Usta kişilerin tavsiyelerini bekliyorum...

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
hkn7101

Usta kişilerin tavsiyelerini bekliyorum...

Okunmamış mesaj gönderen hkn7101 »

Arkadaşlar 4-5 gündür psi-whell çalışıyordum belli aralıklarla günde 3-4 saat çalışıyordum bazen daha fazla ve dün gece saat 2 civarı psi-whelli çok kolay istediğim tarafa hareket ettirmeyi başardım ve bugün uzaktan, masadan 4 adım civarı geriden psi-whelli istediğim tarafa çevirebiliyorum. arkadaşlar bu kadar kısa sürede yapabildiğime inanmayan insanlar olacaktır ama bana inanan insanlar varsa onlara bir soru soracağım şimdi benim psi-whelle devammı etmem gerekiyo yoksa başka tekniklermi denemeliyim.Şu an kendime çok güveniyorum ve kafamdaki terettütler tamamen kalkı. Cevap yazacak arkadaşlar lütfen önce soruma cevap almak istiyorum ne yapmam gerekiyor psi-whelle devam mı ediyim yoksa başka tekniklermi deniyim.
En son hkn7101 tarafından 05 Şub 2010, 23:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
elif

Re: Usta kişilerin tavsiyelerini bekliyorum...

Okunmamış mesaj gönderen elif »

gücünü net olarak hisssedinceye kadar devam etmen daha iyi olur. 3 tekerli bisikleti kullanmayı öğrenen bir çocuğun hemen motora binmesi ne kadar saçma ise küçük bir adım atan birinin de hemen başka tekniklere geçmesi de o kadar saçma olur. önce ilk adımda ustalaş bence zaman içinde ihtiyaç duyduğunda acaba bunları da yapabilir miyim diye denemeye başlarsın merak etme
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Madem artık enerjini kontrolünde daha iyisin nesneleri hareket ettirmeye geçebilirsin. Çok sakin bir ortamda su üzerinde bulunan mantarı hareket ettirmeye çalış. Dikkat etmen gereken şey baştan mantar çok hafif bir etki alırsa (veya su kabı etki alırs) uzun süre o mantar etki aldığı yönün tersine hareket eder ve bu da seni yanıltır. Yanılmayı önlemek için sürekli ''bu sefer bu noktaya götüreceğim... şimdi şu noktaya götüreceğim'' telkininde bulun, eğer istediğinin dışında yöne gidiyorsa daha çok çalış. :)
samet
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen samet »

Hayır. Ben sana inanıyorum. Kendine haksızlık etmemelisin. Ayrıca bu işe tamamen inananların daha kısa sürede kendini kontrol altına alabileceğini tahmin ediyorum. Ben de yeni başladım. Üç günde başardım psi-wheel yapmayı. Ben de senin gibi düşünüyorum. Acaba şu anda neye yönelmeliyiz psi-wheel yapmayı mı? Psi-wheele fazla devam etmek kendimizi avutmak olur gibi geliyor bana. Birisi bize yardımcı olabilir mi acaba? Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
hkn7101

İki farklı düşünce olduğu için hem nesneleri hareket ettirmeye çalışıp bir yandanda psi-whelle devam edeceğim. Tavsiyeleriniz için tşkler.

netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Ben sadece eğer bu kadar gelişmişsen yani kendini yeterli görüyorsan yapman gerekeni söyledim. :) Ben senin içini bilecek değilim ya, sadece eğer öyleyse ne yapman gerektiğini söylerim. Fakat bu seviyeye birkaç hafta sonra geçmen daha iyi olur.
kaula

Okunmamış mesaj gönderen kaula »

Tebrikler...
Ama bence wheele bi süre daha devam et...En azından kendini diğer tekniklere geçmek için tam olarak hazır hissedene kadar...Eğer öle hissedersen bu sefer bi wheel kağıdı daha yap ve o kağıtları üst üste koy ardından düzeneğe koy ve şimdi iki kağıdı döndürmeyi dene...3. kağıdı da döndürene kdar yap...istersen devam et bi süre daha bu şekilde ve ardından iki ayrı düzeneği aynı anda dönrümeyi dene...Böylece enerjine hükmetmeyi daha çabuk kavrarsın...Tabi sonra kap içinde vs...Ağır ve emin adımlarla yürü işe yarar tabiii...İstersen diğer tekniklere geç kendini hazır hissediyosan...Ben uzun yollardan birini anlattım...
Ve sonsuzluğa...
Akan sular geri gelmezler...
Zaman ki aksine hareket edemez...
Ve herkez kendi terazisinde tartılır...
Kullanıcı avatarı
hkn7101

kaula yazdı:Tebrikler...
Ama bence wheele bi süre daha devam et...En azından kendini diğer tekniklere geçmek için tam olarak hazır hissedene kadar...Eğer öle hissedersen bu sefer bi wheel kağıdı daha yap ve o kağıtları üst üste koy ardından düzeneğe koy ve şimdi iki kağıdı döndürmeyi dene...3. kağıdı da döndürene kdar yap...istersen devam et bi süre daha bu şekilde ve ardından iki ayrı düzeneği aynı anda dönrümeyi dene...Böylece enerjine hükmetmeyi daha çabuk kavrarsın...Tabi sonra kap içinde vs...Ağır ve emin adımlarla yürü işe yarar tabiii...İstersen diğer tekniklere geç kendini hazır hissediyosan...Ben uzun yollardan birini anlattım...
Teşekkürler dediğini yapacağım aceleci olmama gerek yok uzun bi süre yaparak kendimi önce bu işte ilerletmek daha yararlı olacağını umuyorum.. Teşekkürler.