insanlara bakarak kişiliklerini görüyorum
Moderatör: Sai
-
insanlara bakarak kişiliklerini görüyorum
arkadaşlar benim annemde de olan bir özellik. insanlara bakarak kişiliklerini görebiliyorum. ilk başta önyargılıyım sanıyordum ama hepsi doğru çıktı insanlar hakında. Çok ilerlettim. Sizce kendimimi kandırıyorum.
-
Re: insanlara bakarak kişiliklerini görüyorum
bende görüyorum hem ben biraz sohbet ettikten sonra onların geleceklerinide görüyorum
-
Maşallah artık elimizi sallasak durugörüre denk geliyor.Herkes nostradamus olmuş memlekette bir biz normal kalmışız.Sizin yaptıklarınızı kalp gözü açılan insanlar yapabiliyor ki kalp gözünü açmak için yıllarını veren insanlar çeşit çeşit zikirlerle,ibadetlerle uğraşıp belli mertebelere geliyor.Mübarek siz doğuştan bütün gözler açık doğmuşsunuz.Aferin size.İnsanları görmeye devam.Aferin...
Sınanıyorsunuz...
-
insanların kişiliklerini görebilme meselesine bir ihtimal verebilirim ancak konuşarak geleceklerini görmek daha telekinezinin başlarında uçuk geldi bana biraz. İnsanların durugörü yapabilmek için yıllarını harcaması gerekebiliyor. Siz ise sadece konuşarak geleceğini gördüğünüzü söylüyorsunuz. Bunu nasıl yapacaksınız.
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
- gabrielgray
cotcot yazdı:arkadaşlar benim annemde de olan bir özellik. insanlara bakarak kişiliklerini görebiliyorum. ilk başta önyargılıyım sanıyordum ama hepsi doğru çıktı insanlar hakında. Çok ilerlettim. Sizce kendimimi kandırıyorum.
İnanılmazsınız beyler... :) Forumumuzda sizin gibi profesyonel arkadaşlar olması beni çok mutlu ediyor. Umarım geliştirirsiniz, kehanet yazmaya başlayınca da beni de unutmayın :)photon man yazdı:bende görüyorum hem ben biraz sohbet ettikten sonra onların geleceklerinide görüyorum
Duru görü fln sıkılmıyor musunuz ? Biraz telekinezi yapmaya çalışın ? Veya diğer kinezileri.. Yakında denize gidicez. Bursaya yakınsanız sizi de alayım bi dalga yaparsınız eğleniriz nasıl olur ? :)
Sonra dağları yerinden oynatırsınız, bende izlerim :)
-
- İletişim:
Arkadaşın sorusuna dalgayla cevap vermeniz hiç hoş değil. Olabilir. Bazı insanlarda böyle yetenekler olabiliyor. Sizin veya başkalarının çalışarak yaptığı veya benden örnek vereyim benim aylarca çalışıp yaptığım şeyi onlar bazı yetenekleriyle yapmaları doğaldır. Bunda kötü karşılanacak bir şey yok. Alaycı tavırlarınız daha çok itici oluyor. Yardım isteyen ve merak eden insanlara bu şekilde yaklaşmak hoş değil...
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
arkadaşım bunun için ibadet ,zikir filan değil diğer ülkelerdeki insanlarda yapıyor ve bu çoğunlukla insan sarraflığına giriyor ve sanırım insanların çoğu türüyle karşılaşmışlar tecrübe ediyorlar belkide bende eskiden bunu yapabiliyordum ama önyargı diyip bıraktıktan sonra bu yetenek gitti siz devam edin bu bilinçsiz telepatiye giriyor;)cehalet yazdı:Maşallah artık elimizi sallasak durugörüre denk geliyor.Herkes nostradamus olmuş memlekette bir biz normal kalmışız.Sizin yaptıklarınızı kalp gözü açılan insanlar yapabiliyor ki kalp gözünü açmak için yıllarını veren insanlar çeşit çeşit zikirlerle,ibadetlerle uğraşıp belli mertebelere geliyor.Mübarek siz doğuştan bütün gözler açık doğmuşsunuz.Aferin size.İnsanları görmeye devam.Aferin...
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
-
tabi aferin!bir sen eksiktin tamamdır sende tamamlandın.bilinçsizi bilinçliyi bıraktım telepatinin t'sini bilmediğinden eminim...**profesyonel** yazdı:arkadaşım bunun için ibadet ,zikir filan değil diğer ülkelerdeki insanlarda yapıyor ve bu çoğunlukla insan sarraflığına giriyor ve sanırım insanların çoğu türüyle karşılaşmışlar tecrübe ediyorlar belkide bende eskiden bunu yapabiliyordum ama önyargı diyip bıraktıktan sonra bu yetenek gitti siz devam edin bu bilinçsiz telepatiye giriyor;)cehalet yazdı:Maşallah artık elimizi sallasak durugörüre denk geliyor.Herkes nostradamus olmuş memlekette bir biz normal kalmışız.Sizin yaptıklarınızı kalp gözü açılan insanlar yapabiliyor ki kalp gözünü açmak için yıllarını veren insanlar çeşit çeşit zikirlerle,ibadetlerle uğraşıp belli mertebelere geliyor.Mübarek siz doğuştan bütün gözler açık doğmuşsunuz.Aferin size.İnsanları görmeye devam.Aferin...
Sınanıyorsunuz...
- gesta
şu inanmayanlar yada dalga geçen insanlar neden burda anlamış deilim:S
Bazen Gözleriniz Kapalıyken Daha Çok Şey Görürsünüz.!!
- gabrielgray
Cehalet ve benden bahsediyorsun sanırım :)
Ben burdayım çünkü onların ne olduğunu biliyorum. Ne yapmaya çalıştıklarını... Peki sen neden burdasın ?
Ben burdayım çünkü onların ne olduğunu biliyorum. Ne yapmaya çalıştıklarını... Peki sen neden burdasın ?
-