Lütfen Yardım!
- Raptor
Lütfen Yardım!
Merhaba arkadaşlar ben Fatih(Raptor XD)12 yaşındayım telekineziye ilk ne yaparak başlayacağım?
Büyük ihtimalle kağıt bükmeye çalışacağım ilk olarak ama nasıl yapacağım hakkımda hiç bir bilgim yok lütfen yardım edin.
Büyük ihtimalle kağıt bükmeye çalışacağım ilk olarak ama nasıl yapacağım hakkımda hiç bir bilgim yok lütfen yardım edin.
-
Re: Lütfen Yardım!
daha ii bilenler yanlışsam düzeltsinler.
-0 noktasına varmayı,
-düşünceni bi noktaya toplaya bilmek ve yoğunlaşa bilmek için ilk önce bi cisim seç ve ona enrjini yoladığını kabullen.ve enerjiinin sende toplanıp ona aktığını imaje et. enerjini yolaya bileceğin kanısına vardıktan sonra psi-whell e geçmen senin için yaralı olacaktır. Ama unutma işi beyninde bitir. buna %100 inanman lazım. Kolay gelsin...
_____________________---------------Selametle-------------______________________
-0 noktasına varmayı,
-düşünceni bi noktaya toplaya bilmek ve yoğunlaşa bilmek için ilk önce bi cisim seç ve ona enrjini yoladığını kabullen.ve enerjiinin sende toplanıp ona aktığını imaje et. enerjini yolaya bileceğin kanısına vardıktan sonra psi-whell e geçmen senin için yaralı olacaktır. Ama unutma işi beyninde bitir. buna %100 inanman lazım. Kolay gelsin...
_____________________---------------Selametle-------------______________________
-
Güzel anlatmışsın arkadaş için...Düşünceni bi noktaya toplamak içinde kapak yöntemi dediğimiz TK nın klasikleşen tekniklerini sanada öneriyorum...xDmidnight737 yazdı:daha ii bilenler yanlışsam düzeltsinler.
-0 noktasına varmayı,
Her hangi bir pet şişe kapağını ters çevir ve ortasında bi nokta vardır oraya odaklan ve enerjini kapağa aktardığını düşün...1 haftayı( İsteğe göre süreyi Uzatabilirsin ) sadece enerjini aktarmakla ve yoğunlaşmakla geçir..Günlük 15 dk çalışsan yeter..2. haftada yada kendini ne zaman hazır hissedersen hareket ettirmeyi dene...Kolay gelsin ;)
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
-
saolsın. senin kapakta ii miş xD.
kapak , pipet fln diolardı ama kastetdikleri buymus. saol bizde bişi öğrendik
kapak , pipet fln diolardı ama kastetdikleri buymus. saol bizde bişi öğrendik
- Raptor
Çok sağolun kağıt bükmeyi denedim ucunu yamulttum gerisi gelmiyor xD
- HİPerSPAce
Ne kağıt bükmesi?Kağıdı döndereceksin.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
- Raptor
Hayır onu demeye çalışmıyorum zaten küçük bir kağıdı elime alıp odaklandığmda uçlarını kıvırabiliyorum demeye çalıştım xD
-
Kağıdı bükemezsin...o neden eğiliyo biliomusun...Ellerinin sıcaklığından eline kağıt parayı koy hiç bişey düşünme kendisi kapanır... ;) benm verdiğim yada başka teknikelri uygula
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
- Raptor
psiwheeli bugün yaptım :) dakat istediğim yönlere doğru döndüremiyorum neyapmalıyım?
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
pipet tı kullan bıde
bırtane ampul al, yan yatır onu ustune pipeti koy dengelı sekılde, onu ittirmeye çalış döndür bu psi wheel den daha kolay
bırtane ampul al, yan yatır onu ustune pipeti koy dengelı sekılde, onu ittirmeye çalış döndür bu psi wheel den daha kolay
yolu olmayan ormanlarda mutluluk wardır
yanlız yürünen deniz kıyısında sevinç
topluluklar vardır.kımsenin zorla girmediği derin denizlerde
ve sisindede müzik
insanı daha az seviyorum diyemem
ama dohayı dağa fazla...
yanlız yürünen deniz kıyısında sevinç
topluluklar vardır.kımsenin zorla girmediği derin denizlerde
ve sisindede müzik
insanı daha az seviyorum diyemem
ama dohayı dağa fazla...
-