Kaşık Bükme || Korzay Koçak [Tamamen Gerçek]
- korzay
Kaşık Bükme || Korzay Koçak [Tamamen Gerçek]
Yeni çektiqim kaşık bükme videomu sizinle paylaşmak istedim..
Ayrıca şunuda söylemek istiyorum: Kaşık bükmek için uyguladıqım özel bir teknik var. Sanıyorum bu tekniqi şu an için kullanan yok forumda arama yaptım fakat bulamadım. Uyqun olduqum bir zaman içerisinde bu tekniqimi sizlerle burada paylaşacaqım
Ayrıca şunuda eklemek istiyorm ki video ile ilgili sahte qibi düşünceleri olanlar facebook profilimde paylaştıqım dier videolarıma bakabilirler. Muglada olanlar da bana özel mesaj atarsa yakından gösterebilirim.
http://www.izlesene.com/video/sprite-ko ... me/1991693
Yorumlarınızı bekliyorum...
Teşekkürler
Ayrıca şunuda söylemek istiyorum: Kaşık bükmek için uyguladıqım özel bir teknik var. Sanıyorum bu tekniqi şu an için kullanan yok forumda arama yaptım fakat bulamadım. Uyqun olduqum bir zaman içerisinde bu tekniqimi sizlerle burada paylaşacaqım
Ayrıca şunuda eklemek istiyorm ki video ile ilgili sahte qibi düşünceleri olanlar facebook profilimde paylaştıqım dier videolarıma bakabilirler. Muglada olanlar da bana özel mesaj atarsa yakından gösterebilirim.
http://www.izlesene.com/video/sprite-ko ... me/1991693
Yorumlarınızı bekliyorum...
Teşekkürler
Sahte düşlere deqil , rüyamda qezen hayalete inandım..
INVISIBLUE
INVISIBLUE
-
Re: Kaşık Bükme || Korzay Koçak [Tamamen Gerçek]
Bazılarına inanmadım fakat sadece ucundan tutup bakarak büktüğün video gerçekciydi tekniğin neyse paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyorum fakat bunu yapabilecek enerjiyi nerden buldun merak ettim doğrusu...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-
Arkadaşım bu cümlenin anlamını bana açıklarmısın?Astral bir varlıkdanmı yardım alıyorsun?
Arkadaşım bu cümlenin anlamını bana açıklarmısın?Astral bir varlıkdanmı yardım alıyorsun?
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-
Gizli Gercekler???
UFO lar Uzaylılar cinler Periler özelgücler bunlar gercekten varki filmleri yapılıyor hemde 1 den vazla sizce böyle seylerle ilgilenmek icin ülkemiz ve dünyamız bu konuda cok duyarsız degilmi???Tabiki bizler ilgileniyoruz ama yeterli degil...eger bir kagıdı döndermeyi basarıyorsanız bir suyuda büke bilirsiniz sadece su degil dönderdiniz seyleri yada kaldırdınız herneyse iste onları uzaktan hareket ettirmeyide deneyin nede olsa onu elinizle degil beyninizle yapıyorsunuzzz...
-
Ya bide videolara müzik koyuyolarya müzik varsa sakın inanmayın egoistlere:D
- korzay
inanmamanız umrumda deil. Kimsyi burda inandırmak amacında da diilm.. Bn sadece yapmışolduqum ve kullanmış olduqum tekniqi qösterdim. iSTEYEN İNANIR İSTEYEN İNANMAZ. msn üzerinden de gösterebilirim demiştim. İlizyonist qibi yorm yapanlara şunu söylemek istiyorum ki, kendileri acaba kaç kez kaşık bükebildi? Yapamadıqınız şeler üzerinden başkalarının emeklerine çamur atmayınız. Tekrar söylüyorum amacım kimseyi kandırmak diil. İnanmak size baqlı. Zaten bunlarıda inanmadıqınız için yapamıosnz.. Yapıorm dien varsa da lütfen videosunu koysun benden ondan ilham alıp daha iyilerini yapmaya çalışayım.Sayqılar..
INVISIBLUE
INVISIBLUE
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
vaaay şarkı da in the end :D:D:D
pixies forever <3<3
- korzay
ewt favori şarkılarımdan .)
INVISIBLUE
INVISIBLUE
Bu arada bu video kaç defa 'yeni' çekildi? :) 20 ocakta bu video bir sitede yine senin tarafından yeni olarak koyulmuştu.
- korzay
ewt .)
INVISIBLUE
INVISIBLUE
-