Astral seyahati başaranlara sorum var.
- Perseus
Astral seyahati başaranlara sorum var.
Arkadaşlar sabırlı bir şekilde devamını getiremesemde 4 senedir telekinezi meditasyon ve bir takım ilginç konulara karşı merakım var. Astral seyahati daha önceden biliyodum fakat denememiştim. 4 yıl önce uyku yogasını öğrenmiştim . 10 dakikalık yoga ile 10 saatlik uyumuş gibi olmak . Başımızda yastık olmadan düz bir yere Sırtüstü uzanıp gevşemek ayak parmaklarından başlayıp vücutdaki tüm kasları etkisiz hale getirmek ve en son kafayı tamamen boşaltmak ile birtakım titreşimler başlıyor ve heyacanlanmadığınız takdirde sanki ışınlanıyormuş gibi bir duyguya kapılıyorsunuz .Bunu bir süre denemiştim , kimilerinin 6 ay 1 yıl düzenli uğraşıp başarabildiği yazıyodu bir kitapda. Ben aralıklı zamanlarla ve düzensiz bir şekilde denedim . Bazı zamanlar zaten sorunlu olan uykumu dahada sorunlu hale getiriyodu. Herneyse bir kez bunu başarır gibi oldum ama aşırı derecede heycanlandım ve bıraktım. Dün gece aynen bu yogayı yaptığım şekilde sırtüstü uzandım ve gevşedim. Beynimi kandırıp başımın aslında ayaklarımın olduğu yerde olduğunu inandırdım. Birkaç kez mutfaktan gelen seslerle dikkatim dağıldı ve tekrar beynimi buna inandırdım. Sonraki aşamaya geçip 3 . gözümün olduğu yere doğru bir halatın sarktığını hayal ederek o halata asıldım ve çekmeye başladım. Her nefes verişimde hafiflediğimi düşündüm. Bir süre sonra gerçekten hafiflediğimi hissettim titreşimler arttı bazı çatırtılar duydum vücudumda ve başımda bir ağrıyla beraber sanki 3. gözümle beraber diğer gözlerim ben açmadığım halde açılır gibi oldu. Halatı çekmeye devam ettim . Bir süre bu şekilde titreşimler çatırtılar devam etti . Hiç bir şeyi düşünmeden sadece ara sıra 'astrale çıkıyorum' diyerek kendime telkinde bulundum. Bir süre bu şekilde devam etti .Ancak astrale çıkadım çünkü kardeşim gelip odanın ışığını yaktı ve tüm dikkatim tekrar dağıldı. Size sorum şu ,
1-Astrale çıktığınız anda tam olarak ne hissediyosunuz ?
2-Astrale çıkdığınız anda biri bedeninizi rahatsız etse bir tehlike olurmu?
3-Astrale çıkmaya yaklaşmışmıyım , eksiklerim varmı ,tam olarak ne yapmalıyım ?
1-Astrale çıktığınız anda tam olarak ne hissediyosunuz ?
2-Astrale çıkdığınız anda biri bedeninizi rahatsız etse bir tehlike olurmu?
3-Astrale çıkmaya yaklaşmışmıyım , eksiklerim varmı ,tam olarak ne yapmalıyım ?
Dünya hissedenler için bir trajedi, düşünenler içinse bir komedidir.
W.Shakespeare
W.Shakespeare
- whaki
Re: Astral seyahati başaranlara sorum var.
1. o sana bagli, korkuyorsan korku hissedersin, heycanliysan heycanini, sevincliysen sevincini...
2. birisi sana dokunur dokunmaz, ruhun direk vucuduna doner, yani ani bi donus yaparsin, eger bole bisey olursa yatip uyumak en iyi secim olacaktir, aksi taktirde kotu etkileri olabilir.
3. cok yaklasmissin, fakat belli olmaz yinede cikamayabilirdin, bunu bi tecrube olarak edindin ve ilerki sefere bunlari tekrar yasamaya calis, suan dogru gidiosun, denemeye devam et, kardesine sole akilli olsun :D kapiyi kilitliyebiliosan iyi olur.
2. birisi sana dokunur dokunmaz, ruhun direk vucuduna doner, yani ani bi donus yaparsin, eger bole bisey olursa yatip uyumak en iyi secim olacaktir, aksi taktirde kotu etkileri olabilir.
3. cok yaklasmissin, fakat belli olmaz yinede cikamayabilirdin, bunu bi tecrube olarak edindin ve ilerki sefere bunlari tekrar yasamaya calis, suan dogru gidiosun, denemeye devam et, kardesine sole akilli olsun :D kapiyi kilitliyebiliosan iyi olur.
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
-
rhun geri döner dewmişsin o astral beden xDwhaki yazdı:1. o sana bagli, korkuyorsan korku hissedersin, heycanliysan heycanini, sevincliysen sevincini...
http://www.mindistortion.net/pocketemo/?data=8-1-7-3-0-0-0-0-0&name=mtbl0w
Bazıları ona astral beden bazıları ise ruh diyor. Eğer astral beden olduğunu tamamen kanıtlayabilirsen buyur.
- Perseus
Benim bildiğim kadarıylada astral beden ve ruh farklı .Perisprital beden, astral beden ya da diğer adıyla süptil beden, asla ruhun kendisi değildir. Sadece daha ince titreşimli bir maddeden oluşmuş bir bedendir.
https://telekinezi.com.tr/astral-seyahat-ge ... t2274.html
https://telekinezi.com.tr/astral-seyahat-ge ... t2274.html
W.Shakespeare
W.Shakespeare
- Perseus
Teşekkür ederimwhaki yazdı:1. o sana bagli, korkuyorsan korku hissedersin, heycanliysan heycanini, sevincliysen sevincini...
W.Shakespeare
W.Shakespeare
- whaki
bisey deil ama bence o ruh, astral beden fln hikaye, ole olsaydi hic olmazsa Kuran-i Kerim de biseyler yazardi, sadece bu bedenin bize emanet oldugunu biliyoruz.
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
-