Mesela çok ilgilendiğim bir konu, eşya , cisim oluyor.Amacıma ulaşıyorum(cismi buluyorum ya da konuyla ilgimi kesiyorum) ama ben istemeden alakasız yerlerde o gün içinde karşıma çıkıyor.(Televizyondaki komedi programına kadar)
Bazende uzak geleceğin bir kesitini(1 yıl sonra falan) görüyorum.Hatta geçen sene gördüğüm bir rüya, rüyada hissteiğim duygularla beraber aynen başıma geldi.
Tesadüf olduğunu düşünmüyorum çünkü çok sık başıma geliyor.(Özellikle ilk olay)
Nedir bu?
Moderatör: Sai
-
Re: Nedir bu?
İlk olay görsel seçicilikmiydi neydi adını şuan unuttum yani ilgilendiğin konu,esya vs. Sen düşündüğün için karşına çıkmıyor sen doğal olarak o konuyla ilgilendiğin için diğer konulardan çok o senin ilgini çekiyor yani sen o konu,esya vs. İlgilenmeden önce belki milyon kere karşına çıkmıştır ama sen farkedememişsindir 2.sinin ne olduğunu bilmiyorum çünkü bu saydığın 2 şeyde aynıları bende de var hatta bir ara bu konuyu ben yazdımda haberim mi yok dedim :) bende araştırmıştım 1 ile ilgili bilimsel açıklama buydu ama 2. İle ilgili bulamamıştım eminim konu hakkında bilgisi olan arkadaş bize yardım edicektir.
-
Birde kağıdı bir türlü çeviremedim(elim sık terliyor) ama psy ball yapıyim dedim.Ayaklarım karıncalandı önce sonra omzumdan bileklerime doğru ürpertiyle karışık çok kuvvetli bir karıncalanma oldu.Elimin yarısına ulaşmadan karıncalanma yok oldu.Beceremedim psy ballı.
-
Psiballı şimdilik boşver önce psi wheelli hallet çeviremiyorsan kapak tekniğine çalış çok işe yarıyor kapak tekniği forumda mevcut bulabilirsin.
-
Psy whell yaptım 20 dakika uğraştım tık yok, sonra bi sinir geldi(bayağı sinirlenmiştim) odaklandım denedim bi ucu sola doğru döndü sonra durdu.
-