insanlara bakarak kişiliklerini görüyorum

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
cotcot

insanlara bakarak kişiliklerini görüyorum

Okunmamış mesaj gönderen cotcot »

Arkadaşlar metafizik konusuna ilgilisiniz o yüzden soruyorum. Bizim ailede metafiziğe inanç fazladır çok da görülür. Ben bir insanın suratından nasıl bir insan olduğunu ve hayatının bügüne kadar nasıl geçmiş olduğunu görebiliyorum.
Sadece önyargılı davranıyorum dedim ama sezdiğim herşey doğru çıktı. Çalışma ile ilerlettim. Sizce kendimi mi kandırıyorum çünkü böyle başka konu görmedim.

---------------------------------

Yorum yaparsanız sevinirim
En son cotcot tarafından 21 Haz, 09:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Re: insanlara bakarak kişiliklerini görüyorum

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

bende yapabiliyorum bunu insanların yüz şekli ve ses tonuyla ilgili bişey
insanların yüz şekline bakarak nasıl biri olduğunu anlamakla ilgili bir kitap vardı şimdi hatırlayamıyorum kitabın ismini
bence insanları iyi tanıdığın içindir tabi birazda sezgilerin sayesinde
kendini kandırmıyorsundur
cotcot

Okunmamış mesaj gönderen cotcot »

Annem tarafında böyle şeyler sık görülür. Örnek annemde de benimle aynı özellik var, İnsanların fiziksel ağrılarını sezebiliyor ve küçükken bir vazo patlatmış. Sezgisel yeteneğimin yüksek olduğunu düşünüyorum.
CrysthaL

Okunmamış mesaj gönderen CrysthaL »

Annen sana egitim versin bence kucukken vazo patlatabildigine gore sende yapabilirsin.Keske bizimkilerde boyle seylere merakli olsalardi pff benim ailemdekiler hem ilgilenmiolar hem inanmiolar ama bn boyle seylerin olduguna inaniorum ve calisiorum.
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

insanların görüntülerini parapsikolojik olarak mı yoksa bilimsel olarak mı anladığımız farklıdır(kişisel özellik konusunda)
bnde enerjiyi algılıyorsunuz
İmza Yhok.

HUZEYFE
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen HUZEYFE »

Erzurumlu İbrahim hakkı hazretlerinin kıyafetnamesini okumanızı tavsiye ederim marifet name isimli eserin içerisinde .ilmi kıyafet yada kıyafetname olarak geçer bu konu fiziksel özelliklerden karakter analizi yapılır
Osmanlıda saraya adam alırkende bu ilimden faydalanılırmış
Kullanıcı avatarı
serons25
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen serons25 »

bana da eğitim versin benim de ailem pek sevmez uğraşmamı :D ciddi ciddi kırdı mı acaba pek inanmak mümkün değil sana ama belli olmaz tabi :D
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.