GENEL BİR SORU??
- SMEGO0
GENEL BİR SORU??
arkadaşlar burdaki tekniklerde hep imajine edin hayal edin olmuş gibi hayl edin faln diyor.
benim hayal gücüm hakketen çok gelişmiş hayal kurmaktan derslere hiç odaklanamıyorum hep dalar giderim.
yani bişeyleri çok iyi imajine ederim. ama hayatımda genel konuşuyorum; neyi hayal ettiysem olmadı bi sınavdan iyi alıcağımı, zarın 6 geleceğini, psiwheel in dönüceğini, yani neyi hayal ettiysem olmuyor .
ve secret tarzı kitaplarda hep hedeflerinize ulşamak için o anı hayal edin falan diyor.gelelim bunu telekineziyle alakasına yani psi wheel döndürmek için hayal etmek gerekiyormuş döndüğünü yada hava estiğini ama bende sadece dönmesine odaklanınca dönüyor o yüzden yavaş falan dönüyor . oyüzden bu konudada başarılı olamıyorm . ve tabikide hep enerjiyi hayal etmekle alakalı olan psi ball u 2 haftadır deniyorum hiçbir gelişme yok.
herkesin bu konudaki önerilerini ve düşüncelerini bekliyorum.. kusura bakmayın biraz kötü yazdım
benim hayal gücüm hakketen çok gelişmiş hayal kurmaktan derslere hiç odaklanamıyorum hep dalar giderim.
yani bişeyleri çok iyi imajine ederim. ama hayatımda genel konuşuyorum; neyi hayal ettiysem olmadı bi sınavdan iyi alıcağımı, zarın 6 geleceğini, psiwheel in dönüceğini, yani neyi hayal ettiysem olmuyor .
ve secret tarzı kitaplarda hep hedeflerinize ulşamak için o anı hayal edin falan diyor.gelelim bunu telekineziyle alakasına yani psi wheel döndürmek için hayal etmek gerekiyormuş döndüğünü yada hava estiğini ama bende sadece dönmesine odaklanınca dönüyor o yüzden yavaş falan dönüyor . oyüzden bu konudada başarılı olamıyorm . ve tabikide hep enerjiyi hayal etmekle alakalı olan psi ball u 2 haftadır deniyorum hiçbir gelişme yok.
herkesin bu konudaki önerilerini ve düşüncelerini bekliyorum.. kusura bakmayın biraz kötü yazdım
YAYILAN KARANLIĞIN İÇİNDE DEVRİM YEMİNLERİ ETTİM,ÇÜNKÜ KİMSENİN BANA MÜDAHELE ETMESİNE İZİN VERMEYECEĞİM!
Re: GENEL BİR SORU??
benim telekineziye bakış açım başkalarına ters gelebilir belki ama bu iş hayal etmekle olmaz,gerçekçi olmak gerek sadece isteyerek cisimlere etki edemeyiz.
enerjiyi ayaklarında hissetmeye çalış ve tüm vücudunu dolaşarak ellerine ve ordan parmak uçlarına doğru aksın.
enerji artarsa cisme istemeden bile etki edilir...
enerjiyi ayaklarında hissetmeye çalış ve tüm vücudunu dolaşarak ellerine ve ordan parmak uçlarına doğru aksın.
enerji artarsa cisme istemeden bile etki edilir...
- SMEGO0
başka yorumu olan ???
YAYILAN KARANLIĞIN İÇİNDE DEVRİM YEMİNLERİ ETTİM,ÇÜNKÜ KİMSENİN BANA MÜDAHELE ETMESİNE İZİN VERMEYECEĞİM!
- Raptor
İmajine etme konusu başka şeyler düşünerek olur o cisme odaklanarak olmaz örneğin psi-wheeli döndürcem diye düşünürsen anca uzun bir sürede döndürürsün fakat,ayaklarından gelen enerjinin göğsüne göğsünde toparlanıp büyüyüp iki nehir gibi iki koluna akıp ellerine gelip ve psi wheelin senin vücudunun bir parçası olup tüm enerjinin ona gideceğini düşün.
Sadece psi-wall ın dönmesini istemekle de yapılır. Temel inanabilme ve varlığa(inanılmış gerçeğe) geçirebilmeyle alakalıdır. Bu arada konuyu açan arkadaşın hatası şu bir şeyi hayal etmeye ÇALIŞMA!!! O olcakmış zaten de hayali sana gelmiş gibi düşün. Bu konu biraz ilham gelmesine benzer ve yapabilmek için zihnin temiz ve sıkıntılı olması baya yararlıdır(bende biraz sıkıntılı olunca yani ben geleceği görüyorum ben şuyum ben buyum havası dışında Allah'a karşı bir hiç olduğunu ama O'nun merhamet etmesiyle çok değerli olduğunu O'nsuz bir hiç olduğunu falan düşünebilmeyle oluyodu). Sevgi ve saygılarımla...
- SMEGO0
naimfatihkul doğru söylüyorsun galiba yardım eden herkese teşekür ederim .....
-
telekinezi bir hayal ürünü değil ki hayal ederek yapasın. gerçekçi olmak ve inanmak en önemlisi.
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
- Hidrokinesis
benim görüşüme göre
telekinezinin
%50 si inanmak
%20 si hayal imajine etmek
%30 u ize yogunlaşmak odaklanmak
telekinezinin
%50 si inanmak
- _SuPeRNaTuRaL_
evet bende katılıyorum bide inancının kuvvetli olmasını istiyorsan SUPERNATURAL ya da MERLİN i izle merlin büyü ile ilgili ama faydası olur sana inanç konusundaHidrokinesis yazdı:benim görüşüme göre
telekinezinin
%50 si inanmak
- Berk
Şöyle düşün olmamasını:
ben telekineziyi çok iyi yapıorum ama bir kağıdı bükemiorum...neden çünkü yeteri kadar çalışmıyorum:)anlamışsındır inş.
ben telekineziyi çok iyi yapıorum ama bir kağıdı bükemiorum...neden çünkü yeteri kadar çalışmıyorum:)anlamışsındır inş.
Astralseyahat.net
-