Hayvanatı Kontrol Etme
- sleons52
Hayvanatı Kontrol Etme
İlk başta kontrol edeceğiniz hayvanlara odaklanın.
Kontrol edeceğiniz gözlerine bakmanızı öneririm.
Şimdi o hayvanın gözlerinin içinden beynine aktığınızı düşünün ve onun beydinde hiç bir düçünce olmadığını HAYAL EDİN.
Kendinizi hayvanın beyni olarak düşünün yani siz nasıl kolunuzu oynatmak istediğinizde bunu beyninizden gelen sinyaller sayesinde yapıyorsanız bunu da öyle olarak görün.
Şimdi hayvanın beyni ve sizin beyniniz bir.
Hayvanın beyni sizin düşünceleriniz ve istekleriniz ile doluyor ve sizin beyninizin verdiği emir onun beynine emri veriyor.Şimdi hayvanı kontrol etmek için bir emir verin.Örneğin 'koş' deyin.Eğer hayvan koşarsa sakın dikkatinizi dağıtmayın daha zor şeyler deneyin.Mesela kontrol ettiğiniz hayvan bir köpekse ona '3 kere havla' gibi bir cümle kullanabilirsiniz.
Örnekler çeşitlendirilebilir önemli olan işe yaraması.
NOT:Bu yöntem alıntı değildir.Kendi yöntemlerimdir ve denenmiştir.
Kontrol edeceğiniz gözlerine bakmanızı öneririm.
Şimdi o hayvanın gözlerinin içinden beynine aktığınızı düşünün ve onun beydinde hiç bir düçünce olmadığını HAYAL EDİN.
Kendinizi hayvanın beyni olarak düşünün yani siz nasıl kolunuzu oynatmak istediğinizde bunu beyninizden gelen sinyaller sayesinde yapıyorsanız bunu da öyle olarak görün.
Şimdi hayvanın beyni ve sizin beyniniz bir.
Hayvanın beyni sizin düşünceleriniz ve istekleriniz ile doluyor ve sizin beyninizin verdiği emir onun beynine emri veriyor.Şimdi hayvanı kontrol etmek için bir emir verin.Örneğin 'koş' deyin.Eğer hayvan koşarsa sakın dikkatinizi dağıtmayın daha zor şeyler deneyin.Mesela kontrol ettiğiniz hayvan bir köpekse ona '3 kere havla' gibi bir cümle kullanabilirsiniz.
Örnekler çeşitlendirilebilir önemli olan işe yaraması.
NOT:Bu yöntem alıntı değildir.Kendi yöntemlerimdir ve denenmiştir.
İnancı dışlayan bilim topal, bilimi dışlayan din kördür.
Ben geleceği düşünmem.. Ne de olsa gelecek...
A.Einstein
Ben geleceği düşünmem.. Ne de olsa gelecek...
A.Einstein
- gesta
Re: Hayvanatı Kontrol Etme
hmm güzeel denemek gerek
Bazen Gözleriniz Kapalıyken Daha Çok Şey Görürsünüz.!!
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
bu yöntem vardı ismi zookinezi ne kadar doğru bilmem
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
- byfreestylerap
- İletişim:
benim kuş ile balık üzerinde deneyeyim:)tşkler
- gesta
balıkta biraz zor olur yerinde durmuolar:D bn bizim mahalledeki habire hamile olan kediye yapıcam :D cani fikirlerimi üzerinde kullanıcam:D
Bazen Gözleriniz Kapalıyken Daha Çok Şey Görürsünüz.!!
-
Başlık hayvanları kontrol etme olsaydı daha kibar olurdu.Bu arada kendi yöntemim demişsin fakat farklı bir forumda aynı konu ve aynı notla açıldı o sen miydin?
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
bizim evde kuş var onun üzerinde deniycem hayvanlarla aram iyidir :)
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
- Berk
Bizim evin balkonuda kuş mekanı yani biz kuş beslemioz ama beslesek satsak paraya para demeyiz mavi olmayınca:)şuandada biri yuvalıo ona deney yapayım bari işe yarasınlar:D
Astralseyahat.net
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
benim kedim var yavruları da var :D yavrularından bi tanesiyle denerim artık. =)
paylaşım için teşekkürler..
paylaşım için teşekkürler..
-
Tabii kolay sinirlenen hayvanların gözlerinin içine bakıp ıkınmak ne kadar akıl karı olur bilemem...
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
-