sinirlendim ve birden okulun camı parçalandı

Moderatör: Sai

mayhem

sinirlendim ve birden okulun camı parçalandı

Okunmamış mesaj gönderen mayhem »

Arkadaşlar,ben bu siteye daha dün üye oldum fakat telekineziye başlayalı 2,3 hafta oldu.Neyse lafı uzatmıycam.Geçen salı günü okulda ders işliyoduk .Arkadaşım arkadan hep benimle dalga geçiyodu.Sonra arkadaşa bağırdım hocada tabii bana kızdı.Baen ayağa kalkıp neden hep bize kızıyosunuzda çalışkan kızlara bağırmıyosunuz diye bağırdım.Birden vücudum titremeye başladı sanki avucumun içinde birşey vardı.Ve elimi cama doğru uzattım bir baktım cam kırıldı.Hoca,çocuklar hepsi bakakaldı.Bende içimden ..... ....m (küfür içeren sözcükler) dedim :) Ben kaşık bükebiliyorum ama zorla.Ama ogünkü olaydan sonra daha yetenekli olduğumu buldum.Peki bu olayı nasıl açıklarsınız.Nasıl oldu?
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM :?:
En son Bru-x tarafından 03 Oca, 14:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Anlaşılır küfür. Tekrarı halinde kullanıcı banlanır
Kullanıcı avatarı
relaxcocuk

Re: sinirlendim ve birden okulun camı parçalandı

Okunmamış mesaj gönderen relaxcocuk »

Gerçekten yapmş olamazsın bence çok zor birşey
Gerçek telekinezi hayal etmektir.Ve hayal ettiğini başarabilmektir
mayhem

Okunmamış mesaj gönderen mayhem »

valla bende çok şaşırdım
Kullanıcı avatarı
burningkestrel

Okunmamış mesaj gönderen burningkestrel »

aynı olayı bende yaşıyorum çok sinirlendiğim zaman kitaplarım devriliyor buna bir anlam veremiyorum kitaplarla kafam arasında yaklaşık 30 cm mesafe var.
Kullanıcı avatarı
Gandalf

Okunmamış mesaj gönderen Gandalf »

ilginç, gerçekten güçlü olmak gerek
íηаиιи...
Kullanıcı avatarı
levitasyon

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon »

Haksız yere azar işitiğin için enerji camı kırıcak enerji seviyesine ulaşmış ola bilirsin.
Bu senin güçlü olduhun alamına gelir ancak kontrol etmeyi bilmelisin yoksa insanlara zarar
verebilirsin. Asıl güç birilerine zarar vermek değil kendini kontrol etmektir.
Zihninizde canlandırabildiğinizi, ellerinizde de tutabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
EbRuCuK

Okunmamış mesaj gönderen EbRuCuK »

8-) WAYH BE! ÇOK MUHTEŞEMSİNİZ... YENİ KAYIT OLDUM AMA GERÇEKTEN DE BU SİTE BİR HARİKA! İSTERSENİZ BİRÇOK ÇİZGİFİLM SİTESİ AÇAN KARDEŞİM VAR... SİTESİNE REKLAM YAPABİLİRİM.. ASLINDA ZATEN O PEK İLGİLENMİOR... :roll: :idea: :D :lol: :mrgreen:
  • HaYaT BiR GüNDüR O Da BuGüNDüR!!
    SéNiN ArTiST OlDuGuN YéRDé YöNéTMéN BéNDiM! :cool:
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

mayhem yazdı:Arkadaşlar,ben bu siteye daha dün üye oldum fakat telekineziye başlayalı 2,3 hafta oldu.Neyse lafı uzatmıycam.Geçen salı günü okulda ders işliyoduk .Arkadaşım arkadan hep benimle dalga geçiyodu.Sonra arkadaşa bağırdım hocada tabii bana kızdı.Baen ayağa kalkıp neden hep bize kızıyosunuzda çalışkan kızlara bağırmıyosunuz diye bağırdım.Birden vücudum titremeye başladı sanki avucumun içinde birşey vardı.Ve elimi cama doğru uzattım bir baktım cam kırıldı.Hoca,çocuklar hepsi bakakaldı.Bende içimden ..... ....m (küfür içeren sözcükler) dedim :) Ben kaşık bükebiliyorum ama zorla.Ama ogünkü olaydan sonra daha yetenekli olduğumu buldum.Peki bu olayı nasıl açıklarsınız.Nasıl oldu?
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM :?:
:lol:
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
temir.1337

Okunmamış mesaj gönderen temir.1337 »

ya keşkebendede olsa başımın ağrıması vb razıyım
batuhandeha

Okunmamış mesaj gönderen batuhandeha »

YA usta sen süperman falan mısın?Gülücem gülemiyorum.Hiç bir kanıt olmadan böyle şeyler yazmayın ya...

“Sizden Gelenler” sayfasına dön