biri yardım etsin
-
biri yardım etsin
arkadaşlar ben başlayalı iki gün oldudeneyimli kişilere soruyorum ben psi wheel yapmadan pipet çevirmeyi denedim ve gayet iyi bir şekilde çevirdim psi wheel yapmak zorunda mıyım? yoksa pipet çevirmeye devammı edeyim?
Re: biri yardım etsin
Bunu çok kısa sürede olacak bir olay sanma büyük işler yapmak için çok çalışmak lazım ve bu tabi ki kolay olmayacak. Gitar çalma gibi düşün günde 1 saat çalışırsan 1-2 sene içinde gitarı iyi çalabilirsin 5-10 sene çalışırsan bir gitar üstadı olursun, ama birkaç hafta içinde basit ezgiler çalabildin diye hemen türkü çalmaya geçme. Çalışmaya devam istediğin gibi çevirmeye çalış, yavaş çevirmeyi dene, hızlı çevirmeyi dene, durdu,r sağa, sola döndür.
-
- İletişim:
gitar örneği vermişsin ama gitarda pek de türkü çalınmıyor hani bir müzikçi olarak düzeltiyim dedim :))))
iki günde pipet çeviremezsin arkadaşım atma....!samet yazdı:gitar örneği vermişsin ama gitarda pek de türkü çalınmıyor hani bir müzikçi olarak düzeltiyim dedim :))))
sağdan soldan,ellerini hareket ettirirken rüzgar gelmiştir...
-
- İletişim:
bence de biraz sallıyor gibi geldi bana da sen ilk önce bir psi-wheel yap emeklemeden yürünmez fazla heyecanlı davranma ilerde de level atlayamadığn için bırakırsın onun için sabırlı bir şekilde levelleri dene ve yaptıktan sonra geç
-