kilit

Moderatör: Sai

netenes

Re: acemiyim direk psi-whel dnedim 40 tur Hzlı döndü nasl gelişr

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

kapak çalışmasıyla yapabilirsin kapağın çukur kısmına birşey düşünmeden bakabilirsen yani aklında sadece kapak olursa(buna meditasyonda diyebilirsin) zamanla enerjin düzenlenecek ve artacaktır psi whell yaparakta pratik te neler yapabildiğine bakabilirsin yani çalışma olarak psi whell yapma ama ne seviyede olduğunu görmek için psi whell yapabilirsin

warior15
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen warior15 »

Teşekkürler Önerin İçin Ama Bişi Daha Farkettim Psi Whelde Koca 1 Sayfa Kadar Kağıdı Döndürebiliorum Hemde Çok Hızlı Ama Küçük Kağıtlarda Beynimin Sağıyla Solu Birbirine Girio Sanki Kağıt Bi Sağa Bi Sola Dönüyor Bunu Nasıl Aşabilirim?
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

beynin sağı soluyla alakalı değil o sağ sol olayı değil bildiğim kadarıyla telekinetik güç cismin büyüklüğüyle tamamen alakalı değildir sen çok küçük diye bir kum tanesini oynatmaya çalışırsın yapamazsın fakat kapalı kaptaki bir psi whell i uzaktan döndürebilirsin o yüzden küçük büyük kağıt denemeleri çok da gerçekçi sonuçlar vermeyebilir

sağ sol döndürmeyi kontrol etmek içinse enerjini kontrol etmen gerekiyor yani şu an uçabiliyor olsan bile mutlaka düzenli çalışma yapman gerek :D
Kullanıcı avatarı
KhornE

Okunmamış mesaj gönderen KhornE »

ilk psi whelle başlarsın(günde en az 10 dk) veyada pipet ve ampül,aralardada odaklanmak için kapak çalışırsın,sonrasındada metal bir iğneyi pürüzsüz cam bir yüzeye koyarak ittirmeye çalışırsın,sonrada bir kaşık alıp bükersin,en son olarakta ağır cisimleri hareket ettirirsin,istersende telepati ve durugörüye çalışırsın aralardada
Kullanıcı avatarı
velovis
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen velovis »

selamlar yeni üyeyim. bir sorum olacaktı affınıza sığınarak. psi-wheel'i rüzgar almayacak bir şekilde cam kasenin içinde yapabilen var mı? örneğini youtube'ta (link aşağıda) gördüm. psi wheel yapanlar bu şekilde deneyip tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

http://www.youtube.com/watch?v=H5NwRfMJgOQ
“Allah bütün canlıları sudan yaratmıştır. Kimi karnı üzerinde sürünür, kimi iki ayakla yürür, kimi de dört ayakla yürür. Allah dilediğini yaratır. Allah şüphesiz her şeye Kâdir’dir” (Nur, 24/45)

Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

velovis kapta biraz zor olur ama gücünü göstericek bir kanıttır
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön