çok garip şeyler yaşadım_!!!

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
secox

çok garip şeyler yaşadım_!!!

Okunmamış mesaj gönderen secox »

arkadaşlar tavandaki lambaya odaklandım birgün lamba çatttt die dağılarak parçalandı .. o gün çok sinirliydim acama ondan olabilir mi daha sonra bu olayın üzerine gittim ve akıl okumada baya başarılı olduğumu düşünüyorum kağıt para katlama ve kaşık bükmeye yöneldim onlarıda hafiften başardım ama bu olayı geliştircem...
ErSİn

Re: çok garip şeyler yaşadım_!!!

Okunmamış mesaj gönderen ErSİn »

Akıl okuma derken? yaptığın çalışmaları öğrenebilirmiyim?*
Kullanıcı avatarı
secox

Okunmamış mesaj gönderen secox »

en basitinden bir kağıt oyununda karşımdakinin atmasını istediğim kağıtı attırabiliorum ... yada karşımdaki ile diyalog halindeyken bir sonraki hareketini anlayabiliyorum ... garip bi olay yani
Kullanıcı avatarı
Gandalf

Okunmamış mesaj gönderen Gandalf »

secox yazdı:en basitinden bir kağıt oyununda karşımdakinin atmasını istediğim kağıtı attırabiliorum ... yada karşımdaki ile diyalog halindeyken bir sonraki hareketini anlayabiliyorum ... garip bi olay yani
secox bu yaptıın zihin okumayı herkesle paylaşabilir misin ? Çok merak ettim...
íηаиιи...
ed155

Okunmamış mesaj gönderen ed155 »

Bencede geliştirilmesi iyi olur
En son ed155 tarafından 29 May, 12:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
I'm have returned
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

doğallık var ama siz bunu ne kadar zamanda bunları yapmaya başladınız yani ne kadar çalıştınız bunlar için...
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
Neron

Okunmamış mesaj gönderen Neron »

ARKADASLAAR SECOX UN DEDİKLERİ DOGRU OLABİLİR..ÇÜNKÜ TELEKİNEZİYLE UGRASAN İNSANLARIN BİR SÜRE SONRA ELLERİNDEN YAYDIKLARI ENERJİ VÜCUD UNA TAMAMEN YAYILIR VE ONU CEVRESİNE HİSSETTİRİR.ORNEGİN ARKADASIM ISIGA ODAKLANIP ONU PATLATTIGINI SOYLUOR(OLABİLİR).CUNKU BENDE ONA BENZER BİR OLAY VAR VE BEN BUNU ARASTIRDIM... VUCUDUMUN CEVREYE VERDİĞİ ETKİYLE ODAMDAKI LAMBA DA ARASIRA ENERJİ EKSİKLİĞİ OLUO VE SANİYELİK Bİ KAPANMA OLUO... YANİ Bİ AN ISIK GİDİP GELİO.. BU Bİ ORNEK BİR COK FARKLI OLAY DA VAR YOK DEĞİL NEYSE.. ARKADASLAR TELEKİNEZİYİ SIRF CALISARAK OGRENMEK O KADAR KOLAY DEĞİLDİR.. YOGA DERSLERİ,KİTAP OKUMAK,BEYNİNİZ İKİ KISMINI DA ÇALISTIRMAK ONEMLİDİR. EGER BUNU DAHA ACIK Bİ ŞEKİLDE ANLATMAMI İSTİYEN VARSA ANLATABİLİRİM..(ŞUNU UNUTMAYIN Kİ TEKNOLOJİK ALETLER SİZİ TELEKİNEZİ YAPMAKTAN UZAKLASTIRIR, BU YETENEĞİNİZİ KAYBETMENİZE NEDEN OLUR BUNU UNUTMAYIN.)
ed155

Okunmamış mesaj gönderen ed155 »

biliyosunuz dediğim gibi kardeşim enerji cekmede iyi ama havada bükebiliyor ben lisedeyken beni aradı(ben yatılı okuyom)ve dediki ben hava büktüm benim kardeşim yalan atmaz%100tabi bu konuda :D ama dediki ben perdeyi sağsola oynatım bide geri ittim dedi o bükmeyi yapıyınca berde yarım saniye sonra ileri gitmiş cokkk garip bişi BAŞKABİYAZI BU NERON LA İLGİLİ NERONA DİYOM BENİM KARDEŞİM YOGADAN ANLAMAZ KİTAP OKUMAYI SEVMEZ VE HASTA BAŞI DÖNÜYO pardon capslock ku açmışım bu nasıl bi iş SANA soruyom :?: :?: :?: :?: :ugeek: :?: :shock:
I'm have returned
ErSİn

Okunmamış mesaj gönderen ErSİn »

arkadaslar ben 16 yasındayım bundan 6 sene önce demırleri havaya kaldırabiliyordum şimdi i lgilenmemekten hç bişi olmuo yeniden başladım
Kullanıcı avatarı
negatif26

Okunmamış mesaj gönderen negatif26 »

ben telekineziye bugün başladım ve böyle şeylere inanamayacağınız kadar çok ilgim var ama küçük bi saç lastiği üzerinde denedim kağıtta da denedim ama çok hafif bi kıpırdanma oluyor ben yavaş yavaş kendimi geliştirmek istiyorum eğer bana yardımcı olmak isteyen olursa çok sevinirim daha çok kıpırdatmak istiyorum ama hemen bi kıprdamada heycanlanıp bırakıveriyorum normalmi acaba ayrıca bazen hayalimde canlandırdığım şeyler gerçeğe dönüşebiliyor mesela bi gün aniden aklıma bi akrabam geliveriyor onu düşünüyorum sonra eve gidince bi bakıyorum akrabam bize gelmiş :? :? ...yorum ve yardımlarınızı bekliyorum :!:
Hiç yaşamamış olmak , ölmekle eş değer midir ???