bu işe başlamak istyorum ama kafamda soru işareti var yardım

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
placebo

bu işe başlamak istyorum ama kafamda soru işareti var yardım

Okunmamış mesaj gönderen placebo »

ya tamam bunlara inanıyorum da neden hiç etrafımda tv de böyle şeyler göremiyorum en azından bişey kıpırdatan bile hiç görmedim şimdi bu işleri yapmak inanc istiyo türkiye de hiç inançlı yok mu ya da bunu kimse bilmiyo mu telekinezi falan ne diye merak etmiyo mu cok zor bişey de değill öss için 12 sene ugrasıyoruz bunun için 2 sene yeter deniyo bunun sonu daha güzel eee niye yok bunu yapan ünlü biri yoksa böyle kişiler kendileri mi istemiyo eğer yetenegimizi kaybedersek diye mi tv ye falan cıkmıyolar mesela yetenek sizsiniz yarısması vardı bu siteye üye cok kişi var neden görmedim yarısmada bişeyi hareket ettiren falan yoktu hep ilizyonistler vardı bu işe zaman ayırmak isitiyorum ama kafamda bi soru işareti var
bu soru işaretini yok edecek var mı bu işe merak sardım ugrasmak istiyorum da lütfen yardım edin beni gerçek olduguna inandırın

Kullanıcı avatarı
Cengiz

Re: bu işe başlamak istyorum ama kafamda soru işareti var yardım

Okunmamış mesaj gönderen Cengiz »

tv ye bi adam çıkmıştı.
hattaaaaaa adını tam bilmiyomda bi kadınla bi adam program sunuyo.adam askere gitti.cennet mahallesindeki elemanlar sanırım.
onların programına biri çıkmıştı inşaat demiri filan büküyo hatta başkasının elindeki kaşığı bile bükebiliyordu.benim rastladığım sadece bundan ibaret
Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Okunmamış mesaj gönderen gabrielgray »

Bende gördüm.. Yetenek sizsiniz'in çakma bi programını yapmışlardı.. Yetenek avcısı diye bi programda çocuk kaşık büküyordu. Ben onun sayesinde telekineziye merak sardım. Birde fenomen diye program vardı ama onun fake olduğu dillerde dolaşıyor..
danger5

Okunmamış mesaj gönderen danger5 »

Türkiye de hala bunlar film gibi sanılıyor malesef. Avrupada bir çok ülkede hatta bildiğim kadarıyla Lübnan da bile parapsikoloji okulları labaratuvarları var. Dünyada bu bilim bizde hala film.:D Bundan ötürü fazla bilen insan yok. Eğer video istiyorsan internette bir sürü var.
Daha doğrusu profesyonel bazda fazla bilen insan olduğunu sanmıyorum. Yetenek Sizsiniz yarışmasına gelince çıkılmamasında biride bence inanç meselesi. Sen çıkıpta ben düşünce gücüyle kaşık bükücem dediğinde bir çok insan orda sana gülecektir. Eğer yeniysen negatif alıp orda yapamayacaksın. Mesela daha yeni kaşık bükmeye başladıysan ve hemen yetenk sizsinize çık büyük ihtimal yapamassın. Ancak çok iyi olacaksın bir bakışınla bükülecekki ordada rahat yapasın. Ve sen orda uçsan hala ip var diyenler olacaktır:D

Maranki nin Yaşam Enerjisi kitabından okumuştum" Başarmak için inanman gerek, ama başarırsanda inanırsın."
İnan dene göreceksin eğer tam odaklanabilir ve inanırsan psi whell döndürmen 1-2 saati geçmez. Başarmış olursun sonrada inancın artar daha çok başarırsın inş.:)
placebo

Okunmamış mesaj gönderen placebo »

artık inanıyorum yasadığım astralden sonra

danger5

Okunmamış mesaj gönderen danger5 »

Güzel tebrik ederim:)
misafir11

Okunmamış mesaj gönderen misafir11 »

konu kapanmıştır XD
Kullanıcı avatarı
gabrielgray

danger5 yazdı: Maranki nin Yaşam Enerjisi kitabından okumuştum" Başarmak için inanman gerek, ama başarırsanda inanırsın."
İnan dene göreceksin eğer tam odaklanabilir ve inanırsan psi whell döndürmen 1-2 saati geçmez. Başarmış olursun sonrada inancın artar daha çok başarırsın inş.:)
Maranki dediğin kim acaba ? Biryerden tanıdık geliyor da
Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Hatırladım, Ahmet Maranki..
Komşum söylemişti.
Az sonra onun bir videosunu paylaşıcam umarım beğenirsiniz..