biyokinezi gerçekten işe yarıyor!!!

kassandra

biyokinezi gerçekten işe yarıyor!!!

Okunmamış mesaj gönderen kassandra »

arkadşlasr ben internetteki biyokinezi tekniklerini 5 gündür deniyorum ve kahverengi olan gözlerim elaya döndü zamanla yasiş olaack inşallah:D

TelekinetikFit

Re: biyokinezi gerçekten işe yarıyor!!!

Okunmamış mesaj gönderen TelekinetikFit »

Helal olsun yürü koçum... Dikkatli ol vücuduna zarar falan verme. Bi anlık enerji boşalmalarına özellikle dikkat et.
kassandra

Okunmamış mesaj gönderen kassandra »

şimdilik iyi gidiyorum ama bu benim çok inanmamdan kaynaklanıyor ne kadar inanırsam o kadar başarılı oluyor :)bu arada herhengi bir bükme yeteneğin varmı ?:)
Batux1995

Okunmamış mesaj gönderen Batux1995 »

kassandra yazdı:şimdilik iyi gidiyorum ama bu benim çok inanmamdan kaynaklanıyor ne kadar inanırsam o kadar başarılı oluyor :)bu arada herhengi bir bükme yeteneğin varmı ?:)
*Öksürük*Avatar!*Öksürük*.Tabii biyokinezi çok tehlikeli olabilir,ben küçük şeylerden başlamayı öneririm.Telekinezi mesela?Önce bir (oyuncak ya da gerçek,sen seç)arabayı kaldıracak düzeye gel,ondan sonra biyokinezi ile (sahte ya da gerçek)kanat çıkar!:D
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
Kullanıcı avatarı
taha

Okunmamış mesaj gönderen taha »

Ben de biyokineziyle elimi güçlendireyim dedim,20 dakika kadar uğraştım,daha sonra baktığımda ellerimde hafif morluk-kırmızılıklar vardı,bi iki saat sonra geçti.Bişeyler olmuş demekki.
Batux1995 yazdı:
kassandra yazdı:şimdilik iyi gidiyorum ama bu benim çok inanmamdan kaynaklanıyor ne kadar inanırsam o kadar başarılı oluyor :)bu arada herhengi bir bükme yeteneğin varmı ?:)
*Öksürük*Avatar!*Öksürük*.
Ben de diyom ne bükmesi:D Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi:)

Batux1995

Okunmamış mesaj gönderen Batux1995 »

Benim geldi:D
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

:D ben bir ara biyokinezinin gerçekliğini merak edip saçlarımdan 1-2 tanesini en uygun renk olduğu için kırmızı yapmıştım sonra bıraktım 1 ay kadar sonra 1-2 tanesi olmuştu bu sefer mavi deneyecem:D
Kullanıcı avatarı
Berk

Okunmamış mesaj gönderen Berk »

Acaba bende bişeyler denesemmi:)
Astralseyahat.net
meLanKoLiaa

Okunmamış mesaj gönderen meLanKoLiaa »

bende gözlerimin rengini deiştirmeye çalşmştım ama sadece tonu çok az açılmş GİBİYDİ bikaç gün yaptım ama..gerçi hangi renk olucağına karar veremiyodum.belkide çok çalışmamşmdır yada tüm kalbimle inanmamş olabilirm...nese siz bana bakmayın :D arkadaşı kutluyorum bu arada
Kullanıcı avatarı
clancy

Okunmamış mesaj gönderen clancy »

ben kırmızı yapcam gözlerimi yada ap açık kahverengi :D sarı gibi :D
Bilgilerimin esrarında hiç bir tanrı değil ben varm...!