Psi Wheel...

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
grafitus

Psi Wheel...

Okunmamış mesaj gönderen grafitus »

Herkese merhaba,

Bugün benim "telekinezi"yle 1. günüm. Tanıtğım geceyi saymazsak tabi... Bugün sabah demedim psi wheeli. Az biraz hareket etti sabah. Akşam okuldan gelince denedim. Biraz döndü.. Normal mi? Bir de sanırım kendimi kastığım için biraz parmaklarım ağrıdı. Bu da normal mi?

Saygılar,
-grafitus.
Hileci.org

Kullanıcı avatarı
orhan5561

Re: Psi Wheel...

Okunmamış mesaj gönderen orhan5561 »

grafitus bende senin gibi yeniyim benim 5.günüm ama hala adam gibi çeviremiyorum.bende bu konuda acemiyim ama 1. günden döndürebiliyorsan sen bu işi çok rahat başarırsın gibime geliyor.(sadece tahminim)
Kullanıcı avatarı
_SuPeRNaTuRaL_

Okunmamış mesaj gönderen _SuPeRNaTuRaL_ »

ellerini psi çark ortada olucak şekilde yanda tutuyorsan döner zaten de gözünle döndürüyorsan ilerletirsin işi sen xD
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

biraz dönmesi normal bazen yeni başlayanlar hiç dönderemiyor bende uzaktan dönderdiğim zamanlar oluyor ama bazen yanında bile dönderemiyorum ellerini yanına koyarak döndürme ile uzaktan dönderme arasında fazla bir zorluk farkı yok istediğin gibi elinle dönderdiğin zaman uzaktanda yapabilirsin
Kullanıcı avatarı
_SuPeRNaTuRaL_

bana göre aksine çok fark var ben ellrimiyanına koyunca odada belli bir havann yoğunluğu olduğundan hava ortaya toplanıyor biraz dönmesini sağlıyor sonrasını biz getiriyoruz.senin ellerini koyarak yap 1 hafta falan belli bir hızın üstüne çıktıktan sonra 2-3 m mesafeden döndürmeye çalışırsın.

Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

_SuPeRNaTuRaL_ yazdı:bana göre aksine çok fark var ben ellrimiyanına koyunca odada belli bir havann yoğunluğu olduğundan hava ortaya toplanıyor biraz dönmesini sağlıyor sonrasını biz getiriyoruz.senin ellerini koyarak yap 1 hafta falan belli bir hızın üstüne çıktıktan sonra 2-3 m mesafeden döndürmeye çalışırsın.
yok zaten ben uzaktan dönderebiliyorum ama bazı günler enerjin düşük oluyor onu diyorum
Kullanıcı avatarı
_SuPeRNaTuRaL_

anladım evet bazen zor oluyor ben şuan cam porselenin içinde deniyorum milim oynamadı :(
Kullanıcı avatarı
_SuPeRNaTuRaL_

sen kaç gündür uğraşıyorsun telekineziyle byfreestylerap
Kullanıcı avatarı
Berk

Okunmamış mesaj gönderen Berk »

kayıt günü 2009:)sen düşün artık
Astralseyahat.net
Kullanıcı avatarı
_SuPeRNaTuRaL_

benim de diğer kulanıcıyla aralık 2009 du da ben bıraktımıştım 23 mayısta tekrar başladım