arkadaşlar ben geçenlerde yatakta yatarken birden sanki yatağın biraz daha yukarısındaymışım gibi hissettim ve bomba sesleri duymaya başladım ama bir şey göremedim her taraf karanlıktı
ağzımı açmaya çalıştım ama açamadım sonra korktum ve düzeldim buna benzer bir olayı 2-3 kere daha yaşadım şimdi ben astral seyahate yaklaştım mı
astral seyahat yardım lütfen acil
Moderatör: Sai
-
Re: astral seyahat yardım lütfen acil
Valla çınlama duysan yaklaşmışsın diye bilirdim ama bomba sesi duyanı ilk defa görüyorum
-
kardeşim bende lik defa biraz önce yaptım şu an acayip sevinçliyim:D:D tabi haliyle deneyim kaznmış oldum sana yardımcı olmaya çalışcam şimdi kendini yatağın biraz üstündeymiş gibi hissediorsan bu astralın ikinci aşaması önce beynin ruhunu hapsetme güdüsünü ortadan kaldıracaksın bunuda sole yapabilirsin yattıgın yerde başın kuzeye doğruysa beynine güneyde diye inandıracaksın tabi bu kolay değil ama yapabirsin merak etme sonrada sanki sana bi ip atılmıs ve sende sürekli yukarıya doqru tırmanıosun bu da senin yaşadıqın hissi vericek yatağın dahada üstündeymişsin gibi bunları yaparken cok müthis dercede acayip hisler hissedeceksin(benim oyle oldu):D:D bu hislere aldanmayıp yoluna devam edersen astrala çıkmışsın demktir ama sunu siddetle öneririm çıkmadan önce MEDİTASYON yapın..umarım yardımcı olmuşumdur:D
Ve haykırıyor Kabe;
Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?
Takip eden Allah...
Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?
Takip eden Allah...
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Astral öncesinde ve çıkış sırasında bu tür sesler duymak normaldir. Bir kişinin Astral seyahate zihni ve bedeni yatkınlığı veya hazır oluşuna göre değişik şiddetlerde ve tonlarda sesler duyması normaldir. Eğer belli bir alt yapısı varsa hiç duymayabilirde. Belli bir süre sonra geçecektir.ali3892 yazdı:arkadaşlar ben geçenlerde yatakta yatarken birden sanki yatağın biraz daha yukarısındaymışım gibi hissettim ve bomba sesleri duymaya başladım ama bir şey göremedim her taraf karanlıktı
ağzımı açmaya çalıştım ama açamadım sonra korktum ve düzeldim buna benzer bir olayı 2-3 kere daha yaşadım şimdi ben astral seyahate yaklaştım mı
İlk çıkış hazırlıkları sırasında çınlamalar, çatırtı sesleri, uğultu ve patlama benzeri sesler doğaldır
Aramak, güzel bir çabadır.
-