Bu telepati mi tesarüf mü?

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
hackermonkey

Bu telepati mi tesarüf mü?

Okunmamış mesaj gönderen hackermonkey »

Arkadaşlar bu ara başımdan çok olay geçiyor size 1 sorum daha var.Dün dershanedeydim son derste beni çağırdılar son sınavda 26. olmuştum 1. sınıftayım sınıf 15 kişi işte müdürün yanına gittim.müdür ortalamayı aldık.sen 2. sınıfta devam et fln dedi neyse odadan çıktım.aklımda çok fazla düşünce vardı neden düşüyorum 1 kere 2 sınıf derecesi yaptım.Bunları düşünürken keşke beni yine çağırsa sözvermeye hazırım fln diye düşünüyorum bunları düşünürken başım öğlebi zonkluyodu ki ama son çağre bunları düşünürken telepati de yapmaya uğraşıyordum bunları söylüyordum tam sınıfa gittim arkadaşlar ne oldu fln dedilier düştüğümü söyledim yerime oturdum 1-2 dk geçti hizmetli sınıfa girdi müdür seni çağrıyor dedi.Bende yine gittim işte dedi seni sınıf düşürmiycem ama bana sözver çalışacaksın dedi bende tmm dedim çıktım ha müdür şuana kadar hiçkimseyi bu konuda 2. kez çağırmadı bunun telepatiyle bir alakası varmı????

Kullanıcı avatarı
MerquriaL

Re: Bu telepati mi tesarüf mü?

Okunmamış mesaj gönderen MerquriaL »

Bence telepati ama bana hemen hemen bu kadar büyük olay olmasa da çok şey oluyor ve ben düşünerek yapıyorum.Bak dene kendi taktigmi veriyim.Ben kulagından onun beynine girdiğimi hayal edip ona beyninde seslenip benim dediklerimi yapmış gibi hayal ediyorum.Beynınde ona hükmettigimi falan sonra bana bak diyorum( onun beynınde bağırdıgımı düşünüyorum ).arkadaş bana bakıyor + sınavdayız :D
MerquriaL...

Take Everythig Away From Me..Silent Angel...
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

hipnoz+telepati ne güzel:D
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Bir yetenek olabilir kendini geliştir ilerde daha iyi anlaşılır.
Kullanıcı avatarı
konturat13

Okunmamış mesaj gönderen konturat13 »

bence tesarüf(:D)değil yetenek
Çığlık içimde düğüm
Çığlık gözümde yaş
Bekle çocuğum
Yeni bir dünya için verdiğim savaş...

Kullanıcı avatarı
unf0rgiven

Okunmamış mesaj gönderen unf0rgiven »

bnce müdür seni seviyodur,tesadüf bana göre ayrıca dershanede sınıf düşmek kötü deil ki alt sınıflara doğru kızlar güzelleşir bak:)
never give up...
Kullanıcı avatarı
MerquriaL

unf0rgiven tam tersiydi bizde daha güzel degillerdir ama ayarlaması kolaydır diyim . xD

benımkı hipnoz mu yaptıgım :D artık alışkanlık oldu beynıne girip " bana bak " ,"dışarı bak" diye emrimi geçirmeye çalışıyorum/ genelde geçiyor. :D

Ayrıca geçen gün sınavda arkadaşlar.Sınıfın en çalışkanının beynine girip "6.soruyu beyninde tekrarla" gibi emir verdim ama işe yaramadı.Yarasa da sınav ortamında imkansız olmasa bile çok zor olabilcegini düşünüyorum.Acaba bu yetenegi geliştirirsem bunu da yapabilir miyim ? :D
MerquriaL...

Kullanıcı avatarı
unf0rgiven

Okunmamış mesaj gönderen unf0rgiven »

MerquriaL yazdı:unf0rgiven tam tersiydi bizde daha güzel degillerdir ama ayarlaması kolaydır diyim . xD

benımkı hipnoz mu yaptıgım :D artık alışkanlık oldu beynıne girip " bana bak " ,"dışarı bak" diye emrimi geçirmeye çalışıyorum/ genelde geçiyor. :D

Ayrıca geçen gün sınavda arkadaşlar.Sınıfın en çalışkanının beynine girip "6.soruyu beyninde tekrarla" gibi emir verdim ama işe yaramadı.Yarasa da sınav ortamında imkansız olmasa bile çok zor olabilcegini düşünüyorum.Acaba bu yetenegi geliştirirsem bunu da yapabilir miyim ? :D
daha kolayı iskambil kartlarını al hangi işarette olduğunu bilmeye çalış o sınavlarda daha çok işe yarar,klasik yazılıysa otur çalış:)
never give up...
hackermonkey

Okunmamış mesaj gönderen hackermonkey »

birde bana telepati ve hipnoz konusunda yazılar yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Kullanıcı avatarı
MerquriaL

unf0rgiven şu telepatiyi geliştirsek çok ii olur acaba prosu var mıdır böyle emir verebilen başkasını kendi düşünceleriyle kontrol edebilen bence vardır :D
MerquriaL...