telekinezim sorun çıkarıyor,değişime uğradı

Moderatör: Sai

Jaguar2

telekinezim sorun çıkarıyor,değişime uğradı

Okunmamış mesaj gönderen Jaguar2 »

Merhaba iyi günler iyi çalışmalar şimdiden.Benim Kağıt çevirmede enteresan bir sorunum oldu.ilk tam karar verip başladığım anda biraz denedikten sonra saat yönüne durmadan çevirmeye başladım fakat terse bir türlü çeviremiyordum,ayrıca kafamda bir taraf imajine etmiyordum o saat yönünde çeviriyordu ama ben tersde çevirmek istedim buna kafayı takıp terse denemeye başladım ne kadar ters düşünsemde düz dönmeye devam etti bende düz dönmeyi sıfırlamaya çalıştım beynimde,şimdi ise ters ve düz çok az dönerek devamlı gemi gibi çalkalanır halde kağıt şiddetli bir şekilde çalkalanıyor fakat kağıt istikrarlı bi şekilde bir tarafa dönmüyor.bazen mesela kağıda bir an bakıyorum ve hiçbir dönme yön düşünmüyorum belki o an anlık konsantre oluyorum kağıt bir anda şiddetli bir şekilde bir tarafa dönüyor sonra hemen duruyor.acaba bu çalkalanma durumundan nasıl kurtulabilirim yardım edermisiniz?

rifrif

Re: telekinezim sorun çıkarıyor,değişime uğradı

Okunmamış mesaj gönderen rifrif »

evet aynısı bendede oldu kağıdı ilk istediğimde yönde döndürdüm sonra biraz kendimde şüphe duydum bide ters tarafa çeviriyim dedim ama bir türlü dönmedi ama olduğu yerde çalkalandı. ve bende bide şu var kapı cam kapalı hiçbir rüzgar etken yok ama arada bir ben burdan bişeyler okurken döndüğünü gördüm.
Kullanıcı avatarı
ilginç288

Okunmamış mesaj gönderen ilginç288 »

Sabır... ayrıca ilginç birşey değilki bu herkeste olur ilk saat yönünde döner sonra biraz tersine dönsün dersin az oraya az oraya döner sonra düz dönderemezsin sonra moralin bozulur bırakırsın sonra yine başlarsın bi bakmışsın ki güç senin elinde ...
Sabreyle işine, hayır gelsin başına !
Jaguar2

Okunmamış mesaj gönderen Jaguar2 »

hmm anladım ben anlık bakmamda bi anda dönmesine şahit olarakda düşündümki belkide döndürecek güce sahibim fakat yanlış birşeyler yaptım ve düz çevirebilmemede zarar verdim,peki o zaman çalışmaya devam ediyorum teşekkür ediyorum yeniden iyi günler iyi çalışmalar:)
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

ilginç288 yazdı:Sabır... ayrıca ilginç birşey değilki bu herkeste olur ilk saat yönünde döner sonra biraz tersine dönsün dersin az oraya az oraya döner sonra düz dönderemezsin sonra moralin bozulur bırakırsın sonra yine başlarsın bi bakmışsın ki güç senin elinde ...
_____________________________________________________________________________________
bende ilk saat yönünün tersine dönmüştüXD

Kullanıcı avatarı
ilginç288

Okunmamış mesaj gönderen ilginç288 »

byfreestylerap yazdı:
ilginç288 yazdı:Sabır... ayrıca ilginç birşey değilki bu herkeste olur ilk saat yönünde döner sonra biraz tersine dönsün dersin az oraya az oraya döner sonra düz dönderemezsin sonra moralin bozulur bırakırsın sonra yine başlarsın bi bakmışsın ki güç senin elinde ...
_____________________________________________________________________________________
bende ilk saat yönünün tersine dönmüştüXD

Bende de saat yönünde döndü hva mı atıyon xD Ama eminim saat yönüne döndermekte zorlandın ;)
Sabreyle işine, hayır gelsin başına !
danger5

Okunmamış mesaj gönderen danger5 »

Yanlış hatırlamıyorsam o çalkalanma bende de oluyordu. Tahminimce usta olmadığımız için tam yönlendiremiyoruz. Mesala sağa döndürdürmeye beynin alıştıysa ve sen de sola döndürmeye çalışıyorsan bu tarz şeyler olabilir diye tahmin ediyorum:)
Kullanıcı avatarı
Psizer

Okunmamış mesaj gönderen Psizer »

Her iki yönde de döndüreceksin kendini çok sıkma. beynini boşaltmayı dene o anda sakinleş ve sağdan sola çevirmek için ellerini kağıdın yanına koyduğunda sağ işaret parmağını ileriyi gösterir gibi kaldır(elini oynatmadan).. bu benim yöntemimdi videomda da var. neyse denemeye devam et başarılı oalcaksın..
Beyninizi hafife aLmayın ; Onun kadar qelişmiş bir sistem icat ediLemez
"Quarantine"