadaşlar sakın umutsuzluga kapılmayın telekinezi gerçekten var herkes yapabilir sadece biraz konsantrasyon ve imajinasyonla başamamak elde deil :) kolay gelsin
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
- KaraVeziR
- Yeni Kullanıcı
valla okuyordum forumda dolaşırken takıldı gözüme ee madem çogu şeyi biliyon anlat bana bakim ben unutmuşum :Dbyfreestylerap yazdı:bu en eski mesajımdı sanırım nerden buldun anlamadım:D artık çoğu şeyi biliorum kardeş:)KaraVeziR yazdı:kardeş kagıt işini bırakın bence pipet çevirmeye çalışmalısını bi kaç yıl önce bende çok meraklıydım telekineziye ama vizeler finaller derken üniversite bitene kadar pek ilgilenemedim sorada askerlik felan işte uzun hikaye tekrar aklıma geldi bi bakim dedim videolarım fgelan var benimde ama karanlık bi ortam oldugu i.in çok iyi deil linkleri eger isterseniz koyarım akıllı tv sitesinde telekinezi yazında cıkıyor gönderenin kazanova36 oldugu videolar benim herkese başarılar arkadaşlar sakın umutsuzluga kapılmayın telekinezi gerçekten var herkes yapabilir sadece biraz konsantrasyon ve imajinasyonla başamamak elde deil :) kolay gelsin
-