gelişim basamakları?
Moderatör: Sai
- gesta
gelişim basamakları?
yeni başlayan biriyim daha gelişmek istiyorum psi well olayından sonra sırasıyla nasıl ilerlemeliyim?neleri denemeliyim yani?nasıl yapılabiliceinide anlatırsanız çok güzel olur.
Bazen Gözleriniz Kapalıyken Daha Çok Şey Görürsünüz.!!
- byfreestylerap
- İletişim:
Re: gelişim basamakları?
önce ellerini yanına koyarak psiwheel uzaktan psiwheel kabın içinde psiwheel sonra pusula saptırma diğer hafif cisimleri hareket ettirme
ellerinizi psiwheel'in yanına koyup en üst noktasına konsantre olup onu sağa yada sola dönüyormuş gibi düşünün veya üzerinde bir hortum oluşup onu döndürdüğünü biraz ilerledikten sonra hafif bir düşünce ile zorlanmadan dönderebilirsiniz kendi tekniğinizide yapabilirsiniz bunlar bizim kullandığımız teknikler
ellerinizi psiwheel'in yanına koyup en üst noktasına konsantre olup onu sağa yada sola dönüyormuş gibi düşünün veya üzerinde bir hortum oluşup onu döndürdüğünü biraz ilerledikten sonra hafif bir düşünce ile zorlanmadan dönderebilirsiniz kendi tekniğinizide yapabilirsiniz bunlar bizim kullandığımız teknikler
- gesta
tammdr çok teşekkür ederim psi welli uzaktan çevirebiloorum ama biraz daha çalışmam gerek tam dönebilmesi için az bi düşünceyle yapmam gerek yani. psi well olayını tamamen bitirdikten sora dvmı için yardım isticem yine.çok tşk ederim.
-
Hep söylemeye çalışıyorum. Temelini öğrenmelisin. Bir kere enerjinin ne olduğunu anlamalısın. Bu sadece okuyarak olacak bir şey değil. Enerjiyi hissetmelisin. Başlangıç Ahmet Marankinin Yaşam Enerjisi kitabını okumanı kesinlikle öneririm.
- gesta
vala hissettiğim şey enerjiyse hissettim:D ellerim bi garip oluo karıncalanıo 2 elim arasında bi hava akımı oluşuo...süper bi durum
-