YaRdıM

Moderatör: Sai

erhan1230

YaRdıM

Okunmamış mesaj gönderen erhan1230 »

arkadaslar suan 2. günümdeyim phi-wheel i deniyeli.5 dk.dir ellerimi yanına koyarak beyin gücümün avuçlarımda oldugunu hissederek ve düşünerek kağıdı döndürdüm.ilk döndürürken inanamadım yapabildiğime.hayal gördüğümü sandım :D ve hemn babamı çağırdm.babam tlf kulağında geldi ve baktı.bi süre baktı ve gitti.içimde kalan şüphe ve endişe duyguları koybolmaya başladı.3-4 dk. bunun tadını çıkardım.Fakat ellerimden birini veya ikisini kaldırdıgımda kağıt dönmüyor.Uzaktan eller olamdan sadece bakış ile bunu döndürmemin yolları nedir?2.si: phi-wheel bırakıp biraz nefes aldım ve bir mum yaktım.bu seferde mumu hareket ettirmeye çalıştım.Hatta ellerimi yanına kadar sokup denedim.Fakat bir hareket gözlemleyemedim.ne yapmam lasımm? Lütfen bu iki soruma cevp verirseniz sevinirm :))

Kullanıcı avatarı
whaki

Re: YaRdıM

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

en önemli şey çalışmak çalışmak ve tekrar çalışmaktır, sen şimdi çook acemisin (bnm gibi), o yüzden bunları hemen yapmayı bekleme, ilk 4-5 gün psi wheel yap sadece, gücün yavaş yavaş artacaktır ve 4-5 günden sonra ellerini yavaş yavaş genişletirsin ve en sonunda uzaktan döndürürsün, ondan sonrada gözlerle döndürmeye başlarsın :D

bide bu arada psi ball çalışmalarıda yap, bnm yazdığım bi taktik ver teknikler bölümünde ona bakabilirsin, ben o yöntemle çok rahat oluşturabiliyorum. psi ball ı bi oluştur, ondan sonra hep yapıp oynamak isticeksin =)

bide bende yeniyim, belki verdiğim bilgiler yanlış olabilir, fakat amacım yardımcı olmak :D yanlış bilgi verdiysem kusura bakma =)
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
erhan1230

Okunmamış mesaj gönderen erhan1230 »

önemli deil.çok yararlı oldu önerilerin...tekrar tşk ederm..
ugur8989

Okunmamış mesaj gönderen ugur8989 »

arkadaşlar psi-well e bugun başladım ve çok rahat döndürebiliyrm ama sadece tek yöne durdurabiliyrm ama siğer yönde deneyince olmuyor nedeni ne olabilir?
Kullanıcı avatarı
whaki

inatçı çocuk...
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.

ugur8989

Okunmamış mesaj gönderen ugur8989 »

whaki inatçı çocuk derken iltifattır umarım ,sorumu bu sefer doğru yere yazdım ama çocuk derken yaşıma bakmadan konuşuyrsn çocuk:D
Kullanıcı avatarı
whaki

whaki yazdı:en önemli şey çalışmak çalışmak ve tekrar çalışmaktır, sen şimdi çook acemisin (bnm gibi), o yüzden bunları hemen yapmayı bekleme, ilk 4-5 gün psi wheel yap sadece, gücün yavaş yavaş artacaktır ve 4-5 günden sonra ellerini yavaş yavaş genişletirsin ve en sonunda uzaktan döndürürsün, ondan sonrada gözlerle döndürmeye başlarsın :D

bide bu arada psi ball çalışmalarıda yap, bnm yazdığım bi taktik ver teknikler bölümünde ona bakabilirsin, ben o yöntemle çok rahat oluşturabiliyorum. psi ball ı bi oluştur, ondan sonra hep yapıp oynamak isticeksin =)

bide bende yeniyim, belki verdiğim bilgiler yanlış olabilir, fakat amacım yardımcı olmak :D yanlış bilgi verdiysem kusura bakma =)
eğer bunu okuduysan anlarsın...

psi wheel e bugün başladım diyosun ve ilk günden herşeyi yapmak istiyorsun, olur mu öle şey ?
döndürmek önemli değil, onu herkes yapabiliyor, önemli olan uzun dönecek, yarım tur veya bi tur atıp durmıcak, eğer uzun dönüyorsa, onun üzerinde alıştırma yap, senin ilk telekinezi yapışınsa, bırakta vücudun alışsın biraz, çünkü şuanki seviyen çok düşük, düşük seviyeyle çok şey yapamazsın, bu sıralar sadece çevirmeye odaklan, kendini hazır hissedinceye kadar 2-3 gün sadece psi wheel yap, ondan sonra döndürürken, ters yöne döndüğünü düşüneceksin ve öle çevireceksin, ama onun için bi seviyeye gelmen lazım, vede sana psi ball yapmanı öneririm, oda enerjini sabit bi yerde toplamanda ve enerjini yönetmende sana çok yardımcı olacaktır... bnce bu sıralar sadece psi wheel ile psi ball çalış, ondan sonra pipet ve kapak yöntemlerine geçersin. Psi ball ın nasıl yapıldığına dair bi konu açmıştım ben, https://telekinezi.com.tr/telekinezi-teknik ... t2184.html

inş. yardımcı olabilmişimdir ABİ !!