paralel evren benim teorim
Moderatör: Sai
-
paralel evren benim teorim
hani düşünürsünüz ya ben mi paralel evrendeyim o mu diye paralel evren yok herkezin kendi evreni var çünkü herkez evreni kendi açısından görüyor bunu ben yeni anladım ve bana mantıklı geldi paralel evren denen şey bizim açımızdan farklı bakan biz yani ayna gibi biz aynaya bakaraz aynadi biz bize bakar paralel evren ayna denebilir ama bu benim fikrim
- Merlin
Re: paralel evren benim teorim
Senin fikrin..tolgacan yazdı:hani düşünürsünüz ya ben mi paralel evrendeyim o mu diye paralel evren yok herkezin kendi evreni var çünkü herkez evreni kendi açısından görüyor bunu ben yeni anladım ve bana mantıklı geldi paralel evren denen şey bizim açımızdan farklı bakan biz yani ayna gibi biz aynaya bakaraz aynadi biz bize bakar paralel evren ayna denebilir ama bu benim fikrim
Ama paralel evren konusu çok karışıktır..Paradokstur..Herkes kendisine göre yorumlayabilir..
- SMEGO0
seniin teorin deil internette senin dediğini ortaya atan çok ama genel olarak zaten hrkesin aklına seniin dediğin geliyor.
çünkü hayal gücümüz sınırlı önemli olan daha ötesini düşünmek !!
çünkü hayal gücümüz sınırlı önemli olan daha ötesini düşünmek !!
YAYILAN KARANLIĞIN İÇİNDE DEVRİM YEMİNLERİ ETTİM,ÇÜNKÜ KİMSENİN BANA MÜDAHELE ETMESİNE İZİN VERMEYECEĞİM!
-
bu benim teorim bunu ben kendim buldum aklımda ama internette başkalarıda yazdıysa bilemem
- HİPerSPAce
Paralel evren falan kuantum fiziğine giriyor yanlış hatırlamıyorsam.
Benim teorime göre paralel evren falan yok.Sonuçta paralel evren denen şey bir teori.
Benim teorime göre paralel evren falan yok.Sonuçta paralel evren denen şey bir teori.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
-