Renkleri değiştirme :S

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
ilginç288

Renkleri değiştirme :S

Okunmamış mesaj gönderen ilginç288 »

Arkadaşlar ben geçen günlerde lambaya bakıyodum 2-3 dk oldu sonra gözümü kapattım ve ellerimide gözlerimin üstüne koyarak daha karanlık olmasını sağladım ve haliyle lambadaki ışık gözlerimin önüne geldi buraya kadar herşey normal, fakat ben o ışığı istediğim renge çevirebiliyorum sizde de oluyormu normal birşey mi yoksa daha farklı mı ?
Sabreyle işine, hayır gelsin başına !

netenes

Re: Renkleri değiştirme :S

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

videoya çekersen veya birisi yakınında durursa daha iyi olur bazen göz yanılması olabiliyor birkaç denemeden sonra kameraya yada yakınındaki kişiye alışırsın
Kullanıcı avatarı
ilginç288

ya o öyle değil ki ben kafamda değiştiryorum hani aura rengi misali.
profesblack

Okunmamış mesaj gönderen profesblack »

arkadaşlar Senin yaptığın şiey gözdeki sinirleri bozuyor. dur tahmin edim beyaz mavi hafif kırmızı ve siyah. Bunu 2 ay yap gözün bozulur ve 3 ayda kör olursun bu olayları biraz bilinçli yapalım. Siz matrix deilsiniz arkadaşlar lütfen.
Hata evinde bir köeye dikatlice bak sonra birden gözünü kapat ve ya ellerini gözünün üzerine koy resim gibi o yer siyah beyaz olarak gözüne gelecek :))))). Kendinize ii bakın....
Kullanıcı avatarı
ilginç288

profesblack yazdı:arkadaşlar Senin yaptığın şiey gözdeki sinirleri bozuyor. dur tahmin edim beyaz mavi hafif kırmızı ve siyah. Bunu 2 ay yap gözün bozulur ve 3 ayda kör olursun bu olayları biraz bilinçli yapalım. Siz matrix deilsiniz arkadaşlar lütfen.
Hata evinde bir köeye dikatlice bak sonra birden gözünü kapat ve ya ellerini gözünün üzerine koy resim gibi o yer siyah beyaz olarak gözüne gelecek :))))). Kendinize ii bakın....
tövbe de xD