En İyi Sonuç Veren Astral Seyahat Tekniği

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

En İyi Sonuç Veren Astral Seyahat Tekniği

Okunmamış mesaj gönderen HydroKinetic »

Arzu Faktörünün Şartlandırılması

Bastırılmış, önlenmiş, set çekilmiş, yerine getirilmemiş arzular; astral çıkışlara sebebiyet veren Önemli faktörlerdir.. Bundan yararlanarak da astral çıkış gerçekleştirilebilir. Yatmadan önce sizi susattıracak tuzlu yiyecekler yiyiniz. Odanızın belli bir köşesine de bir bardak su koyunuz. Ve kendinize şu telkinde bulunarak yatınız:
"Rüyamda susadığımda o köşeye gidip bardaktaki suyu içeceğim... Ancak bardağa elimi uzattığım anda şuurumu kazanacağım..."
Uyku esnasında fiziki beden hareket edemeyeceği için, su içmek için duyulan şiddetli arzu, astralin bedenden çıkışına sebebiyet verir. Kendi kendinize verdiğiniz telkinle de bardağa elinizi uzattığınız an, bedeninizin dışında uyanmanız mümkün olabilir. Bir anda kendinizi bardağın yanında, bedeninizi ise yatamkta yatar vaziyette bulabilirsiniz. Uygulanması çok kolay olduğu için bu metotla astral çıkış yapan çok sayıda insan vardır.

Yukarıdaki deneyinizin başarıya ulaşması için, deneye başlamadan önce, böyle bir çalışmayı tüm ayrıntılarıyla nasıl gerçekleşeceğini en az 10 gün boyunca zihninizde iyice canlandırın. Ve her gece yatmadan önce tuzlu yiyecekler yemeden de telkinlerinizi 10 gün boyunca kendi kendinize tekrarlayınız. 10 günlük sürenizin sonunda, bu metodu uygulamaya başlayın. Böylelikle başarıyı büyük ölçüde garanti altına almış olacaksınız.

RUHSAL GÜÇLERİ GELİŞTİRME TEKNİĞİNDEN ALINTIDIR
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.

emreben1234

Re: En İyi Sonuç Veren Astral Seyahat Tekniği

Okunmamış mesaj gönderen emreben1234 »

:)) mantıklı...
Kullanıcı avatarı
Berk

Okunmamış mesaj gönderen Berk »

Peki tuzlu yiyecekler yesek.Bardak koysak ama iyice konsantre olduktan sonra şöyle birşeyi kafamıza yerleştirsek yukardan gelen ipi çekip bedenimden ayrılıp gidip ordaki suyu içicem."Bunu kafamıza yerleştirsek başarılı olabilirmiyiz?
Astralseyahat.net
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

evet olabilirsin sonuçta bu tekniğide deneyerek bulmuşlar ama inanç önemli bir faktördür
Kullanıcı avatarı
Berk

Ben dün ilk seyahatime çıkmayı denedim.Fakat başarılı olamadım.
Yaptıklarım:
İlk önce yatağa uzandım karanlıktı oda.Sonra kaslarımı gevşetmek için derin derin nefes alıp verdim.Sonra şunu hayal ettim:Bir ip sarktı ve ben onu astralimle tutup bedenimden ayrılacağım.Bunu düşündüm bir 10dk çıkmayı denedim.O ipin sonuna varıp tekrardan baştan çıkıyordum.O ara başımın zonkladığını hissettim.Sizce yaklaşmışmıyım çıkmaya?
Astralseyahat.net

demet

Okunmamış mesaj gönderen demet »

ya ben çok farklı şeyler yapmak istiorum mesela insanların düşüncelerinin içinde gezinmek gibi ama nasıl olucak ki bu???????
Kullanıcı avatarı
Berk

Zor iş telepati öğrenmeye başla..
Astralseyahat.net
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

ip teknigini yanlis uygulamissiniz, en basta yapilmayacak. ip teknigi yazisinin gectigi yaziyi bastan sona okursaniz anlarsiniz.