Lunarkinesis

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
iynx

Lunarkinesis

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

Bu teknikler zararlı olabilir bu yüzden çok dikkatli olun.
Kendini karanlık idareye adamış olanlara...

Negatif enerjiyi kullanabilmek için önce onu nasıl çağıracağını bilmen gerekir.Vücudundaki enerjiyi hisset.Şimdi seni güçlüce öfkelendiren duyguları düşünmeye başla.(kötü ruhlar, vampirler, kendi duygularınız...)Şimdi bütün bu öfke ve nefret dolu düşünceler aklından çıksın vücudunu tıpkı bir ceket gibi sarsın.Bunu hayal et.Şimdi bir alev düşün.Yakıcı, alev alev, kor.Alev vücudunu kaplasın.Büyüsün, büyüsün.Nefret ve acıyla yansın, pis bir alev.Etraftaki tüm negatif enerjiyi kendinde topluyor.Kötü düşünceler ile oluşturduğun ceketin gözeneklerinden geçsin.Ve cekete temas ettiğinde üstündeki enerji dolu ceket renk değiştirsin.Mor veya maviye dönüşsün.Ateşle birleşsin.Birbirlerini tamamlasınlar.Artık üstünde güçlü bir enerji alanı var.Ve bu enerji alanı tüm negatif duyguları çekiyor.

Karanlık top
Karanlık bir odada psi ball yapmaya çalış.Kötü enerjileri çekmeye başla.Tıpkı bir psi ball yapar gibi yapmaya çalış ama kaynağın karanlık enerjiden gelsin.

1-Biriktirdiğin tüm negatif enerjiyi avuç içinde topla.Tüm nefretini psi ball-a odakla.Sonunda haykır ve fırlat.

2-Kötü olan birşeyden enerji çek ve bu kötü enerjinin bir süre vücudunda dolaşmasına izin ver.Vücudunda kötü enerjinin olmasına alıştıktan sonra bu enerjiyi ellerine topla.Bu enerjiyi odakla ve haykırırken fırlat.

Karanlık bomba
Önce tüm enerjini olumsuz yap ve negatif enerjiye dönüştür.Eğer yeterince enerjin olduğunu hissetmiyorsan kötü olan bir şeyden enerji çek.Tüm kötü enerjileri çekmeye başla.Bunu yaparken ellerini başına kadar kaldır.Enerjiyi ellerinde biriktir.Bunu elllerini gerçekten ağır hissedene kadar yap.Sonra ellerinde biriken bu enerjinin bir yere değdiğinde kararsız davranacağını ve zarar vereceğini düşün.Bunu basitleştirmek için onu bir bombaya benzetebilirsiniz.Onu bir bomba gibi hayal edin.Sonra onu güçlü bir şekilde bir hedefe yada yere doğru fırlatın.Değdiği herşeye zarar verecektir.Size gelirse size de zarar verecektir.

Enerji çalmak
Birini yakalayın ve avuçlarınızdan kökler çıktığı düşünün.Avuçlarınızla tuttuğunuz insana köklerin girdiğini hayal edin.Bu köklerin onlardan enerjiyi alıp size getirdiğini hayal edin.Bunun tatmin edici bir şekilde çalışabilmesi için pratik yapmanız gerekir.

Bu arada birşey eklemek istiyorum en üstte zararlı olabilir yazıyor. Eğer lunarkinezi ile uğraşacaksanız ceket tekniğini her çalışmanızdan önce sürekli uygulayın o lunarkinezi yetneğini kontrol altına almanızı sağlayacaktır.

ALINTIDIR.. Benim teorilerimden bağımsızdır.. sorularınız olursa, pm leyin yada buraya yazın.. kendi teorilerim üzerinden açıklama yaparım..
Kullanıcı avatarı
levitasyon

Re: Lunarkinesis

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon »

Bence bunu kaldır insanlar kendine ve başkalarına zarar vere bilir.
Belki işe yaraya bilir ancak hıs VE kin kişinin kendisinide tüketir . Benim tavsiyem
gücünüzü insaları hayata balayan sevgiden güç almak daha doğru olur.
Zihninizde canlandırabildiğinizi, ellerinizde de tutabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
k3mal_r4p

Okunmamış mesaj gönderen k3mal_r4p »

levitasyon yazdı:Bence bunu kaldır insanlar kendine ve başkalarına zarar vere bilir.
Belki işe yaraya bilir ancak hıs VE kin kişinin kendisinide tüketir . Benim tavsiyem
gücünüzü insaları hayata balayan sevgiden güç almak daha doğru olur.

katılıyorum
ama denıycem
NİCE İNSANLAR GÖRDÜM ÜZERİNDE ELBİSE YOK
NİCE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK
aynur_81

Okunmamış mesaj gönderen aynur_81 »

bence böyle şeyleri denemeyin

Başarırsanız başkalarına ve daha sonra kendinize zarar verirsiniz .Ayrıca Allah'a hesabını zor verirsiniz.

Böyle bir şeyle uğraşan insanları anlamıyorum. Kötülüğün kime hayrı dokunmuş denemeyi bile düşünmek ahlaki bir zayıflıktır. Ve eğer güçlü olmak istiyorsanız kötü enenrjileri kendinize çekmeyin. Sonra onların oyuncağı olursunuz

DENEMEYİN!
Kullanıcı avatarı
levitasyon

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon »

KATILIYORUM
Zihninizde canlandırabildiğinizi, ellerinizde de tutabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
iynx

pardon ama, her enerji manipüle edilebilir.. düşününki, enerjiyi çevirmek elinizde.. ancak enerji çift etkili olduğu için yaptığınız kadaırndan da etkileniyorsunuz. örneğin ben insanları iyileştirmek için enerjimi her kullanışımda daha iyi hissediyorum kendimi.. ancak gereken zamanda birine zarar vermeniz gerekiyor ve iyi enerjiyle bunu yapmak imkansız.. fakat zarar da görmemeniz gerekiyor ve kendinizi de bilinçizce kötü enerjiye kaptırıp gitmek istemiyorsunuz.. lunarkinesis teknikleri buna göre.. siz kendinizi bildikten sonra enerji sizi değil, siz onu yönetirsiniz..
aynur_81

kesinlikle katılmıyorum

kimseye zarar vermeniz gerekmiyor. kendinizi korumak lazım evet ama başkasına zarar vererek değil. nasılını da bir zahmet araştırın.
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

Benim görüşüme göre insana irade verilmiş ne yapıp yapmaması kendi elinde. Evt insanlara zarar verirsen Allah'a hesabı var ama illa negatif enerjilerle insanlara zarar verilmiyorki bi insana zarar vermeyi kafasına koyan negatif enerjileri kullanmadan da zarar verir. Ne kullanıldıgı önemli değil ne çin kullanıldığı önemlidir.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
Kullanıcı avatarı
iynx

karanlığa karşı savaşabilmek için karanlığı tanımak gerekir.. onun da 2 yolu vardır: ya kurban olursunuz, yada karanlığı kullanmayı öğrenirsiniz.. bu enerjiyi tanımak ta size yarayan bir deneyim olabilir.. sonuçta bir tekniktir.. paylaşımı yapılması arşiv için gereklidir ve kullanım da kişinin tercihine bağlı olmalıdır..
aynur_81

Bu alemde iki yol var haklısınız biri Rabbani biri de zulmani . Zaten siz de biliyorsunuz.

Ben Hz. Mevlana , Hz. Yunus Emre ve diğer Rabbani yol yolcularının böyle bir şeye tevessül ettiklerini duymadım . Ne kadar basit bir anlayış olurdu onlara göre. Zaten siz kendinizi ve nefsiniz terbiye ettikçe korunma yolları size ilhamla gelir. Rabbim kulunu yalnız bırakmaz.

Hem kim kendisinin gerçekten aydınlanmış olduğunu bilebilir ve karanlığı dışında görebilir ki böyle düşünen bir insanın içinde mutlaka karanlık vardır. Önce herkes kendi içindeki karanlıkla savaşsın bende dahil olmak üzere. Rabbim aydınlatsın hepimizi.

Dediğiniz gibi herkes seçimini kendi yapsın. Şahsen ben böyle bir şeyi denemeyi bile düşünmem.

“Sizden Gelenler” sayfasına dön