3)Astral Alemde Karşılaşılabilecek Varlıklar:Astral seyahat yapan insanın duyguları pozitif olmalıdır..Ama bazı uzman insanlar beyinlerini yapacağı kötü işin iyi olacağına inandırarak kötü amaçlı astral yapabilirler..Bu insanlar size astral alemde zarar verebilir..Ayrıca korunmasız yapılan astrallerde düşük frekanstaki bedensiz varlıkla karşılaşılabilir..
bi arkadaşımız forumda bir konu açmış (ismini tam hatırlamıyorum) ve böyle bir madde gördüm ve çogu yeni başlayan arkadaşımız bu maddeden endişe duyuyor korunarak çıkmanın bir you yokmudur sizce ? lütfen yardım edin :(
ASTRAL SEYAHAT LÜTFEN YARDIM EDİN :(
-
Re: ASTRAL SEYAHAT LÜTFEN YARDIM EDİN :(
düşüncelerinle yön veriosun astrale..öle bşy olması düşük ihtimal eğer onları düşünmeden çıktıysan..ama olurda karşılaşırsan hemen güvenli bi eyrde oldğunu düşüayda başak gtmek istedğn bi yer dşün hemen uzaklaşrsn...
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
-
peki daha güvenli bir şey yok mu :(Proserpina yazdı:düşüncelerinle yön veriosun astrale..öle bşy olması düşük ihtimal eğer onları düşünmeden çıktıysan..ama olurda karşılaşırsan hemen güvenli bi eyrde oldğunu düşüayda başak gtmek istedğn bi yer dşün hemen uzaklaşrsn...
-
hrkez karşılaşmaz ama bu akdar korkuosan büyük ihtimal astrale çkamazssın yada çıkma süren uzar..heycan ve korku engellio..çkmadan önce dualarını oku karşlaşmıycam die telkin ver kendine karşlaşmazsn umuorum..han_35 yazdı:peki daha güvenli bir şey yok mu :(Proserpina yazdı:düşüncelerinle yön veriosun astrale..öle bşy olması düşük ihtimal eğer onları düşünmeden çıktıysan..ama olurda karşılaşırsan hemen güvenli bi eyrde oldğunu düşüayda başak gtmek istedğn bi yer dşün hemen uzaklaşrsn...
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!
-
oke saoL (:Proserpina yazdı:hrkez karşılaşmaz ama bu akdar korkuosan büyük ihtimal astrale çkamazssın yada çıkma süren uzar..heycan ve korku engellio..çkmadan önce dualarını oku karşlaşmıycam die telkin ver kendine karşlaşmazsn umuorum..han_35 yazdı:peki daha güvenli bir şey yok mu :(Proserpina yazdı:düşüncelerinle yön veriosun astrale..öle bşy olması düşük ihtimal eğer onları düşünmeden çıktıysan..ama olurda karşılaşırsan hemen güvenli bi eyrde oldğunu düşüayda başak gtmek istedğn bi yer dşün hemen uzaklaşrsn...
-