Psi-pet Hakkında Gerçekler
-
Psi-pet Hakkında Gerçekler
Öncelikle merhaba.Ben bu foruma daha yeni üye oldum ama uzun süredir psi ile uğraşıyorum.Yanlız forumda psipet gerçeğinde çok abartılarak yazılmış :D . Kimisi psipet in ne yapıyor kimisi benim ki böyle şöyle diyor ve kimiside psipet yok diyor :D .Gerçek şu ki psipet vardır ama abartıldığı gibi değildir.psipet siz ne yaparsanız onu yapar , yani siz belki çok zorlasanız bile örn. psipete su içmesini söylüyorsunuz ve siz oturuyorsunuz oda oturacaktır çünkü onun bilinci yoktur! siz su içmeye gittiğinizde oda gidip su içecektir o sizin bir parçanız olduğundan tamamen sizin gibi davranır.Psipet kendisi düşünemez sorulara cevap veremez en azından kendisi cevap düşünemez ,ve psipeti gerçek bir canlı gübü düşünebilir bir duruma getirmek için ona da bilinç vermelisiniz ki bu oldukça tehlikelidir.Yani psipet vardır ama bitkisel hayattadır bir nevi :)
Bu yazıyı forumdaki arkadaşları bilinçlendirmek için yazdım :) umarım yardımım dokunmuştur ve lütfen yorum yazmadan önce iyice bir düşünün:)
Saygılar.....
Bu yazıyı forumdaki arkadaşları bilinçlendirmek için yazdım :) umarım yardımım dokunmuştur ve lütfen yorum yazmadan önce iyice bir düşünün:)
Saygılar.....
http://www.mindistortion.net/pocketemo/?data=8-1-7-3-0-0-0-0-0&name=mtbl0w
-
Re: Psi-pet Hakkında Gerçekler
arkadaşım psi peti türkiyede ortaya atan ilk kişi psi pet diye birşeyin olmadığını söylemişti diye hatırlıyorumm...
-
arkadaşım bunlar kendimizi kandırmaktan başka bi işe yaramaz emek vermişsin yazmışsın eline sağlık ama psi pet diye bir şey yok denedim ve gördüm bende ilk başta var olduğuna öyle inanmıştım çok uğraştım sonra durdum ve kendi kendime dedim ki ben napıyorum ve yaptıklarımı baştan aşağı düşündüm tam bi aptallıktı giden vaktime acıdım o yüzden boşuna o güzel zamanınızı olmayan bişey için haracamyın benden tavsiye ister uyarsınız ister uymazsınız o size kalmış
Ve haykırıyor Kabe;
Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?
Takip eden Allah...
Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?
Takip eden Allah...
İNSANLAR HİÇBİRŞEY YARATAMAZ,YARATMAK ALLAH'A MAHSUSTUR,SENİN DEDİĞİNE GÖRE PSİ PETİ KENDİMİZ YARATIYORUZ VE DİLERSEK BİLİNÇ BİLE VEREBİLİYORUZ.. YANİ YORUM YAPMAYA BİLE DEĞMEZ BİR KONU AMA MADEM GÜNDEME GETİRDİN ŞUNU SÖYLEMEKTE YARAR VAR Kİ O DA FARKLI OLMA ÇABASININ İNSANI İÇİNE DÜŞÜRDÜĞÜ EN SAÇMA DİPSİZ KUYULARDAN BİRİDİR PSİ PET:D:D
-
arkadaşım çok sert bi yorum daha uygun bir dille anlatabilirdinoptimist_21 yazdı:İNSANLAR HİÇBİRŞEY YARATAMAZ,YARATMAK ALLAH'A MAHSUSTUR,SENİN DEDİĞİNE GÖRE PSİ PETİ KENDİMİZ YARATIYORUZ VE DİLERSEK BİLİNÇ BİLE VEREBİLİYORUZ.. YANİ YORUM YAPMAYA BİLE DEĞMEZ BİR KONU AMA MADEM GÜNDEME GETİRDİN ŞUNU SÖYLEMEKTE YARAR VAR Kİ O DA FARKLI OLMA ÇABASININ İNSANI İÇİNE DÜŞÜRDÜĞÜ EN SAÇMA DİPSİZ KUYULARDAN BİRİDİR PSİ PET:D:D
Ve haykırıyor Kabe;
Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?
Takip eden Allah...
Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?
Takip eden Allah...
adam bize BU YAZIYI FORUMDAKİ ARKADAŞLARI BİLİNÇLENDİRMEK İÇİN YAZDIM diyor hadi siz de gelin hep beraber birşeyler yaratalım diyor.. sinirimi bozdu 12 yaşında bir çocuk gerçi hem hayalperest hem de din cahili.. neyse
-
haklısın ama o da yaptığı yanlışın farkına varacak fakat böyle bir anlatımla değil daha sakin daha açıklayıcı ve dostça bi açıklamanın çözemeyceği şey yoktur
Ve haykırıyor Kabe;
Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?
Takip eden Allah...
Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?
Takip eden Allah...
- whaki
ya psi pet yaptık diyelm nolcak ? ne işimize yarıcak yani ? git muhabbet kuşu al daha iyidir, parasını ben vercem yaa :D
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
-
1.si küçük olsam bile senden daha insancıl yazılar yazdığım kesin ;) 2.si ben yaratalım demedim sadece tasarlayalım dedim bunuda anlayamanız sizin suçunuz . 3.sü ben bilinçlendirmeyi bazı s.lak arkadaşlar için yazdım bilinçlendiremeyiz ama bazıları bunu deneyecektir bende boşa kimse denemesin diye böyle bişey yazdım ;)optimist_21 yazdı:adam bize BU YAZIYI FORUMDAKİ ARKADAŞLARI BİLİNÇLENDİRMEK İÇİN YAZDIM diyor hadi siz de gelin hep beraber birşeyler yaratalım diyor.. sinirimi bozdu 12 yaşında bir çocuk gerçi hem hayalperest hem de din cahili.. neyse
http://www.mindistortion.net/pocketemo/?data=8-1-7-3-0-0-0-0-0&name=mtbl0w
-