bir sorum var
bir sorum var
şimdi ben bilgisayarı açıyorum ve https://www.telekinezi.com.tr sitesine giriyorum herhangibi bir yazıya kendimi kaptırdığım an yani çok kısa bir süre sonra ışık sönüyor tam konsantrasyonum dağlıyor geri geliyor bunun tk ile bir alakası var mı???
-
Re: bir sorum var
Tam olarak anlamadım ama herhalde odanın ışığı sönüyor. şimdi ilk tavsiyem kendinizi buna kaptırmamanız. Çünkü orada olmadığım için tam bilemiyorum. Ancak Tk ile normalde alakası olabilir, bu mümkün. Ama sizin bu olayla alakanızı bilemiycem. Eğer elektrikte falan bir sorun yoksa olabilir mümkün. Yine kendinizi kaptırmadan yolunuza devam ediniz. Şahsi fikrim inşaAllah ilerlediğniz takdirde başınıza daha ilginç şeylerin gelmesi muhtemel:)
tam konuya dalıyorum ışık sönüyor elektrikle ilgili birşey olduğunu düşün müyorum çünkü günün farklı saatlerinde yapıyorum ve bazen lamba 1 saat açık bazen 5 dk açıkken oluyor
-
Ampul mu kullanıyorsun. Telekineziyle ampulun işığı artırıp azaltılabiliyor.
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
- necro2618
ya kardesler silgiye iğne taktım üstüne kağıt koydum cok az dönüyo sonra duruyo ben ona bakıyorum o bana bakıyo tam döncek gibi oluyo heyecanlanıyrum duruyo dikkatimimi toplayamıyorum acaba.belli bi noktaya odaklanamıyorum aklıma başka şeyler geliyo en ufak ses dikkatimi dağıtıyo.hani harbi oluyomu olmuyo mu mal mal bakmayalım kağıda vakit harcamayalım yada benmi yeteneksizim anlamadım.
Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar.Ne de şeytan, bir günahı,Seni beklediğim kadar.
- byfreestylerap
- İletişim:
telekinezi basit bişey değil çalışmaya devam et yakında uzaktan döndereceksin
-
Mümkün. Büyük ihtimal tk ile ilgili ancak fazla kaptırma devam et:)hackermonkey yazdı:tam konuya dalıyorum ışık sönüyor elektrikle ilgili birşey olduğunu düşün müyorum çünkü günün farklı saatlerinde yapıyorum ve bazen lamba 1 saat açık bazen 5 dk açıkken oluyor
-