Aerokinezi havayı kontrol etmektir. Aerokineziyle tatlı esintiler veya sert rüzgarlar oluşturabilirsiniz. Aerokineziyi yapmak için ilk başta kapalı bir ortamdan açık bir ortama çıkmalısınız. İstediğiniz bir yer olabilir arkadaşlarınız yokken okul bahçesinde veya bir parkta sessiz bir köşede veya sessiz bir bahçede ona siz karar verin. Mekanınızı kararlaştırdıktan sonra konsantre olun ve birkaç dakika bekleyin zihninizi dinlendirin ve havayı hissetmeye çalışın.
Meditasyon yapar gibi ciğerlerinize gittiğini düşünün ve onun farkında olun. Havanın sıcak mı veya soğuk mu olduğunu, rüzgarın hızlı mı estiğini yoksa yavaş mı estiğini gibi hisleri duymaya çalışın en zor kısmı ise bu alıştırmayı bir saat boyunca yapın biraz uzun ama değer, bir saat boyunca kendinizi kasmayın esnek olun dinlenmek için gelmişsiniz gibi kasmayın kendinizi rahat bir şekilde düşünün bu çok önemli kendinizi kasarsanız bu bir işkence haline gelebilir bir saatin sonunda havanın size çarptığını hissedin öle düşünün sonra onun kuvvetlenen bir rüzgar olduğunu ve giderek şiddetini arttırdığını hissedin.
Bunu yapabilirsiniz sadece esnek düşünün geniş düşünün çok kolay iyi şanslar ...
Güçlü Aerokinezi Tekniği
Aerokinezi Nasıl Yapılır - Aerokinezi Tekniği Güçlendirme
Bulunduğunuz yerde konsantrasyonunuzu sağlamak için gözlerinizi kapayın. Derin nefes alıp verin. İçinize çektiğiniz havayı hissetmeteye çalışın. Düşüncenin evrende bulunan herşeyle aktif bir şekilde bütünleştiğini unutmayın. İçinize çektiğiniz hava ile bütünleştiğinizi hayal edin.
Şimdi dikkatinizi taç çakranıza yani başınızın üst kısmına verin. Bu bölüm enerjiyi alıp dönüştüreceğimiz alandır. Nefes alırken enerjinin başımızın üzerinden içimize dolduğunu hayal edin. Bu işlemi başınızın üst kısmı karıncalanmaya başlayıncaya kadar tekrarlayın. Karıncalanma hissettiğinizde taç çakranız aktif hale gelmiş demektir.
Bu bölüm önemli. Nefes alıp içinize çektiğiniz enerjinin sürekli olarak başınızın üst kısmından girip göğüs kafesinizin ortasından, sinirlerin birleştiği çıkıntıdan ileriye doğru anafor oluşturarak aktığını hayal edin. Bir süre sonra bunun sürekli bir döngü halinde tekrarlandığını düşünün. Trans halinde odaklanmayı başardığınızda gözlerinizi açın ve gözleriniz açıkken imaj çalışmasını devam ettirin.
Bu pratiği yaptığınız her sefer daha güçlü bir akım elde edeceksiniz. İlk pratiklerinizi evde hava akımının olmadığı bir ortamda en küçük bir hava akımı ile hareket edebilecek nesneler üzerinde deneyin. İlk denemelerinizde kendinizi fazla yormayın. Önceliğinizi Taç Çakranızı aktif hale getirmeye ve imajlarınızı güçlendirmeye verin. İçinizde enerji kanalları açık olanlar ilk denemede başarılı olacaktır. Heyecan yapmayın, sakin olun, anormal bir durum değil yaptığınız.
Her gün belli zamanınızı bu pratiğe ayırın. Ev içerisinde kendinizi geliştirdiğiniz de dışarı çıkıp test edin. Korkmayın güçlü kasırgalar, şiddetli rüzgarlar yapamayacaksınız ama enerjinizi yönlendirerek hava akımı oluşturmayı başarmış olacaksınız.
"Denedim olmadı, işe yaramaz, saçmalık" diye beceriksizliklerini örtmeye çalışanlar, bir teknik okuyup ilk denemede yapacaklarını zanneden tembeller, bakkaldan sakız alır gibi herşeyin çok kolay olacağını düşünüp sihirli formül arayışında olanlar günlerce, haftalarca ve aylarca çalışamayacaklar bu konulardan uzak dursunlar. Kapiş...
ben çocukluğumdan beri yapıyorum ama bunu nasıl yaptığımı hala bilmiyorum meditasyona vb şeylere ihtiyaç duymuyorum sadece düşünmem yeterli oluyor acaba doğuştan gelen bir yeteneğin bana göz kırpmasımı bu
ben küçükken dışarda esen rüzgarı durdurmuştum nasıl bilmiyorum des çalışıodumsuzgar cok ugulduyodu ben içerdeydim cok sesliydi sonra düşündüm ve birden bire uğultu durdu nasl oldu bilmiyorum soora desime devam ettim ve yine ugultu cıktı yine durdurdum bazende esmeyen havada ruzgar estirebiliyorum sadece düşünerek ciddi ciddi aerokineziyi yapabiliomuyum sizce :D
İlk başta avatar çizgi dizisinden merak duyup siteye girdim sonra aerokinezi için alıştırma yaptım ama 20 dakikada bıraktım genede rüzgarın hızını ve yönünü ayarlamak için düşünmem yetiyor.yinede meditasyon yapmalılımıyım.
Bence farklı olaraktan meditasyonla falan olmaz
bas kural inanmaktır.hava yada ruzgarla iletişim kurman gerekir
suana kadar buna inandım halada devam ediyorum.
ben de denedim ama ben psiball yapmayı denedim ve önce elimde bir esinti oluştu ve sonra mıknatısın aynı kutuplarını birbirne yaklaştırmışım gibi ellerim birbirini itti ?
ben sürekli böyle şeylere inandım ve aerokinezi yeteneğim var. eğer diyarbakı ya da o çevrelerde oturan biri varsa lütfen yanıtlayabilir mi
En son Admin tarafından 07 May, 23:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Özel iletişim bilgilerinizi herke açık bir şekilde paylaşmamaya özen gösterin.