paranormal activity filmi
Moderatör: Sai
-
paranormal activity filmi
paranormal actıvıty die bir film war
bu filmin gercek oldugunu söylüyorlar
ben filmi izledim filmde herşey bir kamera ile çekilmiş
filimde geceleri garip olaylar oluyor kapilar git gel yapıyor lambalar yanıyor sönüyor garip ayak sesleri duyuluyor ... bu çift bu olayın daha da üstüne gittikce günler geçtikce bu şeyleri yapan şey daha da sinirleniyor...(bu filmdeki kişiler gerçekten de ölü ve filmde nasıl öldükleri gösteriliyor
bi göz atmanızı isterim
filmin link i bu http://www.indirmedenfilmizle.net/paran ... -izle.html
sizce bu gerçek olabilir mi
yoksa basit bir film mi
bildiklerinizi duymak isterim...
bu filmin gercek oldugunu söylüyorlar
ben filmi izledim filmde herşey bir kamera ile çekilmiş
filimde geceleri garip olaylar oluyor kapilar git gel yapıyor lambalar yanıyor sönüyor garip ayak sesleri duyuluyor ... bu çift bu olayın daha da üstüne gittikce günler geçtikce bu şeyleri yapan şey daha da sinirleniyor...(bu filmdeki kişiler gerçekten de ölü ve filmde nasıl öldükleri gösteriliyor
bi göz atmanızı isterim
filmin link i bu http://www.indirmedenfilmizle.net/paran ... -izle.html
sizce bu gerçek olabilir mi
yoksa basit bir film mi
bildiklerinizi duymak isterim...
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
Re: paranormal activity filmi
ben bunun dvd sini aldım en kısa zamanda izlicem
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
-
sinemada izledim ama son dakkaya kadar herkesin canı sıkıldı ama en sonundaki sahne hepsine yetti :D
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
sevgili fearme ;
film gerçekten ürkütücümü , etkiliyormu ?? izlemeden önce öğrenmek istiyorum (umarım öyledir :D )
film gerçekten ürkütücümü , etkiliyormu ?? izlemeden önce öğrenmek istiyorum (umarım öyledir :D )
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
- gesta
Şimdie kadar izlediğim en iyi korku filimiydi...kamerayla çekilmiş olması baya bi gerçeklik katmış olaya... ki ben bu tür şeylere inanan biriyim.bence ordaki sinirlenme durumu tam olarak sinirlenme olarak anlatılmamalı çünkü onların isimlerini n kadar telafüz edersek yada n kadar cok onlarla ilgilenirsek o kadar çok musallat olma durumlarının olduunu biloorum...yaşanmış bi olay olup olmadığını bilemem ama %80-90 doru olarak anlatılmış...(bence)
Bazen Gözleriniz Kapalıyken Daha Çok Şey Görürsünüz.!!
-
Bu filim gerçekte sanırım yaşanmış başlarken birin anısına yazıyordu ve bitişinde ise cesetlerinin ne zaman bulunduklarını yazıyodu.
İnsan aklın snırlarını zorlamadıkça hiçbir şeye erişemez.
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
bence adamlar sadece kendilerini anlatan bir film hazırlamak isterlerken bunlar başlarına gelmiş ve insanlara göstermek için film olarak piyasaya sürmüşler :))
- SMEGO0
gerçeğini söylüyorum yabancı bir siteden okudum.
olay gnel olarak gerçek, kızın kaybolması erkeğin ölmesi kamera kayıtları bunlar gerçek ama film yapılırken senaryoda çok değiştirmişler yani grçektede sonuda o oğlan ölüyor ama işte her gece yaşanan o olaylar fln pek ole deilmiş ;)
bilmeem anlatabildimmi...
olay gnel olarak gerçek, kızın kaybolması erkeğin ölmesi kamera kayıtları bunlar gerçek ama film yapılırken senaryoda çok değiştirmişler yani grçektede sonuda o oğlan ölüyor ama işte her gece yaşanan o olaylar fln pek ole deilmiş ;)
bilmeem anlatabildimmi...
YAYILAN KARANLIĞIN İÇİNDE DEVRİM YEMİNLERİ ETTİM,ÇÜNKÜ KİMSENİN BANA MÜDAHELE ETMESİNE İZİN VERMEYECEĞİM!
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
peki nasılmış :) gerçekten merak ettim
- SMEGO0
gerçeği şudur diye anlatmıyordu ! ama bole kısmen doğru oldunu anlatıyordu tmm mı? :)
YAYILAN KARANLIĞIN İÇİNDE DEVRİM YEMİNLERİ ETTİM,ÇÜNKÜ KİMSENİN BANA MÜDAHELE ETMESİNE İZİN VERMEYECEĞİM!
-