ne tavsiye edebilirsiniz?
Moderatör: Sai
-
ne tavsiye edebilirsiniz?
ya bu telekinezi psi ball la ilgili şeyleri yapmayı gerçekten çok istiyorum ve bunun için günlerdir çalışıyorum. ama buna rağmen bir arpa boyu yol bile alamadığımı düşünüyorum. psi whell i çok yavaş döndürüyorum o da en fazla bir iki tur oluyo. internette yaptığım araştırmaların hepsini uygulamaya çalışıyorum psi-whell yaparken. ama olmuyo yaptığım bişey mi yanlış, yoksa yapamıyo muyum hiç bilmiyorum. acaba vazgeçip psi-ball a başlasam daha mı iyi olur sizce?
-
Re: ne tavsiye edebilirsiniz?
psi-ball ın bazı durumlarda daha kolay olduğu yazdığı için sitede öyle diyorum....
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
arkadaşım psi ball yok ilk olark psi wheel den başla tmm???
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
esra sana göre hiç bir şey yok bize göre senin söylediklerin yok başkalarının aklını yalanla doldurma senin yüzünden acemiler yanlış anlıyo yapamasam ve acemi olsam beni bile kandırabilirdin ama acemi değilim telekinezinin özünü kaybetmiş ve kana susamış bir canavar gibi bütün konukarın içine dalıp biyokinezi ve psi-ball yok diyorsun çok ayıp :D
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- Diablo11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Kız DoğruLarı SöyLüyo Sen Yapıyomsn Psi - baLL ?esra sana göre hiç bir şey yok bize göre senin söylediklerin yok başkalarının aklını yalanla doldurma senin yüzünden acemiler yanlış anlıyo yapamasam ve acemi olsam beni bile kandırabilirdin ama acemi değilim telekinezinin özünü kaybetmiş ve kana susamış bir canavar gibi bütün konukarın içine dalıp biyokinezi ve psi-ball yok diyorsun çok ayıp :D
Minilogue
-