ASTRAL SEYAHAT LÜTFEN YARDIM EDİN :(

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
han_35

ASTRAL SEYAHAT LÜTFEN YARDIM EDİN :(

Okunmamış mesaj gönderen han_35 »

3)Astral Alemde Karşılaşılabilecek Varlıklar:Astral seyahat yapan insanın duyguları pozitif olmalıdır..Ama bazı uzman insanlar beyinlerini yapacağı kötü işin iyi olacağına inandırarak kötü amaçlı astral yapabilirler..Bu insanlar size astral alemde zarar verebilir..Ayrıca korunmasız yapılan astrallerde düşük frekanstaki bedensiz varlıkla karşılaşılabilir..

bi arkadaşımız forumda bir konu açmış (ismini tam hatırlamıyorum) ve böyle bir madde gördüm ve çogu yeni başlayan arkadaşımız bu maddeden endişe duyuyor korunarak çıkmanın bir you yokmudur sizce ? lütfen yardım edin :(

Proserpina

Re: ASTRAL SEYAHAT LÜTFEN YARDIM EDİN :(

Okunmamış mesaj gönderen Proserpina »

düşüncelerinle yön veriosun astrale..öle bşy olması düşük ihtimal eğer onları düşünmeden çıktıysan..ama olurda karşılaşırsan hemen güvenli bi eyrde oldğunu düşüayda başak gtmek istedğn bi yer dşün hemen uzaklaşrsn...
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!

Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.

İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de
.
han_35

Proserpina yazdı:düşüncelerinle yön veriosun astrale..öle bşy olması düşük ihtimal eğer onları düşünmeden çıktıysan..ama olurda karşılaşırsan hemen güvenli bi eyrde oldğunu düşüayda başak gtmek istedğn bi yer dşün hemen uzaklaşrsn...
peki daha güvenli bir şey yok mu :(
Proserpina

Okunmamış mesaj gönderen Proserpina »

han_35 yazdı:
Proserpina yazdı:düşüncelerinle yön veriosun astrale..öle bşy olması düşük ihtimal eğer onları düşünmeden çıktıysan..ama olurda karşılaşırsan hemen güvenli bi eyrde oldğunu düşüayda başak gtmek istedğn bi yer dşün hemen uzaklaşrsn...
hrkez karşılaşmaz ama bu akdar korkuosan büyük ihtimal astrale çkamazssın yada çıkma süren uzar..heycan ve korku engellio..çkmadan önce dualarını oku karşlaşmıycam die telkin ver kendine karşlaşmazsn umuorum..
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!

Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.

İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de
.
han_35

Proserpina yazdı:
han_35 yazdı:
hrkez karşılaşmaz ama bu akdar korkuosan büyük ihtimal astrale çkamazssın yada çıkma süren uzar..heycan ve korku engellio..çkmadan önce dualarını oku karşlaşmıycam die telkin ver kendine karşlaşmazsn umuorum..
oke saoL (: