Psi Wheel deneyi

Roller

Psi Wheel deneyi

Okunmamış mesaj gönderen Roller »

Resim

Psi Wheel deneyi

Merhaba Arkadaşlar,
Psi wheel çalışırken ellerimi kağıdın etrafına koyduğumda hiç bi şey hissetmeme rağmen kağıt dönüyo. Ellerimi çektiğimde duruyo sonra dedim acaba nefesimden mi nefesimi yavaş aldım veya tuttum ama gene dönüyodu sizce bi şey hissetmemem normal mi :D bu arada kadıköy anadolu lisesinde okuyan varsa bnmle bağlantı kurabilir mi ? Bi de siteye bu konu hakkında uzmanlaşmış kişiler hakkında bilgi verilebilir mi mesela nina kulagina gibi eğer verilmiş de görmemişsem kusura bakmayın... :D
Gerçekçi ol, imkansızı iste.

manly5
Yaşadığınız İl: 14 Bolu
İletişim:

Re: Psi Wheel deneyi

Okunmamış mesaj gönderen manly5 »

Olabilir ben de de olyuor....
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

kadıköye yakın bir lise(puan olarak) vefadayım kurtarır mı? :D

şöyle dene:
elinin sıcaklığıyla psiwhellin çevresindeki havanın sıcaklığının aynı olmasına dikkat et ve sonucu bildir ona göre bir reçete yazarım sana :D
BY_3r4y

Okunmamış mesaj gönderen BY_3r4y »

aynı sorun bndede var ısı aynı.....
Kullanıcı avatarı
KhornE

Okunmamış mesaj gönderen KhornE »

muhtemelen vücudundaki potansiyel(durgun enerji) dışarıya çıkmasıyla kağıt dönmüş olabilir,ellerini çekerek döndürmeye çalış derim ben

Roller

Okunmamış mesaj gönderen Roller »

Tamam çok teşekkür ederiiiimm.... :D bu arada vefa ezer :D
Gerçekçi ol, imkansızı iste.
vanfi
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen vanfi »

ya beyler aynı sorun bendede var ellerimi koydugumda dönüo hep aynı yöne sagdan sola cektigimde duruo koydugumda dönüo cektigimde duruo nasıl kontrol altına alcam ne nasıl yapıcam
netenes

vanfi yazdı:ya beyler aynı sorun bendede var ellerimi koydugumda dönüo hep aynı yöne sagdan sola cektigimde duruo koydugumda dönüo cektigimde duruo nasıl kontrol altına alcam ne nasıl yapıcam
Düzenli olarak sadece bu olay için özel olarak ayırdığın(belki sadece bir masa) ortamda çalış.
Kullanıcı avatarı
degre1

Okunmamış mesaj gönderen degre1 »

arkadaşlar bakın elle olmaz ben bakarak yapıom elle yapmayın bakarak yapın şimdi ps whele bakın ve döndüğünü düşünün en az bi 5 dk kadar bakın dönücektir. Eldeki gibi dönmüyor dimi çünkü ellerin ısısı ona yardım edio. Bakarak yapmak çok kolay düşündüğünüz kadar zor deil yani telekineziyle 1ay kadar ilgilenen biri bile yapar bunu. Bakarak yaparsanız mesela bir odadasınız odadan çıkıp başka bir odadan bile yaparsınız hemde aynı hızda döner.ben başlayalı ilk haftamda bakarak yapmıştım
netenes

degre1 yazdı:arkadaşlar bakın elle olmaz ben bakarak yapıom elle yapmayın bakarak yapın şimdi ps whele bakın ve döndüğünü düşünün en az bi 5 dk kadar bakın dönücektir. Eldeki gibi dönmüyor dimi çünkü ellerin ısısı ona yardım edio. Bakarak yapmak çok kolay düşündüğünüz kadar zor deil yani telekineziyle 1ay kadar ilgilenen biri bile yapar bunu. Bakarak yaparsanız mesela bir odadasınız odadan çıkıp başka bir odadan bile yaparsınız hemde aynı hızda döner.ben başlayalı ilk haftamda bakarak yapmıştım
El ısısından diyenler var peki dönmediği zamanları yada sadece istediğimiz yöne döndüğü zamanları da el ısısyla açıklayabilen var mı?