Bir Bakın Lütfen..

Moderatör: Sai

MoveToObjecT

Bir Bakın Lütfen..

Okunmamış mesaj gönderen MoveToObjecT »

Uzun Zamandır Telekineziyle Uğraşıyorum. Metal Bir İğneyi İtebiliyor.. İğne Ucundaki Kağıdı Döndürebiliyorum..
Ama Birgün Sınırlarımı İstemeden Zorladım..

Olay Söyle Başladı..

İnternet Cafede Arkadasla Counter-Strike Oynuyoruz.. Bir Arkadaşım Kabine Geçti ve Orada Oynayacağını Söyledi. Ses Çıkarmadık 4-4 Oyun Başladı. Bu Kabindeki Arkadaş Geleni İndiriyor Gideni İndiriyor.. Arkadaşlardan Biri Şüphelendi ve Kontrol Etti Meğersem Hack Açmış.. Herkeze HeatShot Atıyordu.. Ayağa Kalktı ve Ne Olmuş Lan Açtıysam Alaycı Bir Şekilde Hepiniz Bebesiniz Dedi. Çok Sinirlendim.. Otur Lan Yerine Dedim.. Gelde Oturttur Dedi ve O An : Gözlerim Karardı Sadece Elimi Ona Doğru Uzattım Karın Boşluğuna Odaklanıp Onu İttim. Sandalyeye Düştü ve Kalkamadı Onu Öylece Tutuyordum... Sonrasında Bir Arkadaşın Dur Diyip Beni Salladığını Farkettim. Tamamen Çocuğa Odaklanmışım ve Birden Sanki Uyandım.. Çocuk Çok Korkmuş Olmaliki Hesabı Bile Ödemeden Kafaden Uzaklaştı. Bende Kendimden Korkmuştum Hesabı Kapatıp Eve Gittim. Evde Kız Kardeşime Aynı Şeyi Denedim Fakat Başaramadım.. Sizce O An Bana Ne Oldu ? Nasıl Bu Kadar Güçlü Bir Şekilde O Sandalyeye Yapıştırdım.. Konu Hakkında Görüşlerinizi Bekliyorum...

Kullanıcı avatarı
Diablo11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Bir Bakın Lütfen..

Okunmamış mesaj gönderen Diablo11 »

Çok iLginç İstemsiz Yapmış oLabiLirsin.
Minilogue
MoveToObjecT

İstemsiz Olarak Yaptığımın Farkındayım Çünkü Bunu Yaparken Kendimde Değildim.. Anlamadığım O Kadar Gücü Nerden Buldum. ? Bu Güce Erişebilmek İçin İlla Sinirli Olmam mı Gerekiyor. Ben Sinirli Olmadanda Bu Güce Erişebilmek İstiyorum. İçimde Biryerlerde Olduğunu Biliyorum.
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

her insanda en az bir arabayı havaya kaldıracak kadar telekinezi gücü olduğuna inanıyorum sende bunu istemsiz yapmışsın ama gücünü kontrol edebilirsin bunun içinde çok çalışmak gerekiyor
ayrıca sinirli olmana gerek yok;)
Kullanıcı avatarı
Diablo11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Diablo11 »

ßLkide SinirLi oLarak ßirşeyLeri Daha Çok Kapıyordur.Bunu SinirLi oLunca Bir Kişinin Üzerinde Dene Derim Eğer oLursa iLginç bir yeteğene Sahipsin.
Minilogue

bosan

Okunmamış mesaj gönderen bosan »

arkadaşım yaşadığın şeye bakılırsa biraz daha ilerletmen gerek enerjini kontrol edemediğin için istemsiz olarak ortaya çıkmış
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Real chi powers ;)
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Batux1995

Okunmamış mesaj gönderen Batux1995 »

Kontrolsüz güç,güç değildir diyeceğim yanlış olur.Örneğin Hidrojen Bombaları tamamen kontrolsüz güçten oluşuyor:D
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
MoveToObjecT

fenomen yazdı:Real chi powers ;)
Eger Bu Chi Gücüyse Bunu Nasıl Gelistirebilirim.. ? Çünkü Çok Garip Şeyler Oluyor Birşeye Konsantre Oldugum Zaman Ellerime Ağırlık Çöküyor Sanki Orda Çıkmayı Bekleyen Birşey Varmış Gibi.. Ellerim Sıcaklıyor ve Karıncalanıyor.. ?
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

o bendede oluyor ama tam olarak ne bilmiyorum galiba ısıyı ve enerjiyi hissediyoruz ama karıncalanma olmuyor