RUHUN BEDENDEN AYRILMASI TEKNİĞİ...

Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

RUHUN BEDENDEN AYRILMASI TEKNİĞİ...

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

Bu metodun temeli gevşeme egzersizleri, telkin ve konsantrasyona dayanır... Bu konular üzerinde daha önce durmuştuk, eğer bunlar üzerinde yeterince çalışırsanız, şimdi aktaracağımız metodu kolaylıkla uygulayarak bedeninizi terk edebilmeniz mümkün olacaktır. Bu egzersiz Astral Seyahat metotları içinden en kolaylıkla uygulanabilecek tekniklerin başında yer
ahr.
Sırtüstü yatağa uzanıp gözlerinizi kapayın. Gitmek istediğiniz yerden ve bedeninizi terk edeceğinizden başka hiç bir düşünceye zihninizde yer vermeyin.
Bu deney boyunca günlük yaşamın meşgalelerini unutacaksınız. Düşünceleriniz gittikçe sakinleşecek... Sizi çevreleyen her şeyi unutun ve kendinizi serbest bırakın...
Nefes Alma ve Gevşeme Egzersizleri'ni kusursuz ve tam olarak uygulayarak zihinsel ve fiziksel olarak gevşeme haline yani a Ritmi'ne geçiniz.
Bu andan itibaren, yatağınızın hafifçe öne arkaya sallanmaya başladığını düşünün... Bu sallanmayı çok kolaylıkla hissedeceksiniz. Çünkü gevşeme hali içinde bulunuyorsunuz... Bedeninizin içindeki astral bedeniniz bedeninizin içinden adeta kayıp gitmek üzere olduğunu farkediyorsunuz... Sallanmayı sürdürün... Her an astral bedeniniz bedeninizden çıkıp gitmek üzere olduğunu düşünün. Arkadan öne, önden arkaya sallanırken sallanmanın verdiği gevşemeyi iyice hissedin... Kendi kendinize vereceğiniz telkinlerle içinde bulunduğunuz durumu rahatlıkla yönlendirebilirsiniz. Ne isterseniz ve neyi düşünürseniz o gerçekleşecek... Bunu kendi kendinize içinizden telkin
edin:
"Sallanmalar artıyor... Gevşiyorum... Bedenimi terk etmek üzereyim... Akışkan bir sıvı gibi astral bedenim vücudumu terk etmek üzere..." diye kendi kendinize telkin de bulunun...
Daha sonra kendinizi bedeninizin 1 - 2 metre yukarısında olduğunuzu düşünün... Bedeninizden 1-2 metre kadar yüksekte bir nokta üzerine konsantre olun. Sadece bunu düşünün... Kendinizi orada hissedin... Bu düşünceyi kuvvetle arzu edin... Arzunun kuvveti çok önemlidir. Arzu ani ve kısa süreli olmalıdır. İyice gevşemiş bir haldesiniz... Kendinizi bedeninizin dışında düşünün... Buna yoğun bir şekilde ama kendinizi asla zorlamadan konsantre olun... Sallanmalar arttıkça bir anda kendinizi orada bulacağınızı düşünün... Tekrar yoğun olarak arzunuzu kısa süreli bir darbe gibi tekrarlayın... Sallanmaları izleyin ve bu sallanmaları, kendinizi ileriye doğru son bir hareketle bedeninizden fırlatana kadar devam edin. Her an bir bulut gibi bedeninizden yukarıya doğru yükselebileceğinizin bilincinde olun...
Bir anda vücudunuzun hafifleşerek sanki deniz üzerinde yatarmışcasına dalgalanmaya başladığını ve yavaş yavaş yükselmeye başladığını hissedeceksiniz. Sadece ama sadece bu düşünceye konsantre olun... Eğer yeteri kadar gevşeme haline geçtiyseniz ve yeterince konsantrasyonunuzu verdiğimiz telkinlere yöneltebilirseniz, böyle bir tecrübeyle çok kolaylıkla karşılaşacaksınız.
Önce bedeninizin adeta bir balon gibi şiştiğini hissedeceksiniz. Yoğun konsantrasyonunuz ve telkinleriniz bir anda sizi bedeninizin dışına doğru çekmeye başlayacaktır. Bu anda vücudunuzda seyirmeler, kulağınızda çınlamalar başlayacaktır. Bundan korkmayın. Bir balonun patlamasına benzer bir duyguya kapılabilirsiniz. Bunlar vücudun terkedilme anında ortaya çıkan doğal gelişmelerdir. Bir müddet sonra bu seyirmeler ve çınlamalar kesilecektir.
Astral Bedeniniz'in fiziki bedeninizin her bölümünü tamamen doldurduğunu ve gevşedikçe astral bedeninizin bir balon gibi şişmeye başladığını imajine edebilirsiniz. Bulutumsu görünüşteki Astral Bedeniniz'in fiziki bedeninizin gözeneklerinden yavaş yavaş çıkarak yükselmeye başladığı düşüncesine konsantre olmak, işinizi biraz daha kolaylaştırabilir.
Bir kuş gibi kendinizi havalanırken hissedebilirsiniz. Heyecanlanmayın ve gelişmeleri oluruna bırakın... Düşüncelerinizi sadece bedeninizi terk etmeye odaklayın. Bu konsantrasyo-uııunuz sizi bedeninizden çekip alacaktır.
Tüm çalışmalarınızı yönlendirecek olan tek şey düşüncelerinizin konsantrasyonudur. Bedeninizi terk ettiğiniz andan itibaren de düşüncelerinizle hareketlerinize yön vereceksiniz... Nereyi düşünürseniz siz astral bedeninizle birlikte kendinizi o-rada bulacaksınız.. Odanızın içindeki hareketlerinizi yönlendirecek olan tek şey yine bu düşünce gücünüz olacaktır. İlk denemelerinizde yatağınızda yatmakta olan bedeninizi ve odanız-daki eşyaları kısa bir süre seyrettikten sonra yavaşça bedeninize geri dönün.
Bedeninize geri dönmek son derece kolaydır. Sadece bedeninize geri dönmeyi dilemeniz, bunun için yeterlidir... Evet yapacağınız tek şey bedeninize geri dönmeyi dilemektir. Göreceksiniz ki bir anda kendinizi bedeninizin içinde bulacaksınız. Bu nedenele acaba bedenime geri dönemeyebilir miyim diye önceden her hangi bir tereddüt yaşamanıza gerek yoktur. Bedeninize dönmek için hiç bir çaba göstermeniz gerekmeyecektir.

2- Imajinatif Şartlandırma Metodu
Deneye başlamadan önce evnizin içinde takip edeceğiniz bir yol tesbit ediniz. Örneğin bu yol; yatak odanızdan mutfağa kadar uzanan bir hat olabilir. Bu yol üzerindeki detaylardan 5 noktayı beliıieyiniz. Bu noktalar, evinizin içindeki divan kanepe, sehpa duvardaki resim gibi eşyalar arasından belirlenebilir. 5 Adet noktayı belirledikten sonra bazılarına vanilya, karanfil, lavanta gibi kokular da ilave edebilirsiniz.
İzleyeceğiniz yolu ve ayrıntıları birçok kez gidip gelerek en ince detaylarına kadar hafızanıza almaya çalışınız. 5 gün gün süresiyle bu yol üzerinde tekrar ve tekrar gidip gelerek bu hattın tüm ayrıntılarını ezberleyin. Tespit ettiğiniz her nokta karşısında 5'er dakika oturarak, onun tüm ayrıntılarını gözleyin.
5 günlük hazırlık devresinden sonra hedeflediğiniz denemeye artık hazırsınız demektir. 6. gün çalışmaya hazır olup olmadığınızı sınamak için hiç heyecanlanmadan odanıza geçin...
Gevşeme egzersizleri ile a ritmine girin... Gevşeme haline geçtikten sonra tespit ettiğiniz noktalan teker teker gözünüzün önünde canlandırmaya başlayın. Her bir noktanın iyice gözünüzün önünde belirmesine izin verin. Sırasıyla tüm noktaları imajinatif olarak sanki televizyon ekranından seyreder-mişcesine gözünüzün önünde canlandırın... Belirlediğiniz noktalara bazı kokular yerleştirdiyseniz, o kokulan aklınıza getirin. Böylelikle imajinasyonunuz daha kolay harekete geçecektir. Bunda başarıya ulaşırsanız, ertesi gün deneyinizin ikinci aşamasına başlayabilirsiniz.
Bir sonraki gün yine gevşeme haline geçin... Bunun için kendi kendinize yapıcı telkinlerde bulunun. Gevşeme hali içinde kendinizi hazır hissettiğinizde, yattığınız yerden kalkarak tespit ettiğiniz yol üzerinde zihinsel olarak ilerlemeye başladığınızı hayal edin. Yavaş yavaş bedeninizden bir bulut gibi süzülerek yükselmeye başladığınızı ve teker teker daha önce defaatlerce baktığınız noktaların önünden geçtiğinizi düşünün ve bunu arzu edin. Gözünüzün önünde imajinatif o-larak yol belirmeye başlayacaktır.
Burada yapmanız gereken şey, televizyon ekranından görüntüleri seyredermişeesine izlerken, şuurunuzu oraya gerçekten taşıyabilmektir. İmajinatif olarak görüntüleri gözünüzün önünde canlandırırken kendinizi imajinatif görüntünün ötesinde, gerçek şuurunuzla orada bulunduğunuzu kuvvvetle isteyin. Bunu kısa aralıklarla kuvvetlice arzu edin... Bir anda gerçekten de kendinizi orada bulabilirsiniz...
Astral Seyahat teknikleri arasında aktardığımız bu ikinci metot özellikle belirtmemiz gerekir ki, imajinasyon yani duru-g.örii yeteneği kısmen de olsa işler durumda olanlar için geçerlidir. Eğer gözlerinizi kapadığınızda isteğinize bağlı imajları gözünüzün önünde canlandırabilecek bir imajinasyon yeteneğine sahipseniz bu metodu kolaylıkla uygulayabilirsiniz.
Durugörü yeteneği kısmen de olsa su üstüne çıkmamış kişiler bu metodu uygulayamazlar. Onlar için en uygun olan metot ilk verdiğimiz ve bundan sonra vereceğimiz metotlardır...
Bu tür bir yeteneğe sahip olmayanlar bu metot üzerinde fazla zaman kaybetmesinler. Peki durugörü yeteneğimizin bizde az da olsa çalışır durumda olduğunu nasıl anlayabiliriz? Bunun cevabı son derece basittir... Zaten konun içinde de verilmiş durumdadır: Yani eğer gözlerimizi kapattığımızda, istediğimiz görüntüleri zihnimizde sanki televizyon seyredermişcesine canlandırabiliyorsak, durugörü yeteneğimizin kısmen de olsa bizde çalışırdurumda olduğunu söyleyebiliriz. Ancak burada asıl söylemek istediğim bu konuyla ilgili bir başka mesele var:
Çevrenizdeki kişilere gözlerini kapattıklarında istedikleri imajları görüp görmediklerini sorun bakalım ne cevap alacaksınız. Çok şaşırtıcıdır ki, gözleri kapalıyken istedikleri imajları görenler herkesin böyle bir yeteneğe sahip olduklarını zannetmektedirler... Halbuki durum böyle değildir. Herkes gözlerini kapattığında istediği imajı göremez... Bırakın istedikleri imajları, siyah bir fondan başka hiç bir şey göremeyenler çoğunluktadır. Görebilenler ise azınlık durumundadır...
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
GhostMaster555

Re: RUHUN BEDENDEN AYRILMASI TEKNİĞİ...

Okunmamış mesaj gönderen GhostMaster555 »

güzel bişi
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

şimdi biz bunları uyguladıktan sonra ruh bedenden çıkçak mı nası desemm?? o işaretli yerlerden ya da bazı yerlerde mi bulunabilecez?
İmza Yhok.
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Konuyla ilgisi yok ama profilindeki bebeğe kıl kapıyorum değiştirir misin?qweqweqweqewqe
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
-JeLLyBoon'-
Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм ..

Okunmamış mesaj gönderen -JeLLyBoon'- »

Bunlar kesinlikle çözüm veriyor ..
Ama bazen tam çıkacakken geri dönünce beyin buLanık oluyor ..
Emeğine sağlık ..
---
- gσтнι¢ -

Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ?
Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke ..
Ölümümü beklicem yavaşca ..
Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..

Kısa sürede aranıza dönücem

-MetaL MusiC-
reyis

Okunmamış mesaj gönderen reyis »

bende ilk defa deneyeyim dedim.Dün gece oturdum tüm 14 sayfa yazılan yazıları tek tek oturdum.Gece yarısı yapmaya karar verdim.İlk önce herşeyin inayetinin Allahtan geldiğini bildiğim için bunun günah olup olmadığını araştırdım ve Aksine Allah c.c 'ın bu tarz yapan kullanrını bilakis sevdiğini öğrendim.Bedenin aslında bir hiç olduğunu anlıyor ve dahada olgunlaşıyormuşuz.Mevlana h.z nin şeylerin Said Nursi h.z nin filanda böyle yapılması gayet iyidir diye yazılarını okudum.
Ben herşeyi Allahtan geldiğine çok inanırım.İnsanoğluna verilen tüm yeteneklerin Allah tarafından geldiği apaçık bellidir.Kimi arkadaşlarımız cinler vs de demiş.Unutmayalımki varlık sahasında insanoğlu yaratılanlar arasında en değerli ve En üstün ırkdır bunu Allah da belirtmiştir.O yüzden zararın da iyiliğinde yani Hayrihi ve Şerrihi Minellahi Teala lafzında(Hayrın ve Şerrin Allahtan geldiğine inanmak) olduğunu bildiğim için korkum minimum derecede oldu.Sonuçta kimi arkadaş ruhun birdaha geri gelemeyeceğini belirtimş.Eğer bu durum günah değilse Ruh birdaha geri gelemese bile Allahın emri altında kalacaktır yani ölüm gerçekleşecektir ki Buda zaten Allahın izniyle olmaktadır.

Gece kendime bunları belirtip korkulacak birşey olmadığı telkininde bulundum aksine çokda iyi olur Allaha inanç incirlerimden birtane daha takmış olurum diye düşündüm.Denilen gibi gözlerimi kapadım.Önce bekledim ölü gibi ayaklarımı üstüste koydum ellerimide belimin hizasında birleştirip gözlerimi kapadım.Beklerken bu şekilde karıncalanma olunca dedimki bu beden artık senin değil farzetki öldün nasıl kaşıyacaksın ? ozaman kaşıntılarda geçti.Bir karıncalanma duydum tiz bir ses zzzz gibi etraf tamamen sessiz oldu.Aklımdan düşünceler geçerken hepsini engelledim.Birşey düşünmemeye başladım.Bir uğultu duydum vuuuvv diye sanki vantilatör açıkmış gibi bir sesti.İçim çekilmeye başladı.Biraz panikledim gözümü açmadım vücudum biraz sarsıldı o sırada gözümü açtım.Acaba uyuyormuyum rüyadamıyım diye uyumuyormuşum. dedimki beynimmi acaba beni yanılttı etkisindemi kaldım.Allahım sen herşeyin hayırlısını bilir hayırlısını verirsin dedim.Korkulacak birşey yok Korkumdan ve Şerden Sana sığınırım deyip Nas Suresini Okudum.Tekrar gözlerimi kapadım.
Aynı işlemler olmaya başladı. böyle vakit geçerken birden sarsılma oldu bedenimde orası anlatılmıyor gerçekten hani bazı arkadaşlar anlatamazlar demişya evet anlatılmıyor.Üşüme ürperme gibi birşey ama etrafta bir karaltı oluyor sanki hani görüntü gidip gelme olurya öyle. içim geçiyormuş gibi diyim belki daha iyi anlarsınız.Telkinden olduğum için korkmadım.Vücudumdan birşey havaya kalktı bakın bunu anlatırken şimdi daha çok ürperdim birşey havalandı vücudumdan heyecan yaptım sanki şöyle düşünün yatarken doğrulursunuz ya öyle kalkmaya başladı.Gözlerim hala kapalı ama heyecanlanınca doğrulan şeyin tekrar vücuduma yattığını hissettim ve şükürler olsun deyip rahatlamaya çalıştım tekrar karıncalanma oldu ve ruhum bedenden ayrıldığını farkettim ruhum bedenden ayrılmasına ramak kalmıştı çünkü epey yükseldiğini hissettim.ama bu his farklı birşey bedenen değildi busefer yükselişte olduğum kanısındaydı.Sonra yeterli bukadar dedim.
Tekrar hızla aşağı bedenime indi sarsıldım.
Göümü açtım.
Allahım sen nekadar büyüksün herşeye kadirsin bunun olabileceği düşüncesini bile vermen mutluluk verici dedim.Şükürler olsun deyip uyudum.

Sabah kalktığımda yarı uyku mahmuru aynı şeyi tekrarlıyım dedim çünki çok zevkli birşey inanınki ilk defa deniyorum bide.
Aynı şeyler başıma geldi ruh bedenden çıkınca yataktan yere indi yataktan baktığımda kendimi gördüm fakat kendi bedenime zıpladım birden sarsılıp kalktım.Burasını çözemedim işte Hani uyku mahmurluğu vardı dedim ya belkide Lucid mi ney diyorlar o olabilir dedim.
Deneyimlerimi siinle paylaşmaya devam edicem.Sözlerimin hiçbiryerinde saçmalık veyahut hayalperestlik falancalık yoktur.Ben dün telekineiyi araştırırken astral seyahat yazıyordu Allah Allah bu neki dedim girince bunun ne olduğunu burdan öğrendim.
Kullanıcı avatarı
Diablo11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Diablo11 »

gzll
Minilogue
hackermonkey

Okunmamış mesaj gönderen hackermonkey »

güzel paylaşım
baylord
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen baylord »

Tek soru o an orda gorduklerımız gercek mı yoksa hayal mi?
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

baylord yazdı:Tek soru o an orda gorduklerımız gercek mı yoksa hayal mi?
gerçek hayal değil =)