yardım lütfen!!!
Moderatör: Sai
- orhan5561
yardım lütfen!!!
arkadaşlar ben telekineziye başlayalı 5 gün oldu ama psi wheel i kontrol edemiyorum. bazen dönüyor bazen titriyor bazende hiç dönmüyor neden acaba yardımcı olursanız sevinirim!!şimdiden teşekkürler. Ve arkadaşlar ben enerjiyi nasıl elime yönlendireceğimi bilmiyorum sadece imaje ediyorum ama olmuyorrr.
- orhan5561
Re: yardım lütfen!!!
arkadaşlar lütfen bi yardım edin psi wheel'in yanlarına iki elimi koyuyorum ve ellerimden enerji aktığını bu sayede psi wheelin döndüğünü imaje ediyorum ama psi wheel 3-4 cm dönüyor ve sonra duruyor ve ne kadar çabalasam olmuyor!! yani psi wheel biraz ilerleyip kitlenio!! şimdiden teşekkürler.
- kinetik_prens
çalış! (bu bnm fikrim degil :D canlıların waroldugundan beri war bu kanun :D )
İmza Yhok.
-
Merhaba arkadaslar ben yeniyim biişeyler sormak istiyorum öncelikle bu kağıdı dönüdrmek için elerimizi yanına flnmı koymak gerekiyor gerekiyosa ne bicimde koycaz avuc içi odaklandımız kaıdamı bakcak yksa yanınamı koyucaz??
- byfreestylerap
- İletişim:
3-5 saat çalışmakla cisimleri oynatacak seviyeye gelseydik şimdi dünyayı yerinden oynatmıştık çalışmaya devam et;
ellerini psi-wheel'in yanlarına koyacaksın psi-wheel avuçlarının arasında olacak
ellerini psi-wheel'in yanlarına koyacaksın psi-wheel avuçlarının arasında olacak
- çırak
ben telekineziya başlayalı yaklaşık bir ay oluyor..
İlk başlarda psi-whell bendede öyle oluyordu..
Ama bi süreden sonra ne tarafa döndürmek istedigini ne kadar döndürmek istedigini ayarlayabiliyorsunuz :)
çalışmaya devam yani..
İlk başlarda psi-whell bendede öyle oluyordu..
Ama bi süreden sonra ne tarafa döndürmek istedigini ne kadar döndürmek istedigini ayarlayabiliyorsunuz :)
çalışmaya devam yani..
şυ ԋαყαƚƚα Ⴆιɾ ƚҽʂαԃüϝ Ⴆιɾ ԃҽ ιɱƙαɳʂıȥ ԃιყҽ Ⴆιɾşҽყ ყσƙƚυɾ..
-
kardeş sen ilk önce bi avatarını değiştir :)) o senin düşüncelerini bozuyosdur :D
-
Aynı düşünceleri paylaşıyoruz ne güzel...(:statix yazdı:kardeş sen ilk önce bi avatarını değiştir :)) o senin düşüncelerini bozuyosdur :D
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-