Merhaba Arkadaslar.
Aylar önce telekineziyi araştırırken yöntemlerini bakar ve uygulamaya calısırdım fakat vaktim olmadıgı için hiçbirini yapamamıstım.Dün PsiWheel'i bu siteden adım adım okuyarak yaptım.Sabah kalktım ve ilk iş kendimi rahat hissedecegim konuma getirdim.İlk denememde kagıtta kıpırtılar oldu fakat ben bunun olası bi hava akımıyla oldugunu düşündüm ve kapıyı pencereyi kapattım hatta masadan uzaklastım burnumdan hava gelmesin diye.Bir daha denedim ve bir daha oynattım fakat bu da inandırıcı gelmedi PsiWheel'in etrafına ufacık kagıt parcaları koydum ki eger benden hava geliosa kagıtlar oynasın diye.Fakat yeniden yapınca mutlu oldm ve kagıdı kalınlastırdım daha agır bir kagıt yaptım.İlk denememde zorlandım ve oynatamadım 10 dk boyunca cabaladım ve oynatmayı basardım.
Fakat söyle bir sorunum var : ben ellerimi etrafına koyup parmaklarımdan enerji cıkısı oldugunu hayal ederek sola dogru o enerjiyle döndürdügümü hayal ediyordum gerçekten düzgün bir şekilde döndü 3-4 dk boyunca fakat ben sola dogru dönmesini istersen içimde bir ses boyuna sag tarafa dönmesini istiyor sanki ve kafam cok karısıyor verimli olamıyorum.nedense yeteri kadar motive olamıyorum.kendimi nası kontrol etmeliyim ve bu içimden gelen sesi nasıl bastırmalıyım :S aksi taktirde bir sol bir sag insanın sinirleri bozuluyor :D Yardımlarınızı Bekliyorum simdiden teşekkürler (:
Psi Wheel -Ufak Bir Sorun :S
Moderatör: Sai
Re: Psi Wheel -Ufak Bir Sorun :S
şimdilik bişey yapma bırak ne tarafa dönüyosa dönsün,enerjini zamanla kontrol etmeyi öğreneceksin,örneğin(sol el için) avucundan vücuduna doğru çekersen enerjiyi psi wheel sağa döner,avucundan dışarı doğru itersen enerjini,psi wheel sola döner.en azından ben bu şekilde kontrol ediyorum.
-
Re: Psi Wheel -Ufak Bir Sorun :S
bende bu şekilde yapıorm artık birkaç hafta daha calısıyım zamanla kontrol edebilirim belki.ben püf noktası fln vardır diye konu acmıstım :D teşekkür ederim sana yardımın için (:optimist_21 yazdı:şimdilik bişey yapma bırak ne tarafa dönüyosa dönsün,enerjini zamanla kontrol etmeyi öğreneceksin,örneğin(sol el için) avucundan vücuduna doğru çekersen enerjiyi psi wheel sağa döner,avucundan dışarı doğru itersen enerjini,psi wheel sola döner.en azından ben bu şekilde kontrol ediyorum.
-