Psi Wheel...
Moderatör: Sai
- grafitus
Psi Wheel...
Herkese merhaba,
Bugün benim "telekinezi"yle 1. günüm. Tanıtğım geceyi saymazsak tabi... Bugün sabah demedim psi wheeli. Az biraz hareket etti sabah. Akşam okuldan gelince denedim. Biraz döndü.. Normal mi? Bir de sanırım kendimi kastığım için biraz parmaklarım ağrıdı. Bu da normal mi?
Saygılar,
-grafitus.
Bugün benim "telekinezi"yle 1. günüm. Tanıtğım geceyi saymazsak tabi... Bugün sabah demedim psi wheeli. Az biraz hareket etti sabah. Akşam okuldan gelince denedim. Biraz döndü.. Normal mi? Bir de sanırım kendimi kastığım için biraz parmaklarım ağrıdı. Bu da normal mi?
Saygılar,
-grafitus.
Hileci.org
- orhan5561
Re: Psi Wheel...
grafitus bende senin gibi yeniyim benim 5.günüm ama hala adam gibi çeviremiyorum.bende bu konuda acemiyim ama 1. günden döndürebiliyorsan sen bu işi çok rahat başarırsın gibime geliyor.(sadece tahminim)
- _SuPeRNaTuRaL_
ellerini psi çark ortada olucak şekilde yanda tutuyorsan döner zaten de gözünle döndürüyorsan ilerletirsin işi sen xD
- byfreestylerap
- İletişim:
biraz dönmesi normal bazen yeni başlayanlar hiç dönderemiyor bende uzaktan dönderdiğim zamanlar oluyor ama bazen yanında bile dönderemiyorum ellerini yanına koyarak döndürme ile uzaktan dönderme arasında fazla bir zorluk farkı yok istediğin gibi elinle dönderdiğin zaman uzaktanda yapabilirsin
- _SuPeRNaTuRaL_
bana göre aksine çok fark var ben ellrimiyanına koyunca odada belli bir havann yoğunluğu olduğundan hava ortaya toplanıyor biraz dönmesini sağlıyor sonrasını biz getiriyoruz.senin ellerini koyarak yap 1 hafta falan belli bir hızın üstüne çıktıktan sonra 2-3 m mesafeden döndürmeye çalışırsın.
- byfreestylerap
- İletişim:
yok zaten ben uzaktan dönderebiliyorum ama bazı günler enerjin düşük oluyor onu diyorum_SuPeRNaTuRaL_ yazdı:bana göre aksine çok fark var ben ellrimiyanına koyunca odada belli bir havann yoğunluğu olduğundan hava ortaya toplanıyor biraz dönmesini sağlıyor sonrasını biz getiriyoruz.senin ellerini koyarak yap 1 hafta falan belli bir hızın üstüne çıktıktan sonra 2-3 m mesafeden döndürmeye çalışırsın.
- _SuPeRNaTuRaL_
anladım evet bazen zor oluyor ben şuan cam porselenin içinde deniyorum milim oynamadı :(
- _SuPeRNaTuRaL_
sen kaç gündür uğraşıyorsun telekineziyle byfreestylerap
- Berk
- _SuPeRNaTuRaL_
benim de diğer kulanıcıyla aralık 2009 du da ben bıraktımıştım 23 mayısta tekrar başladım
-