TESADÜF YOKTUR!!!
Moderatör: Sai
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
TESADÜF YOKTUR!!!
arkadaşlar hadi herkez tk ye nası başladığını anlatsın.
:DDDD
:DDDD
En son ozina tarafından 04 Nis, 08:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
pixies forever <3<3
- byfreestylerap
- İletişim:
Re: TESADÜF YOKTUR!!!
bende televizyonda duydum (heroesdu sanırım)ne olduğunu bilmediğim için bi bakayım dedim(googleda) sonra bu siteye ulaştım ama telekineziyi bilmedende yapıyordum 3-5 yaşında felan tabi ozaman kaç yaşımda olduğumuda bilmiyordum:D perdeyi hareket ettirmeye çalışıyordum ve birazda oluyordu sanırım:D
- gabrielgray
Benim de tv de bi programda duymuştum.. Babam izliyordu.. Yetenek sizsinizden sonra kanal 7 de yetenek avcısı mıdır nedir özenti bir program yapmışlar. Programda 18 yaş civarı biri kaşık büküyordu.. Ben bilgisayardaydım. 'Şu an telekinezi yaparak kaşığı büküyorum' gibi birşey demişti. Bende çok meraklıyımdır olağanüstü şeylere.. Kendimi bildim bileli hep gerçek olduğuna inanmışımdır. Heroes , avatar ve bunun gibi dizileri kaçırmadan izlemeye çalışmışımdır elimden geldiğince. Neyse o dedikten sonra başladım araştırmaya . Telekinezi hakkında sayfalarca yazılar okudum . 1 hafta fln sonra bu siteyi buldum ve üye oldum.
-
Bende hep böyle gizemli şeylere merak duyardım:)..fenomen vardı bilirsiniz onu izlerken keşke bende yapabilsem şunları derdim:)..geçen yıl bi araştırıyım dedim önce illizyon hakkında bişeyler öğrendim bir iki numara..Ama sonra bu numaralar bana pek yetmedi çünkü bu işin içinde bi hile vardı bundan rahatsız oluyordum:)..Yetenek Sizsinizde Doruk Ülgeni tekrar görünce içimdeki ateş tekrar alevlendi:)..Biraz daha araştırdım ve bunların gerçek olduğunu gördüm bu site ve bir kaç site sayesinde:)..Şimdi burdayım
bugün merdivenlerden çıkarken, orada olmayan bir adamla karşılaştım. bugün de orada değildi. keşke dedim... keşke gitse...
- ozina
o ****** bende gördüm on dk uraşmış sadecegabrielgray yazdı:Benim de tv de bi programda duymuştum.. Babam izliyordu.. Yetenek sizsinizden sonra kanal 7 de yetenek avcısı mıdır nedir özenti bir program yapmışlar. Programda 18 yaş civarı biri kaşık büküyordu.. Ben bilgisayardaydım. 'Şu an telekinezi yaparak kaşığı büküyorum' gibi birşey demişti. Bende çok meraklıyımdır olağanüstü şeylere.. Kendimi bildim bileli hep gerçek olduğuna inanmışımdır. Heroes , avatar ve bunun gibi dizileri kaçırmadan izlemeye çalışmışımdır elimden geldiğince. Neyse o dedikten sonra başladım araştırmaya . Telekinezi hakkında sayfalarca yazılar okudum . 1 hafta fln sonra bu siteyi buldum ve üye oldum.
En son Admin tarafından 29 Mar, 22:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo tabir nedeniyle editlenmiştir. Lütfen kullandığınız kelimelere dikkat ediniz.
Sebep: Argo tabir nedeniyle editlenmiştir. Lütfen kullandığınız kelimelere dikkat ediniz.
pixies forever <3<3
-
ben siteye yanlışlıkla girdim:D
sonra birkaç konuyu okuyunca bende deniim dedim ama ilk 3 gün tık yok:)
sonra birkaç konuyu okuyunca bende deniim dedim ama ilk 3 gün tık yok:)
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
Ben daha 5 yaşında falanken içimde hissettiğim inanabilme gücünü hüssetmiştim. Bi günde içerde ders çalışyodum dışarda acaip rüzgar vardı. Büyük selvi ağacı bi sağa bi sola yatabiliyodu. Dedim en fazla ne kadar ne kadar kıvrılır. Kıvrlı tarzı bişey dediğimi hatırlıyom. Öyle kıvrıldı ki kırılcak diye korktum. Sonra o ağaçta kuşlar olduğu aklıma geldi. Sonra vicdan azabı çektim.
Birinde de abim ağaçta çağla falan topluyodu. Ben bildiğin bağırıyodum. Rüzgarın efendisi ESS ESS ESS itaaat et. Ama tabi düşmedi abim. İçimde kin falan olunca enerji zayıflığı oldu. Bi de misafir vardı. Hafif utandım. Ben de çocukken acaip ego-güven -güç tarzı bişey vardı.
Ta bi şimdi zamanla azaldı onlar beyin gereksiz şeylerle dolmaya başladı.
Bi de abim mp3 e heves etti. Ben de olaz falan dedim. Gittik aldık. Başka yerden alsak daha ucuza alcakmışız. 1. zarar bu sonra abim bilmem kaç defa servise götürdü onu adam gibi kulanmak nasip olmadı.
Ben bu güç enerji falan unutmaya başlamıştım. Abim baktım kağıt silgi beişeyler uğraşıyo.. Onla bi hatırladım. Sonra en yakın arkadaşım- dostum kağıt kıvırıyodu. Şimdi O bıraktı bu işleri ben başladım....
Bu arada çocukken çok rahat bayılabiliyodum. Şimdi pek olmuyo.
Birinde de abim ağaçta çağla falan topluyodu. Ben bildiğin bağırıyodum. Rüzgarın efendisi ESS ESS ESS itaaat et. Ama tabi düşmedi abim. İçimde kin falan olunca enerji zayıflığı oldu. Bi de misafir vardı. Hafif utandım. Ben de çocukken acaip ego-güven -güç tarzı bişey vardı.
Ta bi şimdi zamanla azaldı onlar beyin gereksiz şeylerle dolmaya başladı.
Bi de abim mp3 e heves etti. Ben de olaz falan dedim. Gittik aldık. Başka yerden alsak daha ucuza alcakmışız. 1. zarar bu sonra abim bilmem kaç defa servise götürdü onu adam gibi kulanmak nasip olmadı.
Ben bu güç enerji falan unutmaya başlamıştım. Abim baktım kağıt silgi beişeyler uğraşıyo.. Onla bi hatırladım. Sonra en yakın arkadaşım- dostum kağıt kıvırıyodu. Şimdi O bıraktı bu işleri ben başladım....
Bu arada çocukken çok rahat bayılabiliyodum. Şimdi pek olmuyo.
- kinetik_prens
Bende ismini vermiceim bi sitede ilginc sheyylere bahyodw ondns snra bu siteyi buldum güzel konular wardı yorum yapasım geldi :D
üye oldm sonrada burdayımm
ama ttesadüfî bi şekilde xD xD
üye oldm sonrada burdayımm
ama ttesadüfî bi şekilde xD xD
İmza Yhok.
- ozina
:f
En son ozina tarafından 30 Mar, 15:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
pixies forever <3<3
- ozina
-