Basit Lucid Rüya Tekniği
-
Basit Lucid Rüya Tekniği
Arkadaşlar bu konuyu açacak bölüm bulamadım.Affınıza sığınarak bu bölüme açıyorum.Lucid rüya yapmak isteyen arkadaşlar yararlanması için.
Yatmadan önce telefonumuzun hatırlatma bölümüne telkin yazıyoruz.Telkin şöyle olsun "Birazdan uykuya daldığımda rüyamı kendi isteğimle kontrol edeceğim.Lucid rüya yapacağıma inanıyorum" telkin olarak yazın.Daha sonra telefonumuzun hatırlatıcı alarmını gece saat 03:00 04:00 arası bir zamana kurun ve baş ucunuza koyun.Gece telefonun alarmı çaldığı zaman direk telefonu alın elinize ve ekrandaki telkini okuyum.Başka hiçbirşeyle ilgilenmeyin ve yatın.Başaracağınıza inanın olacaktır....Başarılar....
Not:Bu tekniği astral seyahat içinde kullanabilirsiniz.Esas amaç beynimizin bilinçaltına mesaj yollamak.
Yatmadan önce telefonumuzun hatırlatma bölümüne telkin yazıyoruz.Telkin şöyle olsun "Birazdan uykuya daldığımda rüyamı kendi isteğimle kontrol edeceğim.Lucid rüya yapacağıma inanıyorum" telkin olarak yazın.Daha sonra telefonumuzun hatırlatıcı alarmını gece saat 03:00 04:00 arası bir zamana kurun ve baş ucunuza koyun.Gece telefonun alarmı çaldığı zaman direk telefonu alın elinize ve ekrandaki telkini okuyum.Başka hiçbirşeyle ilgilenmeyin ve yatın.Başaracağınıza inanın olacaktır....Başarılar....
Not:Bu tekniği astral seyahat içinde kullanabilirsiniz.Esas amaç beynimizin bilinçaltına mesaj yollamak.
Ψ Psi
-
Re: Basit Lucid Rüya Tekniği
bakalım bu gece bi deniyelim paylaşım için saol
- Diablo11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
-
İşe yarayan varsa buraya mesaj atabilir mi?:DBen okula gitmek için erken kalkıyorum da uykumu bölersem bir daha uyuyamayabilirim diye korkuyorum.
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
-
Ben hiç denemedim. Ama bu tarz tekniklerin faydalı olacağına inanıyorum. Buna benzer tekniklerle lusid rüya görülebilir.
-
Ben bu tekniği 2 defa denedim ikisindede başarılı oldum.Yukarıdada dediğim gibi esası beynimizin bilinç altına mesaj yollamak.Bu gece lucid rüya yapacağım yerine yarın uykumdan uyandığımda başarılı bir şekilde telekinezi yapacağım yazsanız bile size yardımcı olur.Hipnoz gibi birşey yani ;)
Ψ Psi
- byfreestylerap
- İletişim:
ben bazen erken kalkmam gerektiginde erken kalkacagımı felan düşünüyorum sonra öbür gün çok erkenden kalkıyorum buda onun gibi bişey galiba:)
-
-
evet aynı şey oluyo ama öbür gün değil tam o gün erken kalkıyorum beyin alarmı gibibyfreestylerap yazdı:ben bazen erken kalkmam gerektiginde erken kalkacagımı felan düşünüyorum sonra öbür gün çok erkenden kalkıyorum buda onun gibi bişey galiba:)
KABA DAVRADIYSAM ÜZÜR DİLERİM
Rüya görürken uyanmak yani hem rüyayı görmeye devam etmek hemde uyanık olmak. Bazı iyi etkileri var mesela rüyanı istediğin hale getirebiliyorsun. Bence herşeyi başkalarına sormak yerine kendine sorup araştırmalısın.aligergi yazdı:Lucid rüya ne demek
-