yazın başımdan geçen bş olayı anlatıcam(cvp bekliyorum)
Moderatör: Sai
-
yazın başımdan geçen bş olayı anlatıcam(cvp bekliyorum)
yazın temmuz ayıydı hatırladığıma göre.. nese konuya geliyim uyuyodum işde uyandım hava karanlıkdı saa4 veya 5gibiydi yüzümde özellikle çenemde büyükbiuyuşma vardı karıncalanma kollarımda heryerimdeydi snra hani insan öle vede ruh bendenden ayrılırya bnde öle oldum kafamıkaldırdım snra kolumu kaldırdım bibakdım kolum hayla yatakda aynışekilde duruyo snra kalktım bibaktım bnyerimde yatıyorum öldüğümü zannettim içimde büyükbi korku vardı rüyadayımsandım amaa deildir çnkü sabah uyandığımda kapı aynı aralıkda açıkdı ve bn o esnada abime dukunmaya çalışdım ama olmadı....cvp bekliyorum bnm siteye asıl üye olma amacım ise dün birüya gördüm rüyamda cisimleri kaldırabiliyodum ufak minik bir topu hareket ettirebiliyodum uyandım ve merak ettim nasıl oluyordiye örenmek için sitenize üye oldum..cvplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...
-
Re: yazın başımdan geçen bş olayı anlatıcam(cvp bekliyorum)
Galiba bilinçsiz olarak astral seyahat yapmışsın. Öncelikle çok güzel birşey yapmak istemişimdir ve inş. yapıcam:) Sana tavsiyem bunu geliştirmen ve istediğin zaman yapabilmen. Astral seyahati biraz araştırmalısın. Astral seyahatte astral bedenin fiziki bedenin den çıkar ve bilinç astral bedene aktarılır. Tabiri yerindeyse artık astral beden olursun. Astralde bedenin bir hükmü yoktu düşünce gücüdür esas olan. Bedenin hükmü olmadığı için de duvarın içinde geçebilir uçabilir saniyeden de kısa zamanda amerikaya gidebilirsin inş.:) Biraz araştır ve bunu bilinçli olarak istediğin zaman yapmaya başla.
-
:d bnm zaten tek dileyim amerikaya gidebilmek :d bu şekilde gidebilirsem süper olur gerçekdenden isteyerek yapabilirmiyim bunun en basit metodu nasıldır ve bitahlikesi varmıdır yani başka biruh bnm vücuduma geçebilirmi açıkda felan kalmıyımda bide bisorum daa olcak mesela astral seyahat yapmayı başardım diyelim amerikaya gittim ogerçek amerikamıoluyo yoksa bnm hayal gücümmü bide geçen gördüyüm rüya ne olabilir daha önce telekineziyi felan bilmiyodum biilgimde yoktu ama o rüyadan snra biilgim başladı psi whellmi işde onu yapabiliyorum istediyim yere dönmüyor acaba rüzgardanmı öle oluyor yani dönüyo fırıldakgibi ama istediyim yere deil bunu nasıl yapıcam başlıyalı 2gün oldu
- EbRuCuK
iyi bir şey ama bunun bedenine geri dönemeyeceğin gibi bir zararı yok muydu?
- HaYaT BiR GüNDüR O Da BuGüNDüR!!
SéNiN ArTiST OlDuGuN YéRDé YöNéTMéN BéNDiM!
-
astral seyahate çıktıım ilk gün amerikaya gidebilirmiyim??
- kinetik_prens
bu gercek snrm :D oh bee :D biraz ögrenirsem bu beyin gücünü bunu da uygularım
İmza Yhok.
-