bu gucler neyı gosterıyor ne ozellıkler war bende yardım pls
-
bu gucler neyı gosterıyor ne ozellıkler war bende yardım pls
sımdı arkadaslar bazı konular hakkında yardım ıstıcektım bunlar ozellıkmı yoksa banamı oyle gelıyo eger ozellıkle hangı kategorılerde gelıstırecegım kendımı
1.aslında bu soru ıcınde soru arkadaslar ornegın ben gozlerımı kapadıgım zaman mesela sankı kendımı bosluga bırakıyormusum ve sankı ruhum vucudumdan cıkıcakmıs gıbı oluyo o hıssı yaptıgım zaman vucudum karıncalanıyo gozlerım kayıyo ve sankı bedenımden ne bılım ruhum cıkıcakmıs gıbı oluyo ama sonunu getıremıyorum cunku cok yogun bı sey yarıda kesmek zorunda kalıyorum ve bıttıgı zamanda ayak bagım cozuluyo sankı anlayamadım ne oldugunu
2. arkadaslar cogu zaman oluyo bu ornegın oturuyorum bı anda ahmetdın kapıdan gırdıgı aklıma gelıyo gelmesıyle ahmedın kapıdan gırmesı bır oluyo cogu zaman bu oluyo ve bırde mesela ornek verıyorum ahmet bana kustu onun kustugunu anlıyabılıyorum sankı ıcımden bırı ahmet sana kustu dıyor ahmet ıstedıgı kadar caktırmasın yada bellı etmesın ben bunu anında anlıorum aynı sekılde kotu dusundugu zamanda ondan sora karsımdakının ne ıstedıgını hemen anlıyorum hıssedıyorum yanımda olsun uzagımda olsun hıssedıyorum anında
3. bu bıraz tuhaf ama soylıcem benım bır kopegım war gezdırırken mesela gozlerıne bakıp hadı kızım gıdıoruz eve dıyorum ıcımden hemen eve dogru kosmaya baslıyo ondan sonra 20 metre onumdeyken kızım dıyorum hemen donup bakıyo gel kızım dıyorum hemen kosuyo bana dogru :S
4. dusuncelerı bırazcık okuyabılıyorum oda karsımdakının ne soylıcenı anlayabılıyorum gozlerıne baktıgım zaman mesela ne anlatmak ıstedıgını hemen anlıyorum ornek. televızyonu kapat artık denıldıgını anlamıstım tmm kapatıcam dedıgımde arkadasım cok sasırmıstı nerden anladın kapatmak ıstedıgımı dedı bende bılmem hıssetmısımdır dedım
bunlara bı cevap bulabılırsenız sevınırım :S
artı ıcımde cok buyuk bı enerjı oldugunu cok buyuk bı sekılde hıssedıyorum ve bılıyorum amacım nasıl acıga cıkarırım yada hangı yollarda kullanabılırım yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar
1.aslında bu soru ıcınde soru arkadaslar ornegın ben gozlerımı kapadıgım zaman mesela sankı kendımı bosluga bırakıyormusum ve sankı ruhum vucudumdan cıkıcakmıs gıbı oluyo o hıssı yaptıgım zaman vucudum karıncalanıyo gozlerım kayıyo ve sankı bedenımden ne bılım ruhum cıkıcakmıs gıbı oluyo ama sonunu getıremıyorum cunku cok yogun bı sey yarıda kesmek zorunda kalıyorum ve bıttıgı zamanda ayak bagım cozuluyo sankı anlayamadım ne oldugunu
2. arkadaslar cogu zaman oluyo bu ornegın oturuyorum bı anda ahmetdın kapıdan gırdıgı aklıma gelıyo gelmesıyle ahmedın kapıdan gırmesı bır oluyo cogu zaman bu oluyo ve bırde mesela ornek verıyorum ahmet bana kustu onun kustugunu anlıyabılıyorum sankı ıcımden bırı ahmet sana kustu dıyor ahmet ıstedıgı kadar caktırmasın yada bellı etmesın ben bunu anında anlıorum aynı sekılde kotu dusundugu zamanda ondan sora karsımdakının ne ıstedıgını hemen anlıyorum hıssedıyorum yanımda olsun uzagımda olsun hıssedıyorum anında
3. bu bıraz tuhaf ama soylıcem benım bır kopegım war gezdırırken mesela gozlerıne bakıp hadı kızım gıdıoruz eve dıyorum ıcımden hemen eve dogru kosmaya baslıyo ondan sonra 20 metre onumdeyken kızım dıyorum hemen donup bakıyo gel kızım dıyorum hemen kosuyo bana dogru :S
4. dusuncelerı bırazcık okuyabılıyorum oda karsımdakının ne soylıcenı anlayabılıyorum gozlerıne baktıgım zaman mesela ne anlatmak ıstedıgını hemen anlıyorum ornek. televızyonu kapat artık denıldıgını anlamıstım tmm kapatıcam dedıgımde arkadasım cok sasırmıstı nerden anladın kapatmak ıstedıgımı dedı bende bılmem hıssetmısımdır dedım
bunlara bı cevap bulabılırsenız sevınırım :S
artı ıcımde cok buyuk bı enerjı oldugunu cok buyuk bı sekılde hıssedıyorum ve bılıyorum amacım nasıl acıga cıkarırım yada hangı yollarda kullanabılırım yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar
- Diablo11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: bu gucler neyı gosterıyor ne ozellıkler war bende yardım pls
Pardon KonuLarı Karıştırmışım Sekme Açmıştımda Karışmış Özür DiLiyorum.4.Soru'nun Cevabı TeLepatidir.Köpeğine TeLepatik bir aLgı yoLLuyosun ve aLgıLıor.O Yüzden oLabiLir.
En son Diablo11 tarafından 15 Oca 2010, 20:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Minilogue
- HİPerSPAce
Saoll derken?:)
Soruna gelince 4.verdiğin şey telepati.3 de ona benzer.
Soruna gelince 4.verdiğin şey telepati.3 de ona benzer.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
-
Yaptıkların Anlık bilinçdışı mı yoksa istediğim zaman ypabliyorum mu diyorsun ???
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
hergün düzenli meditasyon ve konsantrasyon egzersizleri birde calışman gerekiyor.., sitede bulabilirsin
-
1. Bahsettigin Astral Seyahat Alanında Kendini Gelistirebilirsin..Forumda Bu Konuyla İlgili Bilgiler Mevcut..
2. Bahsettigin Dilimizde 6. His Olarak Biliyor. Bu Hissini Gelistirebilmek İçin Düzenli Meditasyon Yapmalısın..
3. Bahsettigin Bende Tam Bilmiyorum Ama Köpeğine Yaptığı Bir İnsan Üzerinde Dene Eger Senin İçinden Geçirdiğini Oda Duyabiliyorsa Muhteşem Bir Yeteneğin Var Demektir...
4. Bahsettigin İse Düşünceleri Okuyabildiğini Söledin. Bu Çok Nadir Görünen Bir Yetenektir. Bir Nevi Medyumluk Gibi Birşey. Bunuda Duzenli Meditasyon Yaparak Gelistirebilirsin. Karşına Bir Arkadaşını Alıp Birşey Düşünmesini İsteyip Düşündüğü Seyi Okumaya Çalışabilirsin..
Bu Kadar Çok Yeteneğin Bir Kişide Toplanması Bence Büyük Şans. Bana Kalırsa Önce Meditasyon Yaparak Başla Düzenli Olarak Bunu Başardığın Zaman Astral Seyahate Çıkmakta Hiç Zorlanmazsın. İlk Başlarda Biraz Korkabilirsin ama Zamanla Alışırsın...
2. Bahsettigin Dilimizde 6. His Olarak Biliyor. Bu Hissini Gelistirebilmek İçin Düzenli Meditasyon Yapmalısın..
3. Bahsettigin Bende Tam Bilmiyorum Ama Köpeğine Yaptığı Bir İnsan Üzerinde Dene Eger Senin İçinden Geçirdiğini Oda Duyabiliyorsa Muhteşem Bir Yeteneğin Var Demektir...
4. Bahsettigin İse Düşünceleri Okuyabildiğini Söledin. Bu Çok Nadir Görünen Bir Yetenektir. Bir Nevi Medyumluk Gibi Birşey. Bunuda Duzenli Meditasyon Yaparak Gelistirebilirsin. Karşına Bir Arkadaşını Alıp Birşey Düşünmesini İsteyip Düşündüğü Seyi Okumaya Çalışabilirsin..
Bu Kadar Çok Yeteneğin Bir Kişide Toplanması Bence Büyük Şans. Bana Kalırsa Önce Meditasyon Yaparak Başla Düzenli Olarak Bunu Başardığın Zaman Astral Seyahate Çıkmakta Hiç Zorlanmazsın. İlk Başlarda Biraz Korkabilirsin ama Zamanla Alışırsın...
- byfreestylerap
- İletişim:
3. telepati olabilirmi
- ghost61
Bana da son zamanlarda şöyle bişey oluyo bişe düşünüyorum kafamda bi cümle oluşuyo o cümleyi aynen başka birisi söylüyo bunun açıklaması telepati midir nedir anlayamadım :D
Mesela okulda arkadaşa tam 'gel bilardo oynayalım' dicem anında söylüyo bende kalıyom öyle mal gibi :D
Mesela okulda arkadaşa tam 'gel bilardo oynayalım' dicem anında söylüyo bende kalıyom öyle mal gibi :D
'For The Record'
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
1. astral seyahat 2.duru görü 3.ve 4. telepati kısaca soruların bitti:D
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
-
Re: bu gucler neyı gosterıyor ne ozellıkler war bende yardım
yok mesela bırıncı olayı ıstedıgım zaman ıstedıgım yerde her an her sanıye yapabılıyorum cok kotu ıle cok guzel bı duygunun arasında bısey bende anlamadım :/ dıgerlerıne gelınce pek ustunde durmuyorum sadece askerde nobet saatlerımı hep tahmın ederdım ve ornegın koğuş nöbetcisi benı uyandırmaya gelırken ruyamda onun gelecegını hıssederdım ve uykudan kendım kalkardım zaten gozumu acar acmaz kapıdan gırmıs benı uyandırmaya gelırdı kendıde derdı bende tam senı uyandırmaya gelıyordum dıye :/ ustune dusmedım bu konuların işlerimin yogunlugundan :/peh0enix13 yazdı:Yaptıkların Anlık bilinçdışı mı yoksa istediğim zaman ypabliyorum mu diyorsun ???
-